Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - فلج بلز بعد از 6 سال
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » سوالات تخصصی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
فلج بلز بعد از 6 سال
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
anything
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 8 تیر 1390

نمره ( point ): 6
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 8 تیر 1390 - 04:12    عنوان:  فلج بلز بعد از 6 سال پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام جناب دکتر ربیعی

مدت 6 سال هست که دچار فلج بلز در ناحیه راست صورتم هستم . یک سال اول حدود 50 جلسه فیزیوتراپی و سوزن درمانی ، گیاه درمانی ؛ خلاصه هر کاری فکر کنید کردم . الان حالت صورتم جوریه که در حالت عادی چیزی معلوم نمیشه ولی ابروی سمت راستم بالا نمیره . لبم به سمت راست به سختی میره و موقع خندیدن کاملا حالت نافرمی صورتم پیدا می کنه به طوری که چشم سمت راستم بسته میشه . صورتم بهبودی کامل پیدا نکرده . میخوام بدونم الان بهترین کاری که میشه کرد برای بهبودی چیه ؟ فلج بلز مربضیه بدیه . همین که آدم نمی تونه احساسش رو با صورتش نشون بده خیلی توی جامعه سخت میشه . وقتی نمیتونی لبخند بزنی یا محبتت رو با چهرت نشون بدی واقعا سخته . همه فکر می کنن آدم جدی ای هستی ... وقتی سایت شما رو دیدم و مطالبتون رو خوندم یه جورایی امیدوارم شدم برای بهبودی . ممنون میشم منو راهنمایی کنید ....

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
samirasadat
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 21 آذر 1390

نمره ( point ): 2

پست تاریخ: دوشنبه 21 آذر 1390 - 19:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام 4سال است به فلج بلز مبتلا شده ام حدود 60در صد بهبودي داشته ام ولي با اين وجود موقع خنديدن كاملا عدم تقارن در چهره ام نمايان است لطفا راهنماييم كنيد كه چه كنم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
anything
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 8 تیر 1390

نمره ( point ): 6

پست تاریخ: شنبه 10 دی 1390 - 19:18    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

samirasadat نوشته است:
سلام 4سال است به فلج بلز مبتلا شده ام حدود 60در صد بهبودي داشته ام ولي با اين وجود موقع خنديدن كاملا عدم تقارن در چهره ام نمايان است لطفا راهنماييم كنيد كه چه كنم

سلام . شش ماه شده این سئوالو اینجا مطرح کردم فکر میکردم براشون مهم باشه سایتی که زدنو چک کنن ولی متاسفانه حرفای توی این سایت در حد یه شعاره .
من خودمم همین مشکل شما رو روی صورتم دارم . توی این مدت خیلی پیگیری کردم برای یه راه بدون برگشت . خوشبختانه موفق شدم . الان نصف راهو رفتم ، وضعیت صورتم بهتر شده هنوزم دارم ادامه میدم . شما میتونی دقیق بگی کدوم سمت صورته و ابروی اون سمت صورتتم بالا میره یا نه ؟ از من طرف راست صورت بوده ابروی سمت راستتم حرکتی نداشته
در ضمن اصلا نگران نباش چون یه روشی جدیدا برای بلز پیدا شده که صد در صد صورتو به حالت اول برمیگردونه

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: چهار‌شنبه 21 دی 1390 - 08:01    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز سلام
من هر دو هفته سایت را باز بینی میکنم و سوالات جواب داده نشده را پاسخ میدم در ضمن گرداننده سایت یک نفره و هیچ متخصصی حاضر به همکاری در این سایت نشده و هیچ هدف مالی نیز در از طراحی و اداره سایت وجود نداره
مشکلات متعددی هم بوجود میاد که مانع جواب به موقع میشه
وقتی هم شما در حال جابجایی به شهر دیگه هستید و پس از سه ماه تونستید مستقر بشید و یک اینترنت قابل توجه بدست بیارید اون موقع با سوالی روبرو میشید که مدت زیادی از زمان ارسال آن گذشته، به این موضوعات حجم بسیار زیاد ایمیل ها را هم اضافه کنید همین الان ایمیل من 1150 ایمیل داره که باید از لابلای اونا سوالات را پیدا کنم و جواب بدم
ببخشید از یک نفر به تنهایی و حجم وسیع کار و فعالیت شغلی چه انتظاری دارید

اگر همه چیز در حد شعار بود هرگز راهی برای جواب به بیماران باز نمیشد و فقط مثل سایت همکاران تبلیغات خودم را در سایت میذاشتم و فقط به معرفی خودم میپرداختم، در حالیکه همه توجه سایت به آموزش گوش و گلو و بینی است
خیلی از مشکلات مطرح شده اورژانس نیست و اولویت سریعی برای جواب دادن ندارد و لذا اگر فرصت جواب دادن کم باشد به اولویت دارها میپردازم، مثلا وقتی فلج بلزی 4 سال پیش رخ داده و الان 60 درصد بهبود یافته !!! آیا اولویت سریع جواب دادن داره؟ یا خود شما که 6 سال از زمان فلج گذشته و مطمئنا با پزشکان متعددی صحبت کرده اید ، الان جواب من چقدر راه گشا خواهد بود؟

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
deniz
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 27 فروردین 1391

نمره ( point ): 2

پست تاریخ: یکشنبه 27 فروردین 1391 - 20:52    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

anything نوشته است:
samirasadat نوشته است:

سلام . شش ماه شده این سئوالو اینجا مطرح کردم فکر میکردم براشون مهم باشه سایتی که زدنو چک کنن ولی متاسفانه حرفای توی این سایت در حد یه شعاره .
من خودمم همین مشکل شما رو روی صورتم دارم . توی این مدت خیلی پیگیری کردم برای یه راه بدون برگشت . خوشبختانه موفق شدم . الان نصف راهو رفتم ، وضعیت صورتم بهتر شده هنوزم دارم ادامه میدم . شما میتونی دقیق بگی کدوم سمت صورته و ابروی اون سمت صورتتم بالا میره یا نه ؟ از من طرف راست صورت بوده ابروی سمت راستتم حرکتی نداشته
در ضمن اصلا نگران نباش چون یه روشی جدیدا برای بلز پیدا شده که صد در صد صورتو به حالت اول برمیگردونه

سلام دوست عزیز من هم 18 ساله پیش بلز شدم و الان چشم راستم کوچیکتره و ابروی راستم کامل بالا نمی ره و خنده هم طبیعی نیست.لطفا و خواهشا اگر درمانی می دونید منو راهنمائی کنی. خیلی ممنونم.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 11:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
درمان برای بهبود وضعیت صورت با جراحی انتقال عضله صورت میگیره که نیاز به تجربه داره و هرکسی نمیتونه این عمل را انجام بده

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید