سلام خسته نباشيد
من دوماه است كه عمل زيبايي بيني همراه باعمل انحراف بيني كرده ام من ازشما پنج تا سوال داشته ام
1_آياچسب زدن بعدازعمل درسربالا كردن نوك بيني نقش دارد يانه ؟
2_آيانادرست زدن چسب بعدازعمل موجب افتادگي نوك بيني مي شود يانه؟
3_من دوماه است كه بيني ام راعمل كرده ام حالاوقتي خم مي شوم احساس سنگيني درنوك بيني ام مي كنم آيا اين حالت طبيعي است يانه؟
4_آياچسب زدن بعدازعمل به مدت سه ماه براي بيني اشكال دارد يانه ؟
5_من بعدازدوماه بعدازعمل متوجه شدم كه درانتهاي بيني روي بيني ام استخواني راحس كرده ام كه برآمده است وازدكترم سوال كرده ام ايشان گفتند كه نوك بيينتان افتاده است وگفتندكه يك مدتي راچسب بزنم واگرخوب نشد بعدازشش ماه آمپول ميزند ومن منظورحرفشان رانفهميدم ومن رانگران كرده اند حالا ازشما ميخواهم دراين مورد من را راهنمايي ام كنيد وبگوييد كه چطور ميشودآيانيازبه عمل مجدد دارديانه?ببخشيدكه سوالهايم زيادشد
ممنونم
1- نقش زیادی ندارد اما باید حتما استفاده شود
2- نادرست چسب زدن باعث بروز تغییراتی در روند ترمیم میشود که نهایت آن بد شکلی است
3- این حالت طبیعی است و ممکن است تا چند ماه ادامه یابد
4- معمولا تا دو هفته کافی است اما بعضی از همکاران زمان بیشتری را ترجیح میدهند که این زمان برای شما بستگی به نظر پزشک جراحتان دارد
5- تغییراتی در روند ترمیم رخ میدهد که به آن اسکار میگوئیم و اگر این اسکار بیش از حد باشد با تزریق بعضی از داروهای مهار کننده اسکار مشکل بهتر میشود و اگر این حالت اصلاح نشد بعد از شش ماه تا یکسال ممکن است جراحی نیاز باشد اما توصیه میکنم فعلا نگران نباشید و تا یکسال صبر کنید.
موفق باشید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید