عضو شده در: 18 مرداد 1385
نمره ( point ): 235 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: چهارشنبه 2 خرداد 1386 - 23:45 عنوان: خواهشي كوچك از تمام كساني كه عضو
[size=18]سلام .
من يك خواهش كوچيك از همه كساني كه عضو هستند يا مي خواهند عضو شوند دارم :
لطفا يك زمان كوتاهي صرف كرده ، به بخش اطلاعات شخصي تان برويد و تا حد امكان آن را كامل كنيد .
بار ها پيش مي آيد كه كسي سوال جالبي مي پرسد و مي خواهم بيشتر در مورد آن فرد بدانم تا در حد اطلاعاتم پاسخ درستي بدهم ؛ اما وقتي به بخش پروفايل آن فرد وارد ميشوم هيچ چيزي پيدا نمي كنم . حداقل مشخص كنيد كه آيا پزشك هستيد يا نه ؟ آيا تخصص داريد يا نه ؟ آيا در زمينه خاصي فعاليت مي كنيد يا نه ؟
اين سايت مي تواند يك پل ارتباطي باشد بين همكاراني از شهر هاي مختلف ، در صورتي كه شما اطلاعات بيشتري از خودتان در اختيار بقيه قرار دهيد . نمي دانم چه تعدادي از دوستان عضو سايت شاغل هستند ، اما در محل كار بارها براي خودم سوالاتي پيش آمد كه از طريق هين ارتباطات اينترنتي موفق به حل آنها شدم و به پاسخ مناسبي رسيدم .
موضوع دوم اين كه بازديد كنندگان سايت خيلي زيادند اما پيام ها و ارتباط ها به نسبت تعداد بازديد ها كمند . من عقيده دارم كه حتي اگر موضوعي مطرح شده كه در موردش چيزي نمي دانم حداقل يك يادداشت كوتاه مي گذارم كه مثلا من اطلاعاتي ندارم ؛ با اين كار مي توان حضور خودم رو نشان بدم .
يادم هست در يك كنگره بين المللي يكي از همكاران ايراني از اوهايو آمده بود ايران تا سخنراني كند . طرف كلي حرف زد و حرف زد و حرف زد و ماها هم فقط گوش داديم و گوش داديم و وقتي سخنراني اش تمام شد تمام سالن دست زدند . برگشت يك نگاهي به حضار داخل سالن كرد و پرسيد : any quistion?
تمام سالن ساكت شدند و بر و بر نگاهش كردند .
برگشت خيلي محترمانه گفت اگر اينجا كلاس درس من بود و شما ها هم دانشجويانم بوديد به شما ميگفتم ( دقيقا كلمه اش الان يادم نيست ) يه چيزي در حد foolish students !البته اشتباه برداشت نكنيد ، قصدم خداي نكرده بي احترامي به كسي نيست ( خودم هم وسط آن جمعيت بودم ! ) فقط نقل قول كردم . منظورم اين است كه اينجا هم ميشود گفت كه يك كلاس درس يا يك جلسه سخنراني ، يا حتي يك مهماني دوستانه اينترنتي است .
نظر شما در مورد كسي كه به خانه كسي مهماني مي رود اما در تمام مدت حتي يك كلمه هم حرف نمي زند چيست ؟[/size]
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید