در صورتیکه گوش دستکاری نشود سرومن یا جرم آن خوبخود خارج میشود و نیازی به شستشو نیست.
هرگز نباید به گوش دست زد
شستشوی گوش روتین نیست و فقط برای مواقع خاص است و در صورت نیاز ، سن خاصی ندارد
در صورتیکه گوش دستکاری نشود سرومن یا جرم آن خوبخود خارج میشود و نیازی به شستشو نیست.
هرگز نباید به گوش دست زد
شستشوی گوش روتین نیست و فقط برای مواقع خاص است و در صورت نیاز ، سن خاصی ندارد
با سلام آقای دکتر
من تقریبا 4 روز پیش گوشم تو حموم صابون مونده بود و موتوجه نبودم . از حموم که بیرون اومدم و با گوش پاکن گوشامو خشک می کردم ندیده صابون رو فشار دادم و رفت ته گوشم . تا جایی که دیگه نمی تونستم درش بیارم اون روز همه جا تعطیل بود فرداش بردم پیش متخصص درش بیاره متخصص با یه محلولی که تو گوشم ریختن و 10 دقیقه بعد با آب که از یه چیزی مثل آمپول بزرگ که استیل است با فشار تو گوشم زد و صابون در اومد ولی حدودا 4 5 روز می گذره و احساس می کنم باز گوشم گرفتهست بعضی وقتها هم کمی درد می کنه . می خواستم ببینم این مثله عادیه یا برم پیش دکتر باز؟ با تشکر اگه جواب سئوالم رو بدید. _________________ بسیار خوب
سلام
علائم شما طبیعی نیست و بایستی بررسی شود اگر پس از 5 روز برطرف نشود باید معاینه شوید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید