Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - جراحی بینی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » جراحی زیبایی بینی

ارسال موضوع جدید   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
جراحی بینی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
nader1303
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 18 فروردین 1387

نمره ( point ): 14
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 10 اردیبهشت 1387 - 13:02    عنوان:  جراحی بینی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من جراحی بینی داشتم و اکنون در انتهای بینی در قسمت گوشه چشمها احساس میکنم که در زیر ورم استخوانی بیرون زده جراح من می گوید چیزی نیست و یک ماه از عمل گذشت بیایم تا بعد از رفتن ورم صورت با فشار بر طرف کند البته الان هم کمی فشار داد ولی جا نرفت حال می خواهم سوال کنم آیا امکان جراحی مجدد در من وجود دارد و بعد اگر زمان بگذرد آیا مشکلی پیش نخواهد آمد و در ضمن الان حدود دو هفته از جراحی من می گذرد و هنوز هر دو سوراخ بینی من باز نشده و نفس کشیدنم سخت است اگر راهنمایی بفرمایید که من چگونه جراح خودم را راضی کنم که دماغ استخوانهای دماغ من را درست کند ممنون می شوم در ضمن جراحی من خیلی سخت بود طوری که چشمهایم کاملا کبود و ورم داشته و اصلا باز نمی شد و خونریزی زیاد هم داشتم چون دماغ من را شکسته و بعد ترمیم کردند باتشکر طاهرزاده از مشهد

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
تشکرها از این تاپیک
nader1303(شنبه 21 اردیبهشت 1387 - 02:09), nader1303 از این تاپیک تشکر میکنم 
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387 - 01:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
بیرون زدگی مربوط به محل شکستن استخوان بینی برای جمع کردن استخوان بینی است که در همه اعمال جراحی بینی انجام میشود و اگر انجام نشود معمولا عمل ناقص است. اما برای درمان این مشکل که ناشی از بد شکسته شدن استخوان است اصلا عجله نکنید و حداقل 6 ماه صبر کنید زیرا اصرار برای درمان جراحی سریع باعث نقص بیشتر میشود پس عجله نکنید.
اینکه بینی متورم و صورت کبود شود گاهی رخ میدهد و خونریزی بعد از عمل کم و بیش دیده میشود
هر چه زمان بگذرد معمولا علائم بهتر میشود و تورم ها کاهش میابد

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
nader1303
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 18 فروردین 1387

نمره ( point ): 14

پست تاریخ: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387 - 14:01    عنوان:  جراحی بینی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

[quote="srabiei"]سلام
بیرون زدگی مربوط به محل شکستن استخوان بینی برای جمع کردن استخوان بینی است که در همه اعمال جراحی بینی انجام میشود و اگر انجام نشود معمولا عمل ناقص است. اما برای درمان این مشکل که ناشی از بد شکسته شدن استخوان است اصلا عجله نکنید و حداقل 6 ماه صبر کنید زیرا اصرار برای درمان جراحی سریع باعث نقص بیشتر میشود پس عجله نکنید.
اینکه بینی متورم و صورت کبود شود گاهی رخ میدهد و خونریزی بعد از عمل کم و بیش دیده میشود
هر چه زمان بگذرد معمولا علائم بهتر میشود و تورم ها کاهش میابد[/quote
با سلام آقای دکتر از جواب شما متشکرم سوالی که دارم این است که آیا بعد از شش ماه دوباره باید جراحی انجام شود وهمان دردسر ها را باید تحمل کنم یا نه خود بخود استخوان کنار بینی جا خواهد رفت بعد هم دماغ من در کنار ه های چشم و جایی که استخوانها بیرون زده خیلی متورم می باشد و بقیه دماغم تورمش خوابیده ولی هنوز دست که می خوره درد میگیره و همین باعث شده که انگار دماغم بزرگتر از قبل نشان داده میشود ضمنا در روز عمل من شش نفر عمل کردند که فقط من دچار این مشکل شدم قبلا از راهنمایی های شما ممنونم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 - 00:08    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

همان دردسرها و همان شدت عمل اول که نیست چون جراحی دوم شما محدود خواهد بود و فقط متمرکز بر روی اصلاح بد شکسته شدن کناره بینی است
تحریک پذیری بینی مدتی ادامه دارد که میتواند طولانی باشد ولی برطرف میشود.

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید