سلام
من دختري دارم 7 ساله كه وقتي بدنيا آمد گوشهاي خارجي اش تشكيل نشده بود ولي از نظر شنوائي سالم است و الان با استفاده از سمعك استخواني به مدرسه عادي مي رود حدود 70% شنوائي دارد. كه تاكنون گوش راست و چپ را پروتز گذاشته اند. اما سمت چپ صورتش دچار آسيب شده است ابتدا گفتند فلج عصب فاسيال است اما بعد از انجام تستهايي گفتند عصب ضعيف است و جاي اميدواري هست البته ناگفته نماند كه دختر چشمش را كامل مي بندد و با انجام ورزشهايي البته نه خيلي مرتب مي تواند لبش را جمع كند و موقعي هم كه كوچك بود اصلا شير يا غذا از دهانش بيرون نمي ريخت با توجه به اينكه درگير جراحي هاي گوشش هستيم نمي دانيم براي صورتش چكار بايد بكنيم و پيش چه متخصصي برويم به ما دكتر جراح عصب صورت معرفي كردند ولي مي گويند آنهايي كه پيش ايشان مي روند جراحي مي شوند تا تازه مثل دخترم بتوانند چمشهايشان را ببندند يا دهانشان را جمع كنند لطفاً راهنمايي بفرماييد.
دوست عزیز شما باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
روزهای سه شنبه در بیمارستان امیر اعلم در خدمت شما هستم.
با پرینت گرفتن از این صفحه به بیمارستان مراجعه و به منشی درمگاه نشان دهید. ساعت 12 _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید