تاریخ: دوشنبه 1 مرداد 1386 - 20:42 عنوان: ارتباط PND و سینوزیت مزمن با آب و ه
آیا ارتباطی بین PND و سینوزیت مزمن با آب و هوای مناطق وجود دارد؟
در محل فعالیت کاری ما که دارای آب و هوای مرطوب و نزدیک دریا می باشد بیماران زیادی با ترشح پشت حلقی طولانی همراه با درد و تندرنس محل سینوسها خصوصا هنگام برخورد با سرما مراجعه می کنند که به درمان های معمولی نیز پاسخ مناسبی نمی دهند و برخی از آنان که حتی بدون سابقه آلرژی می باشند اظهار می دارند در مسافرت به مناطق با آب و هوای خشک مشکلات کمتری دارند . نظر شما اساتید گرانقدر دراین خصوص مزید امتنان خواهد بود.
من فکر میکنم سینوزیت مزمن مطرح نیست و بیشتر رینیت وازوموتور هست که با آب و هوا و بخصوص سرما ارتباط دارد و کلا رینیت ها در مناطق مختلف شیوع متفاوتی دارند.
اگر برای رینیت وازوموتور و رینیت معمول درمان آنتی بیوتیک گذاشته شود مسلما بهبودی حاصل نمیشود . به نظر من درمان رینیت بسیار کمک کننده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید