nastaran
مدیر انجمن

عضو شده در: 18 مرداد 1385
نمره ( point ): 235 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: سهشنبه 10 اردیبهشت 1387 - 07:41 عنوان: یافته های من ! |
|
|
با همکارها شوخی کردم . شوخی شوخی قرار شد در مورد اوتیت مدیا مطلبی بنویسم برای بوردآموزشی بخش نوزادان . با خودم فکر کردم " اوتیت مدیا " نیم ساعت بیشتر کار نداره . اما دیشب تا 1 نیم شب بیدار بودم !
چند چیز برام سوال بر انگیز شده .
همه جا نوشته : علت ایجاد بیماری التهاب گوش میانی است چون میکربها از نازوفارنکس وارد M ear می شوند . اما من همیشه یک جور دیگر فکر می کردم . من فکر میکردم که التهاب دستگاه تنفسی فوقانی باعث التهاب نازوفارنکس می شود ، بعد بافت متورم و ملتهب نازوفارنکس به بخش غشایی دهانه استاش فشار وارد می کند و مانع از باز شدن استاش می شود . بعد از 8-7 ساعت که استاش مسدود ماند ، هوای داخل گوش میانی کاملا جذب می شود و فشار منفی ایجاد میکند . در این حال فشار منفی که در داخل گوش وجود دارد باعث باز نشدن استاش می شود به طوری که با تداوم این وضعیت حتی اگر التهاب نازوفارنکس هم برطرف شود باز استاش به دلیل وجود فشار منفی داخل گوش میانی باز نمی شود .
من اشتباه فکر میکنم ؟
در یک کتابی که به تازگی هم چاپ شده دقیقا تاکید کرده بود که علت بروز اوتیت مدیا این است که عامل التهابی در نازو فارنکس از استاش بالا می رود و وارد گوش میانی می شود . ولی به نظر من این مطلب اشتباه است . یا شاید من دارم اشتباه می کنم .
و موضوع دیگر این که آمده : نوزادان شیر خوار باید در هنگام تغذیه ، سرشان بالاتر از بدن قرار داشته باشد . چرا ؟
در حالت افقی قرار گرفتن باعث ایجاد حالت خلا در فارنکس و جلوگیری از باز شدن استاش می شود یا این که خوابیدن کودک در حالت افقی باعث ورود شیر به گوش میانی ( از طریق استاش ) و ایجاد عفونت در گوش میانی می شود ؟
با تشکر.
|
|