تاریخ: شنبه 14 مهر 1386 - 01:30 عنوان: ورم بعد عمل
خسته نباشید
میخواستم بودنم بعد ازعمل برای من که تقریبا یک ماه و نیم هست که عمل کردم تا کی بینی من ورم داره و با توجه به اینکه استخوان بینی منو فقط از یک طرف شکسته شده (اینو خود دکتر گفت)و آیا پرهای بینی و کلا جلوی بینی هم دارای مرم هست چون پرهای بینی من از قبل پنه تر شده اگه میشه یه توضیح مفید برای من بدید
ممنونم
دوست عزیز ورم بینی و بافت عمل شده بینی باید تا 6 ماه مراقبت شود ولی ورم های معمولی در طی یکماه برطزف میشود.
برای مواردی که فرمودید باید 6 ماه را صبر کنید
امیدوارم نتیجه دلخواه را بدست آورید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
سلام دکتر عزیز
من سال 84 بینی ام رو عمل کردم که عمل من شامل انحراف و رینوپلاسی بود. در ابتدای زمان پس از عمل فرم و شکل بینی من زیبا و معقولانه بود، اما کم کم شاهد ورم آن شدم. من بارها و بارها این مسئله رو با دکترم مطرح کردم اما گفت این عادیه و خوب میشه. الآن پس از گذشت 3سال شاهد این هستم که بینی من از لحظه ی قبل از عمل بزرگتر و چاقتر است. لطفاً مرا راهنمایی کنید که اولاً دلیلش چی میتونه باشه؟! دوماً آیا این ورم بدون عمل خوب میشه؟! و اگه عمل لازم باشه آیا عمل سختی است یا نه؟!
دوست عزیز بدون بررسی نمیتوان جواب داد. بهر حال بستگی به نوع ورم دارد که استخوانی است یا مربوط به بافت نرم است .
اگر بافت نرم باشد یک سری اقدامات و اگر استخوان باشد اقدامات دیگر... اشکالات استخوان بینی راحتتر درمان میشوند.
برای راهنمایی بیشتر یا عکس خود را بفرستید و یا جهت معاینه به بیمارستان امیراعلم مراجعه کنید. _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
دکتر جان آیا شما در همان بیمارستان مشغول فعالیت هستید؟ من در همین بیمارستان عمل کردم و دکتر بنده خانم م بوده. آیا برای وقت ملاقات میتوانم از همان برگه ی پرونده ام استفاده کنم یا باید دوباره وقت ویزیت بگیرم؟! _________________ از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند تنها دعای کسانی اجابت میشود که با خود چتر همراه دارند.
دوست عزیز... من روزهای یکشنبه و سه شنبه در بیمارستان امیراعلم ویزیت دارم
شما با پرینت گرفتن از این صفحه و ارائه آن به منشی درمانگاه میتوانید برای ویزیت مراجعه کنید..
دکتر ربیعی _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید