به نام خدا
سلام علیکم
من با نقص مادرزادی لب شکری به دنیا آمدم . در حال حاضر که 19 سال دارم ، در سقف دهانم سوراخی به بینی من است که در هنگام غذا خوردن ، باعث رفتن غذا به بینی من می شود . همچنین از نظر گفتار ، مشکلی در صدا دارم که به قول اطرافیان داخل بینی صحبت می کنم و از نظر ظاهری لب بالایی من به دلیل شکاف لب در هنگام تولد در جراحی ای که در شش ماهگی بر روی من انجام شده ، به صورت انحرافی بسته شده و بینی من هم به صورت انحرافی است . حال سؤالاتی داشتم :
1) آیا راهی برای طبیعی شدن صدا و طرز صحبت کردن من وجود دارد ؟ ( البته من صدایی که از صحبت کردن خودم می شنوم به صورت طبیعی است اما وقتی صدای خودم را ضبط می کنم و به آن گوش می دهم ، خیلی متفاوت است .)
2) آیا طی عملی این امکان وجود دارد تا سقف دهانم بسته شود ؟ واگر امکان پذیر است با این عمل صحبت کردن من بهبود می یابد ؟
3) آیا امکان پذیر است تا طی جراحی ای از نظر ظاهری لب بالایی من به صورت طبیعی درآید ؟ ( من در مورد جراحی پلاستیک که برای زیبایی بینی انجام می شود ، اطلاع دارم ، حال می خواهم بدانم که جراحی پلاستیک در مورد طبیعی شدن لب یالایی من انجام می شود ؟ )
لطفاً مرا راهنمایی کنید . از لطف شما متشکرم .
دوست عزیز سلام
چرا تاکنون اقدام به جراحی نکرده اید؟
مشکلات شما تماما با جراحی های پیشرفته قابل اصلاح است:
درمان جراحی اصلاح کام هم براحتی مشکل سقف دهان را برطرف میکند و عمل جراحی بهبود گفتار شما وی پی آی VPI نام دارد.
اصلاح زیبایی بینی و لب کاملا وجود دارد. البته شما خیلی دیر دارید اقدام میکنید اما منعی وجود ندارد.
آقای دکتر از پاسخگویی جنابعالی تشکر می کنم .
آیا شما می توانید دکتری ساکن یزد را به من معرفی کنید ، که در مورد اصلاح کام تخصص و تجربه داشته باشد؟
آیا قسمت لب بالایی من قابل ترمیم است؟(چگونه)
سپاسگزارم.
دوست عزیز سلام
همکاران دانشگاهی بزرگوارمان در یزد همگی جزو کسانی هستند که این عمل را میتوانند بخوبی برای شما انجام دهند.
قسمت بالایی لب شما هم قابل ترمیم است و چگونگی آن بستگی به وسعت و نمای نقص دارد. تکنیکهای متعددی برای ترمیم وجود دارد که برای هر بیمار متغییر است. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید