Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - کم شنوایی خفیف در یک گوش
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » شنوائی سنجی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
کم شنوایی خفیف در یک گوش
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
payam83
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 2 آذر 1388

نمره ( point ): 8
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 2 آذر 1388 - 16:27    عنوان:  کم شنوایی خفیف در یک گوش پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام و عرض خسته نباشید.
من در معاینات استخدامی یک ارگان دولتی تست ادیومتری دادم ،گوش چپم سالم بود ولی واسه گوش راستم Acoustic trauma تشخیص دادن، یعنی در نوار گوش راستم آستانه شنوایی در فرکانس4000Hz برابر 30dbو در فرکانس2000Hz برابر 40db شده و در سایر فرکانسها وضعیت عادیه.
حالا من نگران شدم نکنه این نقص شنوایی منشاش یه بیماری جدی باشه. Crying or Very sad لطفن اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
ممنون

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
hodaseyedan
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 13 آذر 1388

نمره ( point ): 10

پست تاریخ: جمعه 13 آذر 1388 - 22:34    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من هم تست شنوای دادم و دقیقا همین مشکل شما را دارم با این تفاوت که کورتون مصرف کردم و خوب شدم اما عارضه دوباره برگشت حالا من هم فکر کنم آکوستیک نروما دارم. آیا شما MRI کردید؟ آیا شما مشکل عدم تعادل و سرگیجه هم داریر؟

بازگشت به بالای صفحه

payam83
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: شنبه 14 آذر 1388 - 00:16    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
خدا رو شکر تو این سایت یکی پیدا شد به تاپیک ما جواب بده. Cool
دوست عزیز ،تشخیصی که واسه من دادن تومور نبود بلکه Acoustic Trauma به معنی آسیب صوتی بوده.من MRI هم ندادم خوشبختانه مشکل عدم تعادل و سرگیجه هم ندارم.این کاهش شنوایی هم ناگهانی نبوده و در حالت عادی اصلن متوجهش نمی شم!تو تست شنوایی بود که معلوم شد!هنوز به دلیل مشغله های زیادم هنوز نتونستم پیش متخصص برم!
راستش منم همین نگرانی شما رو دارم و تو این مدت هم خیلی مطالب تو اینترنت راجب تومور آکوستیک خوندم.ولی انگار بیماری خیلی نادریه و از علائمشم همین کم شنوایی یک طرفه و ناگهای و عدم تعادل و سرگیجست.امیدوارم مشکل هیچ یک از ما تومور نباشه،چون انگار جراحیش هم خیلی حساس و سنگین و پر خطره Crying or Very sad

بازگشت به بالای صفحه

ENT1
عضو کوشا
عضو کوشا

عضو شده در: 3 آذر 1385

نمره ( point ): 348

پست تاریخ: چهار‌شنبه 25 آذر 1388 - 13:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوستان عزيز روال اين سايت جواب در طي دو هفته است چون سايت توسط همكاران متخصص و كارشناس اداره ميشود كه به غير از سايت كارهاي زياد ديگري هم دارند....
آكوستيك نورينوما بسيار نادر است. اما افت شنوايي ناشي از سر و صدا و نيز ناشي از عفونت هاي ويروسي و يا از زيادي فشار گوش ( بخاطر نمك زياد ) شايعترين علل هستند. سن هم تاثير دارد و داروها هم موثر هستند.
زياد نگران نباشيد و از سيگار و نمك بپرهيزيد و بازهم معذرت ما را به خاطر تاخير ببخشيد

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
nastaran
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده در: 18 مرداد 1385

نمره ( point ): 235

پست تاریخ: شنبه 28 آذر 1388 - 23:32    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

payam 83 عزیز ، واقعا جای نگرانی نیست . من هم حدود 3 ماهی هست که در یک ارگان دولتی از افراد آزمایش شنوایی می گیرم . و به افراد زیادی بر می خورم که منحنی شنوایی شون کاملا اون شکل و قیافه استاندارد رو نداره و احیانا در یک یا دو فرکانس افت شنوایی دارند . اما این افراد باز هم سالم به شمار میروند ، بخصوص که شما هیچ مشکل دیگری ( مثل سرگیجه یا عدم تعادل ) ندارید . احتمالا این افت شنوایی از کودکی در شما وجود داشته .
چند سال پیش در طرح سنجش کار می کردم و از بچه های کلاس اولی آزمایش شنوایی می گرفتم . در آن بچه ها هم خیلی پیش می آمد که یک نفر در یک یا دو فرکانس افت شنوایی داشته باشه .
با این مختصر افت شنوایی که شما دارید ، هیچ مشکلی در گوش دادن به صحبت های یک نفر دیگه یا مشکل در ارتباطاط کلامی روزمره نخواهید داشت . فقط اگر بخواهید به طور حرفه ای موسیقی را یاد بگیرید و آموزش ببینید ، شاید در مراحل حرفه ای آموزش موسیقی دچار مشکل شوید چون شنوایی گوش چپ و راستتان با هم بالانس نیستند .

من معمولا به افرادی مثل شما این توضیح را هم می دهم که یکی از گوشهای شما مختصری از نظر شنوایی مشکل دارد و اگر شما در معرض سر وصدای خیلی بلند قرار بگیرید
( مثل صدای ترقه یا صدای انفجار - یا حتی صدای بلندگوهای استریوی بزرگی که در مراسم عروسی و عزا استفاده می شود ) ،
گوشی که الان مشکل کمی دارد آسیب پذیر تر از گوش سالم شماست
مراقب شنوایی تان باشید . همین
این مشکل کوچولو هیچ ارتباطی به اون بیماری نادر ( آکوستیک نروما ) ندارد .
بیخودی نگران شده اید Smile

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی مشاهده وب سایت این کاربر
payam83
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: دوشنبه 10 اسفند 1388 - 19:52    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

nastaran واقعا از حسن توجه و پاسخ کامل شما ممنونم.من پیش یه دکتر متخصص گوش رفتم،ایشان هم همین صحبتهای شما را گفتند...انگار من بیخودی نگران بودم Very Happy

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید