تاریخ: جمعه 23 بهمن 1388 - 02:49 عنوان: درخواست راهنمایی بعد از عمل ماست
با سلام خدمت اساتید گرامی
بنده مادرزادی کاهش شنوایی و پارگی پرده گوش داشتم که با تشخیص دکترها و احتمال بهبودی و همچین عدم امکان انجام عمل به دلیل در سنین رشد بودن ،تا دو ماه پیش عمل رو به تاخیر انداختم ولی فرجی حاصل نشد تا اینکه تصمیم به جراحی گرفتم . گوش راست که 5 دی سی بل از چپ ضعیف تر بود رو عمل کردیم . دکتر اسم عمل رو ماستویدوکتومی گفت اگه اشتباه نکنم و گفت که استخوان ها رو کامل جدا کرده و دوباره تراش داده و در جای خودش قرار داده و پرده رو هم ترمیم کرده . خود دکتر پس از عمل بسیار راضی بودن از عمل و عمل حدود 3 ساعت طول کشید . بعد از 2 هفته از عمل و باز کردن بانداژها مشاهده کردم که شنوایی گوش راستم نه تنها بهتر نشده که بدتر هم شده !!! که دکتر گفت داخل گوش هم پانسمان هست و باید یک هفته دیگه برم برای شستشو و خارج کردن پانسمان . بد از خروج پانسمان از داخل مجرای گوش و شسشتو هم تغییری در شنوایی بنده حاصل نشد . دکتر گفتند پرده خوشبختانه درست شده و خودم هم در موقع استفاده از قطره استریل احساس می کنم که پرده درست هست ولی مشکل کاهش شنوایی هنوز آزادم میده به شکلی که از عمل پشیمان شده ام ! شنوایی گوش راستم یک سوم گوش چپ هم نیست . دکتر اون میله دو شاخه رو روی پیشونی م گذاشتن و صدا رو تقریبا در یه حد از هر دو گوش میشنیدم وقتی به دکتر اعتراض کردم گفت که عمل درصد موفقیتش بالا بوده و اگه شنواییم درست نشد 2 سال دیگه یه عمل دیگه از طریق کانال گوش برای تکمیل زنجیره شنوایی روم انجام میده .
حالا سوالم اینه که این عمل چقدر طول میکشه تا نتیجه ش مشخص بشه ؟ خود ترمیم پرده باید شنوایی رو افزایش بده پس چرا من چیزی احساس نمی کنم هیچ ، بدتر هم شده ام !
ببخشید سرتون رو درد آوردم ممنون میشم راهنمایی کنید ...
عمل ماستوئیدکتومی عمل کلاسیک برای گوشهایی است که عفونت مزمن گوش دارند در این عمل پرده گوش ترمیم میشود و اگر عفونت های استخوان گوش تراشیده و اگر استخوانچه های شنوایی مشکل داشته باشند با درمانهایی ویژه مشکل برطرف میشود
آنچه شما میفرمایید نشانگر این است که گوش شما مشکل در استخوانچه ها داشته است. در کل درصد بهبود شنوایی در این اعمال جراحی حدود 70 درصد است و نباید انتظار داشته باشید که بهبود 100 درصد باشد. حداقل زمان انتظار برای بهبود 6 ماه است
ظاهرا سه ماه از زمان عمل گذشته و باید کمی صبور باشید
با آرزوی سلامتی برای شما
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید