Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - سرگیجه دائمی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » سرگیجه

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
سرگیجه دائمی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
mrj1368
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 29 تیر 1387

نمره ( point ): 14
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 15:35    عنوان: icon_question سرگیجه دائمی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بسم الله
جناب آقای دکتر ربیعی سلام علیکم
بنده از حدود 6 ماه پیش دچار سرگیجه شدیدی شدم و نزد پزشک های زیادی در شهر خودمان که یکی از شهرهای محروم کشور است رفتم ولی هیچکدام بیماری مرا تشخیص ندادند تا اینکه برای درمان به تهران آمدم در آنجا به خدمت یکی از دکتر های خوب رسیدم ایشان برای من آزمایش eng کامل(الکترونیستاگموگرافی ) نوشتند که خلاصه آن به شرح زیر است:
1-کاهش عملکرد وستیبول محیطی دو گوش (هایپو رفلکسی وستیبولار)
2-برتری جهتی خفیف نیستاگموس چپ
ایشان برای من تشخیص بیماری اعصاب دادند و مرا به نزد یک روانپزشک ارجاع دادند که پس از 4 ماه درمان هنوز نتیجه نگرفته ام البته خود ایشان تعدادی ورزش گردن به بنده آموزش دادند که انجام دهم و گفتند گوش شما کاملا سالم است.

علائم:
1-وزوز دائمی دو گوش به خصوص گوش چپ
2- احساس گرفتگی در گوش بخصوص هنگام سوار شدن در ماشین
3- بیقراری شدید
4-عدم هماهنگی صدا و تصویر افراد (هنگام صحبت)
5- سرگیجه شبانه روزی

می خواستم بدانم دقیقا مشکل من چیست و آیا خوب می شوم و دوره بیماری بنده چقدر است؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی نام شناسایی در AIM
تشکرها از این تاپیک
mrj1368 از این تاپیک تشکر میکنم 
nastaran
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده در: 18 مرداد 1385

نمره ( point ): 235

پست تاریخ: شنبه 23 شهریور 1387 - 13:30    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من اعتراف می کنم که در مورد دستگاه تعادلی اطلاعات کافی ندارم ( واقعا سیستم پیچیده ای هست ) . اما چند سوال دارم : از شما آزمایش شنوایی ، آزمایش ABR یا آزمایش MRI هم گرفته شده ؟ مشکلی نداشتید ؟

یک کار جالبی که سیستم تعادل انجام می ده اینه که دائم خودش رو کنترل می کنه و اگه اطلاعات یک گوش با اطلاعات گوش دیگه فرق کنه ( وقتی کاهش عملکرد یک طرفه رو داریم ) خودش رو دوباره تنظیم می کنه تا فرد دچار سرگیجه نشه .
اما در مورد شما ، نتیجه آزمایش تون چند چیز رو میگه . یکی این که در هر دو گوش بنا به دلایلی ، کاهش عملکرد به وجود اومده و دیگه سیستم تعادل شما نمی تونه گوشی رو که عملکرد ضعیفتری داره ، انتخاب کنه و عملکردش رو با گوش دیگه هماهنگ کنه . این که چرا هردو گوش با هم در گیر شده اند ؟ من در این مورد اطلاعی ندارم .
دیگه این که چشم و گوش ، همانگ با هم کار می کنند . در مورد شما چون گوش کارشو خوب انجام نمی ده ، شما دچار عدم هماهنگی هستید ( احتمالا این عدم هماهنگی در موارد دیگه ای هم هست اما شما به اون دقت نکرده اید. ) حتی گاهی هماهنگ نبودن گوش و چشم ، سرگیجه شما رو شدیدتر هم میکنه مثلا وقتی توی ماشین در حال حرکت هستید و به درختهای کنار خیابان که از جلوی چشمتون رد می شن نگاه می کنید .

من در مورد درمان دارویی زیاد اطلاعات ندارم . اما می دونم هستند بیمارانی که وضغیت شما رو دارن و دکتر ها نمی تونن با دارو مشکلشون را برطرف کنند ، در این موقع از روش دیگری برای درمان این افراد استفاده می شه به نام توانبخشی وستیبولار . من قبلا زیاد دنبال یاد گرفتن این روش نبودم ( با این که باید یاد می گرفتم Embarassed ، شرمنده ! چون قبلا برام جالب نبود ) اما می دونم اساس توانبخشی وستیبولار اینه که بیمار رو وادار می کنند تعدادی حرکتهای تکراری را روزانه انجام دهد . حرکتهایی که انجام دادنشان گاهی حتی باعث ایجاد سرگیجه های شدیدی در فرد بیمار می شود . و او باید این وضعیت را تحمل کند تا کم کم سیستم تعادلش قوی شود و بتواند بر سرگیجه غلبه کند . در توانبخشی وستیبولار گفته می شود که بدترین چیز این است که بیمار فعالیتهای روزانه اش و حرکتهایی که در طول روز باید انجام دهد را محدود کند تا " سرگیجه نگیرد " .

به غیر از این ها ، داروهایی هستند که به نام سرکوبگر سیستم وستیبولار نامیده می شوند و در بیمارانی تجویز می شوند که ناگهان دچار سرگیجه شدید شده اند ، مصرف طولانی مدت این دارو ها هم به حای این که وضعیت را بهتر کند ، بدتر می کند .

بعضی بیماریها هم ، به خصوص بیماریهای ویروسی ، سرگیجه های شدید ایجاد میکنند که دیر خوب می شوند .

بعضی داروهای آرامبخش که فردی به مدت طولانی آنها را مصرف می کرده ، در صورت قطع مصرف ، سرگیجه های طولانی می دهند .

و یک چیز دیگر ،
به طور تجربی ، به بیمارانی برخورده ام که می گویند مصرف فولیک اسید باعث بهبود سرگیجه شان می شود . در این مورد شما به اطلاعات یک پزشک نیاز دارید تا صحت این موضوع را تایید کند .

در طی این 6 ماه گذشته ، شدت سرگیجه کم نشده ؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی مشاهده وب سایت این کاربر
ENT1
عضو کوشا
عضو کوشا

عضو شده در: 3 آذر 1385

نمره ( point ): 348

پست تاریخ: پنج‌شنبه 28 شهریور 1387 - 05:40    عنوان:  هیدروپس پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

شما علائم محدود هیدروپس دارید
نمک را از رژیم غذایی خود حذف کنید و برای درمان کاملتر با دکتر ربیعی تماس بگیرید
روزهای یکشنبه ساعت دو به بعد بیمارستان امیراعلم داخلی 318

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
mrj1368
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: چهار‌شنبه 17 مهر 1387 - 22:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دكتر ربيعي چرا جواب نمي دهيد؟
من دو بار mri و يك بار تست شنوايي سنجي دادم كه مشكلي نداشتند

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 970

پست تاریخ: پنج‌شنبه 18 مهر 1387 - 23:04    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز سلام
ENT1 جواب درستی به شما داده بود که من چون دیدم جواب درست است جواب مجددی ندادم
به ایمیل شما شماره خودم را فرستادم که تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
mrj1368
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: دوشنبه 20 آبان 1387 - 21:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بسم تعالي
سلام عليكم
جناب آقاي دكتر ربيعي خسته نباشيد پيش از هر چيز از زحماتي كه براي بنده كشيديد بسيار تشكر مي كنم
پس از قطع داروهاي قبلي ومصرف داروهاي شما به يك باره حال بنده خوب شد و سرگيجه ام به طور كامل قطع شد ولي حالت منگي ،وزوز شديد دو گوش و ضعف عمومي همچنان باقي بود كه البته پس از حدود يك هفته دوباره سرگيجه هايي داشتم كه شدت آنها كمتر از قبل بود ولي از آن موقع تا كنون وضعيت بيماري من تغيير نكرده يعني همچنان سرگيجه(كمتر از قبل)،وزوز و منگي (همچون قبل و گاهي شديد تر )هم دارم حالا از شما مي خواستم به بنده بگوييد آيا به شما مراجعه كنم يا خير و براي نوبت گرفتن بايد چه كار كنم چونمثل اينكه نوبت گرفتن خيلي سخته و من زود تر از ساعت 7:30 نمي تونم اونجا باشم اگر بنده را راهنمايي كنيد بسيار ممنون مي شوم
واينكه در دو سه كامنت بالاتر يكي از دوستان گفته بود كه بايد اي بي ار انجام دهم آيا نيازي مي بينيد (من نوار گوش عاديم نورمال بود) ولي احساس مي كنم گاهي صدا ها با تصوير هماهنگي نداردو صر و صدا مرا بسيار اذيت مي كند

بسيار ممنونم
خدا يار و ياورتان باشد.

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: جمعه 24 آبان 1387 - 14:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
با تشکر
علائمی که گفتید ( حالت منگي ، ضعف عمومي) مربوط به اثرات داروها است اما وزوز به مشکل زمینه ای گوش بر میگردد
برای نوبت گرفتن همین صفحه را پرینت بگیرید و به بیمارستان امیراعلم روزهای یکشنبه مراجعه کنید
در صورت نیاز به MRI به شما اعلام خواهد شد

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

mrj1368
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: شنبه 10 اسفند 1387 - 22:35    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بسم الله
جناب آقاي دكتر سلام عليكم
باز هم از زحمات شما كمال تشكر را دارم
پس از مراجعه بار دوم به شما دارو هاي جديد شما را مصرف كردم اما پس از يك هفته دو باره حال بنده روز به روز بدتر مي شد . به همين دليل داروي بتاهيستسن را با سينا ريزين عوض كرده با بقيه داروها خوردم ولي حال من خوب نشد بلكه همان حالت منگي ضعف عمومي عضلاني تپش قلب و ... را دارم پس از حدود 1.5 داروها را طي چند هفته قطع كردم ولي وضعيت من دوباره به مانند 6 ماه پيش برگشت. اكنون بي قراري سرگيجه منگي جرقه زدن جلوي چشم مگس پران چشم وزوز گوش و... مرا آزار مي دهد اگر حقير راراهنمايي كنيد بسيار ممنون مي شوم
با سپاس

بازگشت به بالای صفحه

mrj1368
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: شنبه 23 خرداد 1388 - 22:17    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جناب آقای دکتر ببخشید سوال قبلی بنده را جواب ندادید.
آیا مطب شما دایر شده است؟

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 29 تیر 1388 - 15:50    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز با ایمیل شماره موبایلم را میفرستم تماس بگیرید تا بیشتر راهنمایی کنم

sohrabrabiei@yahoo.com

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

mrj1368
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 - 12:13    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جناب آقای دکتر جسارتا مثل اینکه فراموش کرده اید شماره تان را برای حقیر ایمیل کنید .

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 9 شهریور 1388 - 12:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

فعلا در تهران نیستم
اگر کاری بود میتوانید با این شماره فعلا در تماس باشید

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

SAMAN
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 29 اردیبهشت 1390

نمره ( point ): 4

پست تاریخ: شنبه 31 اردیبهشت 1390 - 21:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام.دکتر ارجمند پسر 23ساله ای هستم که این بیماری از حدود چهارده سال پیش زندگی واسم نزاشته.دوره راهنماییم شدت بیماری بود به طوری که هر ماه چند بار این بیماری با شدت کامل میومد.بعضی اوقات مدرسه بودم که میومد.با چه بدبختی چندتا از دوستام منو میرسودند خونه.چند سالی هست این بیماری دائمی شده تا حدی که جرات حضور در کلاس دانشگاهو ندارم به همین دلیل دانشگاه پیام نور میرم که کلاسهایش کمتر است.پارسال پیش دکتری رفتم هفت آمپول که چهرتاشون دگتامتازون و سه تا فکر کنم ب12بود نوشت هفت ماه خوب شدم ولی بعد هفت ماه وقتی اومد شش ساعت نتونستم چششمو باز کنم از بس شدید بود.کتر گرامی خونمون نزدیک مرز با عراقه.شما راهنماییم کنید که چیکار کنم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید