تاریخ: دوشنبه 18 دی 1385 - 18:34 عنوان: توضیح بیشتر وزوز گوش
با سلام و تشکر از جواب قبلی
عمل انجام شده برگوش من ترمیم پرده گوش بود که با توجه به عدم قطع ترشح چرک آن در شش ماه قبل از عمل انجام گرفت
ظاهرا بیشتر ماستویید مورد عمل قرار گرفته و استخوانهای گوش میانی سالم هستند.
البته بیش از 15 سال است که پرده گوش من پاره است
موقع راه رفتن خم کردن سر به پایین و برگرداندن سر به چپ وراست صدایی که حس میکنم صدای بسیار زیزی است(در مقابل بم)
بصورت
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
است
توصیه پزشک مبنی بر نادیده گرفتن صدا موجب نگرانی من در این مورد شده که یعنی صدای فوق قطع نخواهد شد.
عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
نمره ( point ): 8 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: چهارشنبه 20 دی 1385 - 09:10 عنوان:
با سلام
همچنان که در همه گوشها مصداق دارد ، اگر گوش دارای درجاتی از افت شنوائی حسی عصبی باشد ، دچار وزوز گوش میشود.
توضیح دادم که بخاطر دستکاری اوستخوانچه های گوش میانی گاهی مدتی افت شنوائی و وزوز گوش رخ میدهد مانند مواقعی که صدایی مثل ترقه باعث افت موقتی و وزوز گوش میشود. حتما در طی جراحی گوش ، گوش میانی دستکاری میشود و جراحی فقط بر روی ماستوئید یک جراحی ناقص است و بر عکس.
دیدن نوار گوش شما بسیار مهم است و اینکه آیا در نوار گوش شما افت حسی عصبی وجود دارد یا نه.؟
تا آنجا که یادم هست شما تازه عمل کرده بودید..کمی صبر کنید _________________ دکتر سهراب ربیعی
مدیر گروه گوش و گلو و بینی
جراح و متخصص گوش و گلو و بینی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید