تاریخ: پنجشنبه 22 فروردین 1387 - 21:45 عنوان: صداهای درون گوش و کاهش شنوایی
با درود. من مدت 4 ماه است که دچار گرفتگی گوش شده ام( مانند گرفتگی در تغییر ارتفاع) 2 ماه پیش صدای سوت نیز افزوده گشت و حالا 2 هفته است که صدایی شبیه به صدای اگزوز خودرو به آن افزوده گشته است.این صداها را متوجه شده ام که از محیط نیستندو از درون گوش ایجاد می شوند و هر بار که نفس می کشم ضربه ای به درون گوش زده می شود. در ضمن کاهش شنوایی نیز پیدا کرده ام نیاز به یادآوری است که گوش راست من در 9 سالگی بر اثر عفونت بیماری اوریون شنوایی خود را از دست داده و حالا گوش چپ من دچار این ایرادات شده. در این مدت به نزد پزشکان بسیاری رفته ام ولی با هیچ دارویی درمان نشده ام. البته من در ماههای گذشته به استخر زیاد می رفتم. در هر صورت من را راهنمایی کنید. با سپاس
عضو شده در: 18 مرداد 1385
نمره ( point ): 235 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: پنجشنبه 29 فروردین 1387 - 19:03 عنوان:
4ماه ! کاش اطلاعاتی که دادید کمی کاملتر بود . مثلا این که چقدر کاهش شنوایی دارید ؟ در چه فرکانسهایی ؟ معمولا در پایین برگه آزمایش شنوایی نتیجه آزمایش را توضیح می دهند . نتیجه چی نوشته شده ؟ فشار گوش شما هم بررسی شد ( آزمون ایمیتانس یا تمپانومتری ) گرفته شد ؟
البته من شنوایی شناسم و پزشک نیستم . اما در یک همچین بیمارانی معمولا موقعی که خودم آزمون تمپانومتری میگیرم ، احتمال باز بودن شیپور استاش را هم بررسی میکنم . از شما چنین آزمایشی گرفته شد ؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید