باسلام من 27 سالمه و حدودا 16 ساله که با مشکل بوی بددهان دست به گریبانم و پس از سالها دکترها فهمیدند مشکل از سینوزیتهای من است خلاصه تا امسال همه جور قرص و دارو رو امتحان کردم تا چند ماه پیش پیش مدارک پزشکی خودم رو به یک کلنیک پزشکی در اسپانیا فرستادم و جواب اونها این بود که یا باید سینوسها را باعمل جراحی دربیاورند یا تا موقعی که داروی جدیدی کشف نشده باید از اسپری filxonase با دوز 1 پاف در روز استفاده کنم .
سوال من اینه که1-ستفاده مداوم از filxonase عوارضی ندارد؟
2-آیا بنظر شما من عمل کنم ؟
3-آیا عوارض مصرف دارو بیشتر از عمل است؟
عضو شده در: 14 آبان 1386
نمره ( point ): 16 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: سهشنبه 4 اسفند 1388 - 23:53 عنوان:
سلام دکتر من یک سال است که عمل کوتاه کردن شاخکهای بینی را انجام داده ام هر چند نتیجه دلخواه حاصل نشد و پشیمانم چون بعد از عمل یک درد دائمی در بالای دندانهایم احساس می کنم و مشکلاتم بیشتر شده و در بینی ام چسبندگی ایجاد شده و دکترها گفته اند که این چسبندگی با عمل بهبود پیدا می کند ولی چون بینی ام حساسیت زیادی دارد و به دارو جواب نمی دهد هر گونه عمل امکان دارد بازم از اینی که هست بدتر شود می خواستم اگر می شود در مورد عمل رفع چسبندگی بینی توضیح دهید
با تشکر
تاریخ: شنبه 7 فروردین 1389 - 09:53 عنوان: کوچک کردن توربینت
با سلام و تبریک سال نو
متاسفانه با وجود توصیه های دوستان همکار مثل دکتر برادران فر عمل نموده اید و دچار عوارض آن شده اید
باز کردن چسبندگی ها کار ساده ای است اما مشکل شما بطور کامل برطرف نخواهد کرد چون فیزیولوژی بینی شما بهم خورده است
درمان ها جنبه التیام دهنده دارد و بس
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید