با سلام جناب دکتر .. حدود یکسال هست که عمل زیبایی بینی انجام دادم . ولی اصلا راضی نیستم . اصلا... قد بینی من کوچک شده و اصلا ظرافت نداره و با صورتم متناسب نیست. پیش دکترم هم که رفتم گفت روتوش میکنم خوب میشه. آیا میشه بینی رو از نظر شکل ظاهری دوباره تغییر داد ؟ با توجه به اینکه یک بار عمل انجام شده و نتیجه دلخواه بدست نیومده . منتظر راهنمایی شما هستم . اگر لازم میدونین عکس هم براتون برای تشخیص بهتر بفرستم ! بی صبرانه منتظر جوابتون هستم. ممنونم
با عمل مجدد میتوان درجاتی از مشکلات را برطرف کرد _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
فکر میکنم باید اینکار را انجام دهید اما جستجوی کامل و با حوصله ای انجام دهید.
منهم تا آنجا که اطلاعاتی بدست بیاورم کمک میکنم _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
عضو شده در: 11 اردیبهشت 1386
نمره ( point ): 60 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: یکشنبه 16 اردیبهشت 1386 - 16:27 عنوان:
آقای دکتر سلام .
یعنی چطور باید این تحقیق رو انجام بدم ؟ چون نهایتا تا 1 هفته ی دیگه میخوام عمل کنم . ولی موندم که باید به چه کسی اعتماد کنم !
تا دلتون بخواد در مورد بینی و همه چیزش از قسمت به قسمت بینی تا تمام جزییات روشهای عمل زیبایی تحقیق کردم و الان دیدم خیلی باز شده ( ایکاش این مطالعات رو قبل از عمل انجام میدادم)
ولی حالا باید چیکار کنم؟ با توجه به اینکه عکسهام رو دیدید کمکم کنید !
باید چه چیزی به جراح دوم بگم ؟چطور باید عملم کنه ؟
این چند وقتی که با شما و سایتتون آشنا شدم واقعا احساس خوشحالی میکنم از اینکه هست کسی که حرفهام رو بهش بزنم و راهنماییم کنه.
<< در ضمن یک سری مسایل رو به ایمیلی که دادید میفرستم >>
از لطفتون ممنونم
دوستان عزیز اگر بعد از عمل بینی مشکلی برایتان ایجاد شد ( از نظر ظاهری ) بلافاصله برای عمل مجدد اصرار نکنید.
بعد از عمل حوصله تا 6 ماه ضروری است.
پس از آن با بررسی مجدد و مشورت کامل اقدام به پیگیری کنید
موفق باشید _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید