تاریخ: سهشنبه 4 تیر 1387 - 14:39 عنوان: ورم بعد از عمل
سلام
سه سال پیش بینی ام را عمل کردم اما ورمش هیچ وقت از بین نرفت.اوایل چند بار به دکترم مراجعه کردم،گفت:خوب می شه اما با گذشت زمان هیچ گونه تغییری در آن مشاهده نشد.با چند دکتر دیگر هم صحبت کردم،نظری نداشتند و در آخرین مراجعه به دکتر خودم گفت:شاید همیشه اینجور بمو نه. با توجه به اینکه از نظر روحی عذاب آور است،می خواستم ببینم امکان درمان دارد یا نه؟با جراحی یا بدون جراحی؟( تورم از بالای بینی ؛ زیر ابروها،دو طرف تیغه شروع شده و به جز خود بینی ، زیر چشمها هم کمی متورم است به طوری که تعادل بین صورت و بینی به هم خورده.البته با دوش آب سرد مقداری از تورمش کم میشود ولی باز به حالت اولیه خود باز می گردد.البته در این قسمت ، تعرق هم بیشتر از نواحی دیگر صورتم هست). با تشکر
دوست عزیز اگر کمی جستجو میکردید در همین سایت تو در همین فهرست جراحی زیبایی بینی به این موضوع پرداخته شده است و باید بعد از مطالعه آنها در همان توپیک سوال خود را مطرح کنید... در هر حال موضوع ورم بینی پس از عمل رینوپلاستی به عوامل مختلفی بستگی دارد که نمیتوان برای تمام بیمار یک موضوع را مطرح نمود.
عکس قبل و بعد از عمل خود را برای اینجانب بفرستید تا بهتر بتوان قضاوت کرد _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید