من ختري بيست ساله هستم مي خواستم بدانم كه ايا ميشود باانجام عمل جراحي تن صدا را تغيير داد و اين كار ايا در ايران انجام ميشود و با چه هزينه اي صورت ميگيرد؟
با سلام و تشکر از طرح سوال:
جراحی تغییر تن صدا جزو اعمال جراحی بسیار پیشرفته تخصص گوش و گلو و بینی است. در این اعمال با تغییراتی در کشش طنابهای صوتی میتوان صدا را ریزتر و یا بم تر نمود.
از نظر تئوریک قابل عمل است و اگر ابزار خاص آنر را تهیه نمائیم مشکلی نخواهد بود.
اما اینکه در ایران انجام میشود ، تا آنجا که من اطلاع دارم اگر انجام شود بصورت محدود است زیرا میزان تقاضای این عمل زیاد نیست و از طرف دیگر امکانات خاص و شرایط خاصی لازم دارد که در همه جا در دسترس نیست.
حتما با همکاران دانشگاههای دیگر تماس گرفته و از اینکه در مرکز آنان اینکار انجام میشود یا نه پرس و جو میکنم. در همین جا نیز از همکارانی که به سایت مراجعه میکنند تقاضا میکنم اگر اطلاعاتی داشته باشند در اختیار ما قرار دهند.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید