سلام جناب دكتر.خسته نباشيد.
چند سالي ميشه كه گاه و بيگاه درد شديد گلو ميگيرم ولي ساير علائم سرما خوردگي رو ندارم. درد هم خيلي شديده و مراجعه به دكتر هم هيچوقت موثر نيست و يك هفته اي طول ميكشه كه كامل خوب بشم و تو اين مدت از درد حتي شبها خواب ندارم چون واقعا آب دهنمو هم سخت ميتونم قورت بدم.خيلي دكتر رفتم ولي هيچكدوم جواب نداده.همه اش قرص سرماخوردگي و آموكسي سيلين و پني سيلين و بقيه آنتي بيوتيكها...جدا من بايد چيكار كنم؟ زندگي زهر مار شده... آخه يكي دو بار هم نيست كه بگم تموم ميشه...دكتر به دادم برسيد خسته شدم...
دوست گرامی اگر علایم سرماخوردگی ندارید و تب و علایم تیپیک عفونت رخ نداده نیازی به استفاده از آنتی بیوتیک نیست
شما دچار نوعی حساسیت گلو هستید بشرطی که مشکل معده و برگشت اسید معده نداشته باشید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید