Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - ear fullness
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » سوالات تخصصی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
ear fullness
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
shahrzad
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 1 بهمن 1385

نمره ( point ): 8
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: یکشنبه 1 بهمن 1385 - 02:36    عنوان:  ear fullness پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
احساس پری در گوش که با اندکی تغییر ارتفاع به وجود آمده و در یک گوش شدیدتر از دیگریست چه تشخیص های افتراقی می تواند داشته باشد؟ در ضمن این حالت با مانورهای ساده و متداولی مثل خمیازه کشیدن و غیره از بین نمی رود و بسیار اذیت کننده است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
drrabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
iran.gif

پست تاریخ: یکشنبه 1 بهمن 1385 - 02:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
نمیدانم آیا با " شیپور استاش " آشنا هستید؟
شیپور استاش بافتی است بسیار مهم که برای ایجاد تعادل فشار در گوش میانی بسیار مهم است. این بافت در حالت معمول بسته است و در حین بلع و خمیازه ( همچنان که اشاره کردید ) باز میشود و با باز شدن آن فشار دو طرف پرده گوش یکسان شده و لذا حداکثر حرکت در پرده گوش رخ میدهد.
درجات اختلال باز شدن این بافت اناتومیک مهم ، بسیار متفاوت است و از موارد خفیف تا بسیار شدید متغییر است.
در طی سرماخوردگی و عفونتهای ویروسی راه هوائی فوقانی ، اختلال عملکرد استاش بسیار شایع است.
در مورادی اختلال باز شدن شیپور استاش بحدی است که پرده تیمپان ( پرده صماخ ) کاملا بداخل کشیده شده و به برآمدگی حلزون شنوائی در گوش میانی ( پرومونتاری ) میچسبد و باعث افت شنوائی شدید و تخریب استخوانچه ها میشود.

در جواب به شما میتوان گفت که اینمورد جزو موارد اختلال نسبتا شدید در عملکرد شیپور استاش است و درمان داروئی و گاهی داروهایی مثل کورتون ممکن است کمک کننده باشد.
تفاوت دو گوش در عملکرد استاش نیز بسیار شایع است و در عفونتها ، قرینگی کامل عملکرد یا اختلال عملکرد استاش وجود ندارد و در یک گوش اختلال شدیدتر و در گوش دیگر خفیف تر است.
امیدوارم پاسخ گویا باشد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
shahrzad
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 1 بهمن 1385 - 21:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با تشکر از پاسخ شما
راستش را بخواهید این مشکل خود من است! و من یک دوره کامل کوتریموکسازول , آموکسی سیلین , ایبو پروفن , سودوافدرین , برم هگزین مصرف کردم و حتی CT scan هم شدم که در آن rosenmuller fossae asymmetry گزارش شده بود و جالب این بود که فضای rosenmuller در سمت راست تنگ شده بود ولی مشکل من در سمت چپ بود! دو بار هم audiometry شدم که نمودار گوش چپم افت خیلی خیلی کمی را از حالت نرمال نشان می داد. خلاصه اینکه با این همه دارو که خوردم مشکلم حل نشد و هر وقت که گوشم میگیرد , با فشار دادن tragus به داخل سوراخ گوشم , یک صدای تق می آید و برای چند ثانیه گرفتگی گوشم از بین میرود و به این دلیل است که فکر میکنم مشکل من به بیرون buldge شدن پرده تیمپان است.لطفا مرا راهنمایی کنید.

بازگشت به بالای صفحه

drrabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 2 بهمن 1385 - 01:07    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام مجدد
عملکرد شیپور استاش بهمین صورت خودش را نشان میدهد و وجود غیر قرینگی در سی تی اسکن تاییدی است که هرگز دو شیپور شبیه بهم نیستند اما الزاما ذکر تنگی دلیل بر اختلال در طرف راست نیست بلکه عملکرد و نحوه واکنش عضلات و نیز ساختار ذاتی حفره روزن مولر است که مهم است.
حتی اگر کاملا از نظر دید ما و Imaging نرمال باشند اما نحوه عملکرد آنها با هم فرق دارد.

داروهای مصرفی شما بر اساس تجربه من موثر نیستند و باید شما داروهایی استفاده کنید که تورم یا رینیت موجود در بینی از بین برود.

لذا توصیه اولیه من استفاده از قطره بتامتازون درون بینی بهمراه قرص سیتریزین روزانه یک عدد و یک کورتون کوتاه اثر مثل آمپول هیدروکورتیزون است.

اما میزان و نحوه ادامه درمان را نمیتوان در یک سایت و بصورت مجازی مشخص نمود و استفاده از این داروها هم شرایط خاص خود را دارد که در بررسی های بالینی مشخصتر میشود.

استفاده از آدامس و نیز عدم مصرف مواد محرک ( فلفل وادویه جات ) و پرهیز از سیگار و سرما نیز بسیار مهم است.
موفق باشید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
shahrzad
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: دوشنبه 2 بهمن 1385 - 08:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از راهنماییتان متشکرم

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید