دوست محترم من که پزشک عمومی هستم از حرف شما ناراحت شدم و فکر نمیکنم مدیر سایت نیز خوششان بیاید. اینجا یک سایت آموزشی است و نباید انتظار زیادی داشت. تا آنجا که من فهمیدم مدیر سایت علاوه بر کارهای تخصصی ، مدیر گروه دانشگاه هم هستند و لذا حجم کار بالایی دارند. حال چگونه انتظار دارید در ساعت 09:44 سوال کنید و در ساعت 09:45 درخواست پاسخ سریع کنید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
در یک مغازه هم اینقدر سریع به شما پاسخ نمیدهند که شما از یک مدیر سایت تخصصی کشوری انتظار دارید. من فکر میکنم اگر مدیر سایت به شما پاسخ بدهند خیلی هم لطف کرده اند.
تازه بدون جستجو درخواست مطلبی طولانی نموده اید. امکان جستجو در سایت بهمین دلیل است. اگر جستجو کرده بودید یا لااقل لیست مقالات را نگاه کرده بودید حتما این مطلب را پیدا میکردید که لینک آدرس آنرا در ذیل میگذارم:
عضو شده در: 18 مرداد 1385
نمره ( point ): 235 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: چهارشنبه 2 خرداد 1386 - 23:25 عنوان:
يكي از مهمترين مشكلاتي كه در هنگام پاسخگويي وجود دارد اين است كه معلوم نيست سوال از جانب چه كسي و با چه سطح علمي مطرح شده .
دوست عزيز در پروفايل شما هيچ اطلاعاتي در مورد كار يا رشته تان پيدا نكردم . لطفا بيشتر توضيح دهيد كه كارتان چيست و اصلا هدف شما از پرسيدن اين سوال چيست ؟
چرا روي گوش چپ تاكيد داريد ؟
البته بيشتر موارد كاشت روي گوش راست انجام مي شود . اما من نفهميدم كه شما دقيقا دنبال چه جوابي هستيد .
با سلام
من مدت 4سال از افت شنوائی گوش سمت راستام که وزوز دارد رنج میبرام ومتخصصین
هنوز علت انرا نیافته اند لطفا درصورتیکه میتوان عمل ویا کاشت حلزون نمود مرا راهنمائی
نموده با تشکر همرا من09121051084
با سلام
میزان افت شما و نوع آن بسیار مهم است.
از نوار گوشتان اسکن بگیرید و برای ایمیل من ارسال کنید:
sohrabrabiei@yahoo.com _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید