Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - آلرژی، سینوزیت، سرماخوردگی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات بینی و سینوس

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
آلرژی، سینوزیت، سرماخوردگی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
mani
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 6 آذر 1388

نمره ( point ): 4
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 6 آذر 1388 - 18:59    عنوان:  آلرژی، سینوزیت، سرماخوردگی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام،

من دختر 26 ساله ای هستم، قبلا مشکل آلرژی داشتم با علامت های عطسه و خارش بینی و آبریزش بینی، گاهی اوقات بینیم هم می گرفت. یادمه یه بار که به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کردم، گفتم فکر می کنم مشکل گرفتگی بینیم خیلی بیشتر از آلرژی باشه، ایشون گفتن نه مشکل شما آلرژیه و لوراتادین و پزودوافدرین دادن و گفتن سعی کن بینیت را با سرم بشوری!
این روند چندین بار تکرار شد، ولی مشکل این بود که من همیشه این مشکل را نداشتم، گاهی اوقات پیش می اومد، در برخورد با گرد و خاک و عطر و دود سیگار و ... که هیچ کدوم قابل پیش بینی از قبل نبودن! و در زمان مراجعه به پزشک هیچ کدوم نبودن که پزشک دقیقا مشکل را ببینن و موارد بالا زیاد نمی تونست کمکم کنه!

سال گذشته سرما خوردگی خیلی بدی داشتم، یک دوره آزیترومایسین استفاده کردم و ... تقریبا ده روز درگیر سرما خوردگی بودم، اول مشکل گرفتگی بینی و سر درد و بعد سرفه خشک و گرفتگی صدا... و بعد از اون سرفه داشتم، فکر می کردم که از عوارض سرما خوردگی هست، با توجه به زمان امتحانات و پروژه ها بی خیالش شدم، تا تقریبا دو ماه بعد دیدم خوب که نشدم هیچ، بد تر هم شدم! یعنی اول فقط سرفه خشک داشتم، بعد کم کم تنگی نفس هم پیدا کرده بودم! با تصور اینکه حتما مشکل ریه پیدا کردم به پزشک متخصص داخلی- فوق تخصص ریه مراجعه کردم، ایشون پس از معاینه گفتن خدا را شکر مشکل از ریه ات نیست و مشکل سینوزیت هست و ترشحات ته حلق که باعث تحریک و ایجاد سرفه شده، 10 تا آزیترومایسین روزی دو تا، سیتریزین، اسپری بکلومتازون بینی، اسپری دهانی کرومولکس و شستشوی بینی تجویز کردن. پس از استفاده آزیترومایسین بهتر شدم ولی کامل خوب نشدم. پس از مراجعه مجدد یک دوره کو آموکسی کلاو استفاده کردم، خودم با کوآموکسی کلاو خیلی بیشتر حال می کنم، تنها مشکلم ضعف زیاد و عوارض بعدیش مثل آفت دهانه!

با اسپری بکلومتازون و قرص سیتریزین یک دوستی برقرار کردم و مصرفشون را با دوز کمتر ادامه دادم تا تقریبا اواخر شهریور که دوباره بعلت زیاد شدن غلظت ترشحات به همون پزشک مراجعه کردم، ایشون گفتن سینوسات التهاب پیدا کرده و یک دوره 10 تایی آزیترومایسین روزی 2 تا، اسپری فلیکسونیز و سیتریزین دادن و تاکید کردن حتما روزی سه بار بینی را با سرم شستشوی کامل بده! این مورد آخر با اینکه خیلی نا خوشاینده و در مواقعی که دانشگاه هستم امکان پذیر نیست ولی اثر خیلی خوبی داره Smile

هفته قبل با احساس سرماخوردگی و شروع سر درد به همون پزشک(فوق تخصص ریه!) مراجعه کردم، ایشون گفتن دوباره سینوزیتت عود کرده؟! پس از معاینه گلو و بینی و ریه، و فشار دادن صورت و پیشانی گفتن هنوز مشکلت زیاد نیست و 10 تا آزیترومایسین روزی 2 تا، اسپری فلیکسونیز و سیتریزین و شربت پزودوافدرین دادن. گفتم یه مشکل دیگه ای که با سردی هوا دارم اینه که وقتی وارد هوای سرد میشم بینیم کیپ میشه! گفتن حتی با مصرف قرص سیتریزین و اسپری؟ گفتم بله! یه قرص به اسم ملوکاست دادن. گفتن حالا ببین این چه طوره! گفتم نیاز به قرص سرما خوردگی ندارم؟ گفتن نه همینا بسه!
الان نسبت به چند روز قبل نفس کشیدنم خیلی بهتر شده و راحت ترم

حالا چند تا سوال دارم:
1. من دیروز آنتی بیوتیکم تموم شده اما ترشحات بینی سفید رنگ، گاهی همراه با رگه های زرد رنگه. آیا من خوب شدم؟ یا باید دوباره آنتی بیوتیک مصرف کنم؟ اگر باید مصرف کنم چی مصرف کنم؟

2. برای رقیق شدن ترشحات چه باید کرد؟ چون ترشحات غلیظ خیلی آزار دهنده است! تخلیه آن مشکل است و ضمنا باعث سنگینی سر می شود!

3. تا چه مدت میگین سینوس التهاب داره؟ چون سال قبل یک بار پس از درمان که به پزشک مراجعه کردم، گفتم اگر یه باد ملایم به صورتم بخوره، سرم درد می گیره، گفتن مشکلی نیست خوب میشی، به خاطر اینه که سینوسات التهاب داره هنوز! و همون اسپری را ادامه بده. و راست گفتن کافی بود Smile

4. در سر درد های سینوزیتی مسکن مناسب چیه؟ چون پزشک من با داروی اضافی کاملا مخالف اند. نظر ایشون هم کاملا درسته و منم باهاشون موافقم. تا اونجایی که بتونم تحمل می کنم ولی مواقعی پیش میاد که درد غیر قابل تحمل میشه (مثل روز اول و دوم که سینوزیت عود کرده و تازه مصرف آنتی بیوتیک شروع شده) که در این موارد نه می تونی بخوابی نه تکون بخوری نه نفس بکشی .... و یا مواردی که سر درد قابل تحمله ولی به دلیل پروژه و درس و امتحان ترجیح میدم همین درد هم نباشه که بتونم به کارم برسم. در این دو مورد چی می تونه در عین اثرگذاری دارای عوارض کمتر نسبت به بقیه داروها باشه؟

5. با توجه به یکی از پست های همین سایت و علایمی که گفته بودن و مطالبی که در این مورد از اینترنت خوندم، من به جز آلرژی که دارم، رینت وازوموتور هم دارم!!! راه حلی، پیشنهادی اگه دارین بفرمایید! با توجه به اینکه بوی عطر یا دود سیگار چیزیه که در مکان های عمومی مشکل سازه و حالا هم اول فصل زمستونه و به تازگی در برابر این موارد مشکل تنگی نفس هم پیدا می کنم!

یه سوال خیلی جامع و اساسی: اینکه بیمارانی مثل من چه زمان باید به پژشک مراجعه کنن؟ با چه میزان درد؟ اگه میشه به صورت قانون و یا فرمول ریاضی "اگر ... ، آنگاه ..." "مثل اینکه اگر باران ببارد، آنگاه نیاز به چتر داریم" بیان کنید، که من بدونم در چه شرایطی باید چه کار کنم! چون بعضی اوقات واقعا گیج میشم. بعضی وقتا با کوچکترین تغییر به پزشک مراجعه می کنم! چون سر درد سینوزیتی و گرفتگی بینی چیزایی هستن که خیلی ازشون می ترسم و بیشترین مشکل را برام ایجاد می کنند Crying or Very sad

امیدوارم شرح حال کاملی داده باشم
در آخر هم عذرخواهی می کنم که این همه سوال پرسیدم، چون متاسفانه در مراجعه به پزشکان عمومی هیچ وقت داروی کافی و جواب درست نگرفتم(شاید چون چند مشکل با هم دارم) و یاد گرفتم که خودم قوانین رو یاد بگیرم تا وقتی مثل این دفعه به تعطیلات برخورد می کنم و دسترسی به هیچ کس ندارم بتونم چند روزی با مشکل کنار بیام تا یک پزشک متخصص پیدا کنم

با تشکر فراوان از صبر و حوصله شما
مانی

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
ENT1
عضو کوشا
عضو کوشا

عضو شده در: 3 آذر 1385

نمره ( point ): 348

پست تاریخ: چهار‌شنبه 25 آذر 1388 - 13:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

1.
شما مبتلا به رينيت وازوموتور هستيد كه با برخورد به سرما مشكل شما بصورت كپ شدن بيني نمود ميكند آنتي بيوتيك لازم نداريد

2.
مصرف مايعات فراوان و شستشوي بيني با سرم نرمال سالين بسيار مناسب است

3.
سينوزيت ترشحات چركي زرد و سبز دارد و بايد در موارد مزمن سي تي اسكن نمود

4.
سردرد هاي مرتبط با سينوس در فصل سرما شايع است و اگر ترشحات چركي نداشته باشد دارو لازم نيست درمان با داروهاي بي عارضه اي مثل استامينوفن مناسب است

5.
سر و پاها بايد كامل پوشانده شود. با سرم نرمال سالين گرم بيني شستشو شود. از استرس بپرهيزيد. سيگار و مواد محرك استنشاقي مثل گرد و خاك پرهيز شود
داروي اساسي براي شما پسودوفدرين است

یه سوال خیلی جامع و اساسی:

فقط مواقعي كه ترشحات زرد وسبز داريد و سر دردهاي غير قابل بهبود با داروهاي روتين مسكن

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
habedi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 14 دی 1388

نمره ( point ): 8

پست تاریخ: دوشنبه 14 دی 1388 - 20:28    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
چند سال هست که همیشه در بینی هایم خون وجود دارد ولی به مقدار خیلی کم طوری که از بینی خارج نمی شود . معمولا هم در بینی احساس گرفتگی می کنم و گاهی اوقات بی دلیل و بدون تغیر محیط یا هر چیز دیگر عطسه می کنم .
یکی دوبار هم به چند دکتر مختلف مراجعه کردم و از سینوس عکس گرفتم ولی هیچ تشخیص قطعی داده نشد که من به درمان یکی از دکترها که احتمال می داد مشکل گوارشی باشد عمل کردم ولی هیچ بهبودی حاصل نشد .
لطفا من را راهنمایی بفرمایید .
ممنون

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: شنبه 26 دی 1388 - 22:50    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

علايم شما بخاطر خشكي هواست و علامت سينوزيت نيست
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
habedi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 14 دی 1388

نمره ( point ): 8

پست تاریخ: یکشنبه 27 دی 1388 - 01:40    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ممنون از کمکتون .
خوب حالا باید چکار کنم ؟ ، خیلی آزار دهنده ست وجود همیشگی خون در بینی !

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
ENT1
عضو کوشا
عضو کوشا

عضو شده در: 3 آذر 1385

نمره ( point ): 348

پست تاریخ: شنبه 7 فروردین 1389 - 10:36    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مرطوب کردن بینی با نرمال سالین و نیز چرب کردن با کرم ویتامین آ
اسپری رینوسالتین هم عالی است

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید