Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - عمل زیبایی بعد از عمل انحراف بینی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » جراحی زیبایی بینی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
عمل زیبایی بعد از عمل انحراف بینی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
ehsan
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 30 آذر 1386

نمره ( point ): 8
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 30 آذر 1386 - 22:37    عنوان:  عمل زیبایی بعد از عمل انحراف بینی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
من در حدود 6ماه پیش عمل انحراف بینی راانجام داده البته لازم به ذکر است شکل ظاهری بینی من انحراف به راست دارد مدتی است دماغ من خونریزی دارد وخر خر شبانه هم مانند قبل ظاهر شده است و هنگام نفس کشیدن درانتهای بینی خود احساس سنگینی وبه طور کلی وقی بابینی نفس میکشم خیلی اذیت میشم درظمن درطرف چپ پینی من متورم شده می خواستم راهنمایی در باره مشکلات ذکر شده بنمایید درضمن من میتوانم عمل زیبایی رابه صورتی که بینی من بهصورت درست سر جایش قرار داد؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
bakh(پنج‌شنبه 29 فروردین 1387 - 13:40), abcdef(چهار‌شنبه 3 تیر 1388 - 19:54), ehsan از این تاپیک تشکر میکنم 
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: دوشنبه 3 دی 1386 - 04:35    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در انحراف بینی بدلیل جریان نامناسب هوا خشکی بینی رخ داده و لذا خونریزی رخ میدهد اگر محیط زندگی هم هوای خشکی داشته باشد بازهم احتمال خونریزی افزایش میابد.
مرطوب و چرب کردن مکرر بینی و شتشو با سرم یا آب نمک بسیار رقیق کمک کننده خواهد بود.
تورم در بینی ممکن بزرگی شاخک بینی باشد که وظیفه مرطوب کردن و گرم کردن هوای استنشاقی را انجام میدهد. که قابل درمان است و در کسانی که انحراف بینی دارند شایعتر دیده میشود
خاصیت عمل جراحی بینی خوب این است که بینی با ظاهر نرمال برای شما بوجود آورد.
برای انتخاب جراح بینی وسواس بخرج دهید. موفق باشید

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
rambod
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 7 فروردین 1387

نمره ( point ): 10

پست تاریخ: چهار‌شنبه 7 فروردین 1387 - 19:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ممکنه جزئیات مشکلات تنفسی خود را بنویسید؟
من هم متاسفانه به مشکل تنفس (به دلیل انحراف بینی) دچار هستم و خر خر هم بعضی مواقع می کنم.
شما بعد از عمل دچار مشکل تنفس نشدید؟
ممنون

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
bakh
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 22 فروردین 1387

نمره ( point ): 4

پست تاریخ: پنج‌شنبه 22 فروردین 1387 - 12:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

خدمت دكتر ربيعي ، احترامآ مي خواستم بدانم انحراف شديد تيغه راست بيني را حتمآ بايد جراحي شوم با توجه به اينكه آلرژي هم دارم و"ضمنا" شاخك هاي بزرگ بيني حتما" بايد در جراحي با ليزر سوزانده شود يابدون ليزر كوتاه شودو يا اصلا" برداشته شود واين كار بعد از عمل عوارض ندارداز قبيل برگشت انحراف مجدد تيغه و سوال آخر اينكه در جراحي انحراف آيا غضروفي برداشته مي شود و اين كار موجب كجي ظاهري بيني يا تنگي نفس نمي شود چون بيني يكي از دوستانم كه مبتلا به انحراف بوده بعد از 4 سال از جراحي كج شده و تنگي تنفس هم به آن اضافه شده در صورتيكه قبل از عمل بهيچوجه اين طور نبوده از حوصله شما سپاسگزارم و در صورت راهنمائي دعاگويتان خواهم بود.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387 - 02:26    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
حتما که نمیتوان گفت باید عمل نمود بستگی به علائم بیمار دارد و اگر عمل لازم باشد در کسی که آلرژی دارد باید جراح احتیاط بیشتری کند چون پوست بینی تحریک پذیر است.

شاخک ها اگر موجب علامت شوند باید درمان شود که بطور زیر مخاطی کوتاه میشوند و اگر درست انجام شود عارضه چندانی ندارد.

در جراحی انحراف بینی معمولا غضروف برداشته نمیشود مگر اینکه نتوان آنرا به جای مناسب برگرداند که در اینصورت هم بسیار کم برداشته میشود.

اگر جراحی دقیق و کاملی انجام شود و غضروف با بخیه ثابت شود عود رخ نمیدهد.

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

bakh
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 22 فروردین 1387

نمره ( point ): 4

پست تاریخ: پنج‌شنبه 5 اردیبهشت 1387 - 08:02    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

باسلام وتشكر ازسايت مفيد شما جناب آقاي دكتر ،با توجه به اينكه بنده با 34سال سن 2هفته ديگر قصد انجام جراحي سپتوپلاستي و رينوپلاستي را دارم قبل از اخذ نوبت جراحي مي خواستم بفرمائيد :1-منظور جنابعالي از علامت شاخك ها در بيمار همان بزرگي حجم آنها بدليل انحراف موجود مي باشد يا چيز ديگري ؟2-چناچه به هر دليلي از جراحي انحراف شديد تيغه راست بيني و طبق سي تي اسكن ، كه علائمي از قبيل خر خر شبانه و گرفتگي مداوم داشته و به درمانهاي داروئي نيز جوب نداده وآلرژي نيز مزيد بر علت وجود دارد ،اجتناب نمايم ، آ يا با افزايش سن در آينده موجب مشكلاتي از قبيل خروپف هاي شديد و قفه هاي تنفسي و مشكلات قلبي ريوي ، گوش و يا آسم نمي شود ؟ لازم به ذكر است حدود 4 سال پيش بنده هر شب در خواب دچار وقفه هاي تنفسي كوتاه مي شدم كه منجر به پريدن ناگهاني از خواب مي شد ليكن اكنون فقط خرخر شبانه و گرفتگي مداوم دارم و از اسپري كرو مولين و مشابه خارجي آن استفاده مي كنم. با سپاس و آرزوي موفقيت براي شما

بازگشت به بالای صفحه

abcdef
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 3 تیر 1388

نمره ( point ): 6

پست تاریخ: چهار‌شنبه 3 تیر 1388 - 20:01    عنوان:  انحراف بینی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ایا امکان دارد مرا از جواب سوال قبلی که ایا امکان دارد تیغه انحراف بینی را بصورت مجدد در بینی کار گذاشت اگاه سازید

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 29 تیر 1388 - 15:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تیغه بینی عمل شده را میتوان در بینی عمل شده مجددا گذاشت ( اگر حفظ شده باشد) اما باید علت مشکل شما مشخص شود و اگر مشکل از افتادگی بینی و قوام بینی شما باشد میتوان انرا اصلاح کرد
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید