تاریخ: چهارشنبه 7 فروردین 1387 - 19:30 عنوان: دکتر متخصص
سلام
ضمن تشکر از سایت شما چند سوال داشتم:
1. در جایی از یک مقام مسئول خواندم که در کل ایران 2 نفر فقط صلاحیت جراحی بینی (رینوپلاستی) را دارند! آیا این موضوع حقیقت دارد؟
2. من به دنبال دکتری مناسب با تخصص خوب می گردم که پس از عمل جراحی بینی دچار مشکل تنفسی نشوم. ممکنه راهنمایی کنید؟
3. چند سایت از چند دکتر را روی اینترنت دیدم. گالری عکس آنها به گونه ای بود که اکثرا فرد را قبل از عمل و بعد از عمل به گونه ای متفاوت نشان می دادند و امکان تشخیص مهارت آنها نبود! آیا راهی وجود داره که بتوان انتخاب صحیح با این تصاویر داد؟
4. آیا بینی گوشتی یا استخوانی برای جراح فرقی می کند؟ مثلا بگن برای بینی گوشتی فلان دکتر شماره یک بهتره و برای بینی استخوانی دکتر شماره دو بهتره؟؟؟
5. ریسک عمل جراحی بینی با توجه به انحراف بینی که من دارم چقدر هست؟ من از این موضوع که پس از عمل دچار تنگی نفس بشم زیاد خودم نمیاد.
6. ممکنه چند دکتر که واقعا توی کارشون تخصص دارن را معرفی کنید؟
با تشکر از شما
جراحی بینی زیبایی را دو گروه جراحان " گوش و گلو و بینی " و " جراحان پلاستیک " میتوانند انجام دهند نه اینکه در ایران فقط دو نفر صلاحیت دارند!!!!
معرفی پزشک متخصص جزو اهداف سایت نیست ... نمیتوان فقط بر اساس عکس های سایت ها پزشکی را انتخاب یا رد کرد و باید تحقیق زیادی کنید....
پزشک برای جراحی بینی گوشتی با استخوانی فرقی نمیکند و میتوان گفت که اگر پذیرش صورت گرفت یعنی بینی برای عمل مناسب است.
ریسک ها به شدت مشکلات بینی بستگی دارد و به مهارت و تجربه جراح ولی اگر اصولی عمل شود هیچ مشکلی ایجاد نمیشود. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید