با سلام تقربیا یک سال است که عمل پولیپ حنجره انجام داده ام .یکی از اساتید رشته به نام دکتر سنحان منش مرا عمل کردند منتها قبل از عمل توضیح چندانی درباره شرایط بعد از عمل به من ارایه ندادند .صدایم قبل از عمل بد بود ولی الان صدایم باز تر شده ونه البته به طور کامل خوب شده باشد ولی حرف زدن بذایم سختر شده با توجه به اینکه در سن ازدواج هستم اغلب از وضع صدایم جویا می شوند واین مرا حساس کرده .دلی اصلیش این بود که من در دوران دبیرستان مدام سرما می خوردم وسینوذیت هم دارم .سرفه های خشک طولانی مدت باعث که صدایم تحلیل برود .با وجود اینکه خانواده تحصیل کرده هم دارم اما 4.5 سال بی توجه بودم .مراجعه من به دکتر هم انحراف بینی بود که شبها در خواب زیاد سرفه می کردم تا سر حد خفگی .انجا دکتر به من تذ کر داد که صدایت چرا اینگونه است وبعد از معاینه تشخیص پولیپپ بین تار های صوتی را دادند .خواهش می کنم اگر راهنمایی خاصی دارید به من بگویید .چون بعد از عمل مدام حس می کنم هوا زیر تار های صوتی ام جمع می شود وتا خارجش نکنم صدایم صاف نمی شود .
پولیپ حنجره ناشی از بد استفاده کردن از حنجره است بلند صحبت کردن داد زدن و یا گلو را مرتب صاف کردن
اما خوش خیم است و با برداشتن بهبود دارد
اما اگر رعایت نشود و دوباره عادات غلط صوتی ادامه داشته باشد بازهم مشکل برمیگردد _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید