تاریخ: دوشنبه 19 اسفند 1387 - 14:33 عنوان: عمل پیوند پرده گوش
جناب دکتر بیعی
با سلام
از زمان سوراخ شدن پرده گوشم در اثر شیرجه در استخر کمی بیش از 4 ماه می گذرد. ولی ترمیم اتفاق نیفتاده است. قبلا فرموده بودید روشهای درمانی متعددی برای این منظور وجود دارد.
من به پزشکان مختلفی رجوع کردم اما موثر واقع نشد. روش patch کردن هم به گفته پزشک با توجه به اینکه میزان پارگی حدود 4/1 پرده است مناسب نمی باشد و ظاهرا جراحی برای پیوند تنها راه است. ممکن است مرا راهنمایی کنید...آیا واقعا جراحی تنها راه درمان است؟ اگر راههای دیگری وجود دارد لطفا راهنمایی ام کنید. اگر راهی غیر از جراحی وجود ندارد لطفا کمی در مورد این عمل توضیح دهید (از نظر چگونگی انجام خود جراحی و مدت مورد نیاز برای عمل و بستری و ریسک عمل و...)
متشکرم
عمل جراحي در صورت عدم بهبود خودبخودي پرده گوش ضروري است اما انجام آن بستگي به آمادگي شما دارد و اورزانس نيست
زمان عمل بين يك تا دو ساعت است و عارضه مهم شايعي بجز درد مختصر ندارد اما بايد عمل توسط فرد ماهري صورت گيرد
با سلام
از راهنمایی شما متشکرم. اما من به اطلاعات دقیق تری احتیاج داشتم...
من در مورد عمل پیوند پرده گوش تحقیق کردم. ظاهرا این عمل در چند مرحله (معمولا دو مرحله) صورت می پذیرد...!!!!! گذشته از این می خواستم دقیقا بدانم چه عملیاتی حین جراحی اتفاق می افتد. منظورم تشریح کامل عمل است. در اینترنت مطالب کلی زیادی در این مورد خوانده ام اما من به جزییات احتیاج دارم. همچنین می خواستم در مورد هزینه این عمل نیز آگاه باشم. منتظر پاسخ شما هستم.
متشکرم
دوست عزیز سلام
هر بیمار با بیمار دیگر فرق میکند
نوع عمل ها نیز با هم فرق دارند
تنوع جراحی ها بقدری زیاد است که کتب بسیاری در مورد آن نوشته شده است
حتی دوره های متعدد فوق تخصص جراحی گوش وجود دارد.
ما میتوانیم به ذکر کلیات بپردازیم چون مباحث بسیار متنوع و برای اکثریت مردم با تحصیلات غیر پزشکی غیر قابل فهم است. تغییر آن نیز به مباحث ساده عملا بسیار مشکل و وقت گیر است.
ضرورتی هم در مورد دانستن کلیه مباحث و نحوه عمل وجود ندارد
همین قدر بدانید که در این عمل از فاسیای یک عضله که در بالای گوش است گرافت برداشته شده و لبه های پارگی گوش تازه شده و گرافت برداشته شده به پارگی پرده گوش پیوند زده میشود. معمولا عمل از مسیر برش پشت گوش شروع میشود اما ممکن است در مواردی از طریق کانال گوش هم بتوان اینکار را انجام داد.
به این صفحه هم مراجعه کنید شاید اطلاعات بیشتری بدست آورید:
تاریخ: سهشنبه 18 فروردین 1388 - 10:41 عنوان: عمل پیوند پرده گوش
جناب آقای دکتر ربیعی
با تشکر فراوان از پاسخ شما. من پس از حادثه ای که برایم رخ داد در مورد عمل های جراحی گوش بسیار تحقیق کردم اما نمی دانستم در مورد من کدامیک انجام پذیر است (در برخی سایتها برخی روشها را در دنیا منسوخ شده اعلام کرده بود که در سایتهای ایرانی معتبر ذکر شده بودند). و می خواستم همین دو خط آخر که فرمودید را بدانم. چرا که مایل بودم از آنچه قرار است انجام شود مطلع باشم.
با سپاس.
دوست عزیز سلام
توضیحاتی که داده شد به نظرم کافی است. چون بقیه توضیحات آن تکنیکی است و متخصصین از آن سر در میآورند و بدرد شما نمیخورد
با این حال اگر سوالی بود بفرمایید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
جناب دكتر ربيعي
از توجه شما بسيار سپاسگذارم.
اتفاق جالبي رخ داد. پرده گوشم كه دچار پارگي شده بود تا 5 ماه كامل ترميم نشد اما پس از ماه 6 هنگامي كه ديگر به جراحي مي انديشيدم ترميم شد. آيا مي توانم مانند گذشته به شنا يا غواصي بپردازم يا بايد مراقبت كنم؟ نگرانم دوباره اين اتفاق تكرار شود.
مجددا سپاسگذارم.
ترمیم پرده بینی در سه ماه اول 90 درصد رخ میدهد اما بعضی از ترمیم ها بیشتر طول میکشد. معمولا ترمیم پارگی با آب دیرتر است و در درصدی اصلا ترمیم نمیشود و باید عمل نمود. شنا و غواصی اگر با شیرجه از ارتفاع و نیز قوس عمیق ( زیر آبی عمیق) برایتان ممکن است خطر ساز باشد چون مقاومت قسمت ترمیم شده 100 نیست _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید