Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - چند سوال درباره لوزه و داروهای ضد الرژی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات حلق و دهان

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
چند سوال درباره لوزه و داروهای ضد الرژی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
hssr
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 9 فروردین 1387

نمره ( point ): 4
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 9 فروردین 1387 - 02:35    عنوان: icon_question چند سوال درباره لوزه و داروهای ضد پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با عرض سلام و خسته نباشید
من در ارتباط با پسر 5 ساله ام از شما راهنمایی می خواهم. حدود 2 سال پیش ( قبل از 3 سالگی ) پزشک فرزندم (متخصص اطفال با حدود 30 سال سابقه) در باره بزرگ بودن لوزه او به ما هشدار داد و پیشنهاد کرد در این باره با یک متخصص گوش و حلق و بینی صحبت کنیم. بعد از مراجعه به سه پزشک که دوستان به ما معرفی کرده بودند با تناقض زیاد برخورد کردیم چرا که دو پزشک معتقد بودند که فورا می بایست عمل شود و هر سه لوزه خارج شود و پزشک سوم نظرشان این بود که گرچه راه دیگری وجود ندارد ولی در این سن عمل لوزه ممکن است خطر آفرین شود. از آنجاییکه با معلومات غیر پزشکی خود به هرحال عدم انجام عمل جراحی و نگهداری لوزه ها را ترجیح می دادیم از طریق پزشک دیگری اطلاع یافتیم که ممکن است بزرگ بودن لوزه ناشی از الرژی باشد و با مصرف دارو بهبود یابد.
با این راهنمایی به سراغ یکی از سرشناس ترین پزشکان فوق تخصص الرژی مراجعه کردیم. اگرچه ایشان هم نظرشان این بود که اندازه لوزه بیش از اندازه بزرگ است ولی برای بررسی درمان داروئی را آغاز کردند.
درمان دارویی با قرص سیتریزین (هر شب نصف قرص) و اسپری بکلومتازون که بعدا با فلیکسونیز جایگزین شد دو پاف صبح و شب صورت گرفت و خیلی زود تاثیر مثبت خود را نشان داد و ابعاد لوزه کاهش یافت بطوریکه در خواب راحت و نداشتن خرخر فرزندم بسیار موثر بود. این برنامه دارویی تا کنون ادامه دارد فقط مصرف اسپری به یک پاف در شب کاهش یافته است.
با وجودیکه این درمان تحت نظر دو پزشک ( اطفال و آلرژی) صورت می گیرد ولی نگرانی مادرانه اجازه نمیدهد درباره مصرف طولانی مدت این داروها بی خیال باشم . بخصصوص که درباره این دارو ها مضراتی نیز شنیده ام.

در صورت امکان به سوالات من پاسخ دهید.
اگر سولاتم خیلی عامیانه است ببخشید چون من در رشته فنی تحصیل و تدریس می کنم و کلا اطلاعات پزشکی محدودی دارم .

درباره سیتریزین:
1. آیا مصرف طولانی این دارو ایجاد چاقی می کند؟ (از یکی از دوستان شنیده ام!)
2. آیا در عملکرد مغز تاثیر منفی دارد یا به قول عوام مغز را تعطیل می کند!!!؟ (این را هم از یکی از دوستان شنیده ام!) در واقع سوال این است که با توجه به حالت خواب آلودگی که در بیمار ایجاد می کند، مصرف طولانی ان در کودکی با این شرایط سنی چقدر عوارض دارد؟
3. یک چیزهایی هم درباره تاثیر این دارو بر فشار چشم دیدم. موضوع این چی است؟

درباره فلیکسونیز
تا آنجایی که من می دانم این دارو دارای کورتن است که ادعا شده جذب کمی دارد. در بین ما غیر پزشکی ها کورتن لغت ترسناکی است که با پوکی استخوان مترادف است! آیا این تاثیر برای فرزندم ایجاد اشکال نمی کند؟

درباره خود لوزه
تا چه سنی بزرگ بودن لوزه مسئله ایجاد می کند؟ یعنی می توانم امیدوار باشم که چه موقع داروها را قطع کنم؟

قبلا از توجه شما متشکرم. اگر مطلب یا مقاله ای هم باشد ممنون می شوم به من معرفی کنید تا در این باره اطلاعاتم را افزایش دهم. ممنونم.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 970

پست تاریخ: چهار‌شنبه 21 فروردین 1387 - 22:51    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ستیریزین داروی به نسبت بی خطری است و با خیال راحت تا زمانی که پزشک شما دستور میدهد مصرف کنید. در میان داروهای ضد حساسیت کمترین میزان خواب آلودگی را دارد و در مورد عارضه چاقی آن اغراق نموده اند و این عارضه مخصوص سیپروهپتادین است.
روی عملکرد مغزی تاثیری که میگویید را ندارد.
تاثیر بر فشار چشم و خواب آلودگی زیاد مخصوص داروهای نسل اول ضد حساسیت است مثل کلرفنیرامین...
جذب بدنی داروهای اسپری کم است و لذا اثرات کورتون های خوراکی و تزریقی را ندارد پس از پوکی استخوان هم نترسید.
معمولا لوزه ها بعد از 8 سال کوچک میشوند اما اگر مشکلات ناشی از حساسیت است طولانی تر میماند که ارتباطی به لوزه ندارد

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
mard1000chehre
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 28 فروردین 1387

نمره ( point ): 2

پست تاریخ: چهار‌شنبه 28 فروردین 1387 - 12:54    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بنام دادار دادگر
با عرض سلام
خانم عزیز برای سلامتی فرزندتان هرچه داروی کمتری به او بدهید بهتر است . و تا مجبور نشده اید عمل لوزه را انجام ندهید . من نیز کودکی خردسال دارم که با همین مشکل دست و پنجه نرم می کند ولی داروهای متفاوتی به او می دهم که مربوط به حساسیت می شوند. از دادن مواد حساسیت زا و غیر طبیعی مثل شکلات و بیسکویت و میوه هایی مثل خیار - بادام زمینی و... به کودک خودداری کنید و او را کمتر به مهد کودک ببرید
دوستدار شما

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387 - 02:57    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کاملا صحیح است اما اگر لازم باشد و پزشک تشخیص دهد و تجویز کند و به او اعتماد دارید حتما دارو را استفاده کنید اما خود سرانه هرگز!
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

aram
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 7 خرداد 1387

نمره ( point ): 6

پست تاریخ: سه‌شنبه 7 خرداد 1387 - 15:01    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با عرض سلام و خسته نباشید
من در ارتباط با پسر 5 ساله ام از شما راهنمایی می خواهم پسرم در حال حاضر برا ترشحات زیاد بینی فلیکسونیز مصرف میکنه که خیلی خوب جواب دادهدر این ارتباط چند سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی لطف میکنین

1)تا چه زمانی باید فلیکسونیز مصرف کنه

2)عوارزش با توجه به داشتن کورتن در طولانی مدت چی میتونه باشه

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: جمعه 10 خرداد 1387 - 22:04    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام.
دوره درمان بستگی به وضعیت کنترل آلرژی و کنترل محیط اطراف و پرهیز از محرک ها و نهایتا تشخیص پزشک معالج دارد.
کورتون های استنشاقی جذب عمومی بدن کمی دارند و خطری ندارند. توصیه های پزشک برای پرهیز از عوارض داخل بینی از جمله خشکی و خونریزی را انجام دهید مثل شستشو پس از مصرف اسپری.

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید