تاریخ: شنبه 12 تیر 1389 - 01:52 عنوان: مشکلات بعد از عمل
با سلام.من حدود 10 ماه پیش عمل بینی داشتم و حالا اصلا راضی نیستم.فرم بینی من کاملا عوض شده.طرف چپ بینی من کوتاهتر و از بالا تا پایین برجستگی و فرو رفتگی داره و بالای پره اون هم یه برجستگی خیلی واضح و نرمتر و کاملا واضح هست که دکترم میگه که صورتم کجی داره واسه همین اینطوری شده.سر بینیم هم نوک داره.ولی طرف راستو غضروف بلندتر گذاشتن به قول ایشون واسه همون کجی صورت که باعث فرو رفتگی این طرف شده!که الان بلندتر از اون طرف هم شده و بینی من فوقاالعاده کج شده.این طرف نوک هم نداره که در کل بعد از چند ماه به بینیم مخصوصا طرف راست ظاهر زشتی داده.چون از این طرف روی سر بینیم یک قوز دیده میشه که مربوط به همون برجستگی سمت چپ هستش!از لحاظ روحی خیلی به هم ریختم و اعتماد به نفسمو از دست دادم و دلم نمیخواد کسی از سمت راست به من نگاه نکنه.دکترم با بد اخلاقی گفتن چون کجی بینی از اول داشتی حالا هم کج میشهوهیچ کاری واست نمیکنموفقط بعد یک سال برجستگی بالای پره سمت چپ رو کمی کم میکننو یه نوک به سشر بینی سمت راست اضافه میکنن!!!به نظرم بی فایدست.میخوام اگه شما این کارارو بیفایده میدونین دکترم رو عوض کنم.آیا شما هم فکر میکنین این کجی بینی من طبیعیه و هیچ وقت خوب نمیشه؟با توجه به این که اکثر بیمارهای دکترم هم همین مشکلات رو دارن؟لطفا جواب منو سریع بدین؟مرسی
سلام دکتر
من 1 ماه پیش روتوش بینی انجام دادم مشکلم هم قوز روی بینی بود که دکترم واسم سوهان کشید ولی چند تا برامدگی سمت راست استخوان بینیم دراومده که با ماساژ وفشارتو میره ولی بعد ازنیم ساعتی دوباره درمیاد نظرتون چیه ؟ ممنون میشم اگه به سوالم پاسخ بدید
تا 6 ماه صبر کنید
با پزشکتان هم مشورت کنید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید