Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - مشکل پرستو
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات گوش

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
مشکل پرستو
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
khodajonm
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 23 دی 1385

نمره ( point ): 4
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 2 بهمن 1385 - 12:54    عنوان:  مشکل پرستو پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دکتر . از اینکه وقتتونو بهم دادین ممنون.از وقتی اون پیغامو براتون دادم یه سری اتفاقات تازه داره می افته.گفتم بهتون که من در عرض یکسال حدود 93 کیلو شدم.از 72 کیلو .اکسن و آزمایشات تیرویید هم دادم یه مدتی لووتیروکسین هم می خوردم با تجویز پزشک اما بعد از یکسال که بنا به توصیه دکتر توانبخشی نزد فوق تخصص غدد رفتم ایشان گفتند که من مشکل ندارم فقط افسردگی دارم و فلوکستین تجویز کردن یکماه خوردم . حالت سردردهای شدید و تهوع شدیدی دارم . احساس می کنم گاهی قلبم تو سرمه. یعنی سردردای ضربان دار دارم . از طرفی هم تو این یکساله یه بحران روحی شایدم استرس خیلی شدیدی را پشت سر گذاشتم پیاده روی می کنم با دستگاه ولی تاثیری ندارد و چیزی که هست من مرغ گوشت سوسیس کالباس و خیلی کم برنج می خورم اصلا از مرغ و گوشت بدم می اد سعی کردم بخورم ولی حالم بد شده وبه خاطر همین هرازچند گاهی کپسول آهن هماتینیک می خورم.نمیدونم اینا به دردتون می خوره با نه . الانم وقتی تو کلاس میشینم به خصوص وقتی تو اتوبوس میشینم حالت تهوع شدید می گیرم با سرگیجه های بدی به خاطر اینکه فکر می کردم فشارم پایینه سعی می کردم شکلاتی میوه ای چیزی بخورم ولی ...
الان به شدت خسته خواب آلود 12-13 ساعت در روز . و مشکلم اینه که از درسام عقب موندم و این باعث استرسم شده و از همه مهمتر اینکه با وجود این اصلا حال درس خوندن تو خونه رو ندارم قبلا یه دفعه به خاطر پولیپ بینی ام را عمل کردم تا مدتها بویی احساس نمی کردم اما الان بهترم . به خودم گفتم شایدم بازم پولیپ دارم . نمیدونم دکتر خواهش می کنم راهنماییم کنین.یک نفر پیشنهاد کرد برم دکتر مغزو اعصاب و یک مرکز هست در تبریز مرکز خواب ایران و قراره یک فوق تخصص اعصاب و روان تا 11 بهمن از آمریکا بیاد ایران . دکتر شمس بهم پیشنهاد کردن برم اونجا ولی اولا خانواده ام اجازه نمی دن دوما نمیدونم که این مشکل من با اون موضوع ربطی داره یا نه . براتون گفتم دکتر توانبخشی رفته بودم به خاطر گز گز شدید دستام و پاهام . گفتن باید مچ هر دو دستم عمل بشه اما گذاشتم بعدا چون درس دارم و الان شبها از مچبند چرمی برای هر دو دست استفاده می کنم .نمیدونم دکتر اینا به دردتون می خوره یا نه . خیلی کم پیش می اد که اتاق دور سرم بچرخه خیلی کم . احساس سنگینی سر زیاد دارم گاهی حس می کنم گردنم از سنگینی اش به درد اومده . شاید به دردتون بخوره به خاطر بحرانی که تحمل کردم بعد از مدتها فهمیدم که تیکه تکه از موهای سرم ریخته (کچلی) دارو مصرف کردم ولی فعلا بعد از 4 ماه هنوز خوب نشده . خیلی حساس زور رنج شدم احساس می کنم . مجبورم برای دیگران بخندم و درون خودم .... ببخشید دکتر . نمی دونستم که اینا را بگم یا نه چون شاید در تشخیصتون مهم باشه . فقط سرم و حالت تهوع شدیدم باعث شد اینهمه پر حرفی کنم منو ببخشید . از اینکه وقتتونو بهم دادین ممنون. Embarassed

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 3 بهمن 1385 - 02:44    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست گرامی سلام
من تلاش میکنم بدون تعارف جواب دهم و امیدوارم باعث ناراحتی شما هم نشوم.

دوست گرامی علائمی که شما گفتید مخلوطی از مشکلات عصبی است و شما بجای اینکه پیش متخصص اعصاب داخلی بروید ، سعی کنید مشاوره ای با یک متخصص اعصاب روان داشته باشید. چون احساس میکنم اضطراب ، افسردگی و نیز درجاتی از حالات وسواسی و نگرانی بیش از حد در شما بروز نموده است.
نگرانی از اینکه بیماری عمده ای دارید و نیز احساس خود بیماری وجود دارد.

بسیاری از ما در طول عمر خود با استرس های مختلفی سر و کار داریم و درصد زیادی از ما گاهگاهی نیاز به بررسی دقیق روانپزشکی داریم چون واقعا بصور مختلف و با تقلید علائم بیماریهای گوناگون ما را زجر میدهند.

اگر شما در خواب خرخر داشته باشید ( بخاطر اضافه وزن ) بسیاری از علائم شما توجیه میشود و لذا وضعیت خواب شما هم بسیار مهم است.
آیا دیگران از خرخر شبانه شما شاکی هستند؟

در ابتدا تلاش کنید وزن خود را کم کنید کاهش وزن به نخوردن نیست بلکه به درست خوردن و فعالیت بدنی بستگی دارد.

در مرحله بعد با یک روانپزشک مشورت کنید.

امیدوارم مشکلات شما حل شود
باز هم در خدمت هستیم

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید