دوست عزیز نمونه هایی از عمل آقایان را هم در سایت خواهم گذاشت.
چون کارهای زیادی برای انجام دارم نمیتوانم بسرعت اقدام کنم ولی بتدریج سعی میکنم موارد بیشتری را در گالری بگنجانم.
عمده تمرکز کاری من بروی جراحی گوش است. چون دنیای جراحی گوش دنیای اسرار آمیز دیگری است که همتا ندارد.
با این وجود به دیده منت! حتما امر شما را اطاعت خواهم کرد. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
با كمال احترام وادب خدمت استاد عزيز
شايد اين يك چرخش واضح نسل جديد اتولارنگولوژيستها به سمت اعمال جراحي پلاستيك است يا هر چيز ديگر.مي پزيرم كه گوش دنياي جذاب و يگانه اي است ولي اعمال جراحي پلاستيك صورت و راينولوژي دنياي جذاب،پر طرفدار و پر چالشي است كه به نظر من آينده اتولارنگولوژي و جراحي سر و گردن در اين جهت جا براي كارهاي فراوان داردو به اين سو حركت ميكند.
عضو شده در: 11 اردیبهشت 1386
نمره ( point ): 60 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: جمعه 21 اردیبهشت 1386 - 10:45 عنوان:
سلام دکتر ربیعی عزیز
عکسها رو دیدم . دستتون درد نکنه .
آیا میتونید عکس افراد رو از نماهای مختلف نمایش بدین !
با تشکر فراوان _________________ سامان طبرسی
moondance_181@yahoo.com
حتما انجام خواهد شد
امروز اگر برسم یک سری کامل عکس یک بیمار را که بسیار مشکل هم بود برایتان میگذارم.
بشرطی که اسکنر راه بیفته و اذیت نکنه. _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
عضو شده در: 11 اردیبهشت 1386
نمره ( point ): 60 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: یکشنبه 23 اردیبهشت 1386 - 00:02 عنوان:
با سلام ...
جناب دکتر ربیعی عزیز ،در این عکس آخری ،منظور از انحراف همون کج بودن تیغه ی بینی هست ؟
واینکه به چه روشی عمل کردید ؟<باز یا بسته>
(کاملا مشخص هست که چه عمل مشکلی بود ولی
دست مریضاد به دستان هنرمندتان) _________________ سامان طبرسی
moondance_181@yahoo.com
بیمار هم کجی تیغه بینی و هم کجی کل ساختمان استخوانی بینی داشت.
در واقع یک بینی پیچ خورده شدید بود.
اصلاح غضروف بینی بیمار ، کلی از وقت عمل را گرفت. هیچ فضایی برای کار وجود نداشت. غضروف بینی را از کف و خلف آزاد نموده و سپس کاملا به خط وسط آوردم
این نوع بیماران را بصورت باز عمل میکنند اما این بیمار را بنا به دلایلی بصورت بسته عمل کردم.
اگر چه نتوانستم کلوملا شو خوب ( نمای ستون بینی که 2 میلی متر است ) و دورسوم بینی کاملا صافی درست کنم ولی بیمار راضی بود و علاقه ای برای دستکاری بیشتر نداشت.
از بذل محبت شما ممنون، اما من مریض هایی که خراب نموده باشم را که در سایت نمیگذارم... _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید