با سلام
شاید بهتر باشه اسم این پیام رو هشدار بذارم.
امروز با یه خانوم برخوردم. ایشون می خواستن رینوپلاستی انجام بدن. البته خودش اینطور که میگفت تا% 70 تمایل نداشت ولی بخاطر گفته ی این و اون ... !!!
و اما بینی ایشون ، واقعا مشکلی نداشت که هیچ، بلکه خیلی هم زیبا بود . من خودم که بار اول فکر کردم عمل کرده است.چه از نیم رخ و چه تمام رخ کاملا بینی فرم طبیعی و زیبایی داشت. خودش هم کاملا قبول داشت ولی به گفته ی دیگران ، دلش میخواست کمی قسمت بالای بینی باریکتر شه که واقعا ضرورتی نداشت !
روی صحبتم با دوستانی هست که مشکل خاصی در بینی ندارن و فقط بخاطر اینکه بینی عمل کرده ای داشته باشندو به قول معروف کلاس بذارن ویا به گفته های نادرست دیگران، خودشون رو زیر عمل رینو میبرن.عملی که حتی خود جراحان هم هیچوقت% 100 تضمینش نمیکنن و بماند که چه عوارضی بعد عمل امکان داره پیش بیاد !!!
هیچوقت تحت تاثیر گفته های دیگران ،کاری رو انجام ندید . گاهی اوقات امکان داره تجربه سنگینی بدست بیارید که جبرانش به این سادگیها نباشه.
تحقیقتون رو خیلی بالا ببرید و با اشخاص مختلف در این زمینه صحبت کنید .مطمئن باشید در جمع بندی از نظرات مختلف، نتیجه ی قابل قبولی کسب میکنید .
و نکته ای که از همه مهمتر هست و دکتر ربیعی هم در پیام هاشون تاکید ویژه ای به این امر دارن اینکه : (عجله نکنید).
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید