تاریخ: سهشنبه 6 دی 1390 - 15:23 عنوان: قالب روی بینی
با سلام و احترام
من 9 روز که بینی ام را برای بار دوم عمل کرده ام دکتر تقریبا 7 روز بعد از عمل قالب را از روی بینی من برداشت و زیر قالب و در سمت راست بینی من احتمالابه خاطر فشار قالب کبود شده و ورم کرده و یک مقدار فرو رفته و بالای نوک بینی من هم حالت برآمدگی یا قلمبگی ایجاد شده که به نظر می آید ورم باشد با توجه به این که قالب در شکل دهی بینی موثر است می خواستم بپرسم این مسئله مشکلی برای من ایجاد نمی کند و باعث دفرمه شدن بینی ام نمی شود، در ضمن قالب روی بینی من به گونه ای گذاشته شده بود که در سمت راست پهنای بیشتری داشت و در طرف دیگر سمت چپ پهنای کمتر حالت مساوی و متقارن نداشت کج بود با توجه به این که من تا دو هفته دیگر نیز به دکترم دسترسی ندارم این مسئله برای من نگران کننده است لطفا در صورت امکان سریعا راهنمایی ام کنید
با سلام
نگران موضوعاتی که گفتید نباشید اینها اثرات خود عمل جراحی است و نوع گچ گیری هم بستگی به عمل و هدف جراح دارد _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید