Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - چگونه تست آلرژی گرفته می شود
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات بینی و سینوس

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
چگونه تست آلرژی گرفته می شود رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 14 آبان 1386

نمره ( point ): 16
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 14 آبان 1386 - 22:14    عنوان:  چگونه تست آلرژی گرفته می شود پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام من به مدت 8 سال سینوزیت مزمن دارم هر چند در سی تی اسکن چیزی مشخص نمی شود و همه عامل سردردهای مرا میگرن می دانندو یکجور سینوزیت مزمن آلرژیک
قبل از هر چیز بهتر است لیست داروهایی که استفاده کردهام ولی جواب نگرفته ام بیاورم
1-cetrizine چند نوبت
2-اسپری بکلومتازون
3-آمپول triamhexal چند سری
4-لوراتادین
5-اسپری flixonase
اما بهبودی مشاهده نمی شود و گرفتگی بینی و درد بالای دندان و زیر چشم و ناحیه بینی بصورت شدید وجود دارد در ضمن فقط زمانی بهترم که حمام رفته باشم یا شستشوی بینی کرده باشم
در ضمن انواع و ا قسام انتی بیوتیک ها را هم امتحان کرده و داروهای میگرن را هم امتحان کرده ام
به تازگی متوجه شده ام که شیر و گلوتن از مواد حساسیت زا هستند
میخواستم ببینم ایا آزمایشگاهی وجود دارد که نوع حساسیت را تشخیص دهد
پیشاپیش متشکرم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
ENT1
عضو کوشا
عضو کوشا

عضو شده در: 3 آذر 1385

نمره ( point ): 348

پست تاریخ: چهار‌شنبه 16 آبان 1386 - 12:52    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

داروهایی که گفته اید از داورهای قوی و خوب در درمان رینیت ( حساسیت ) بینی هستند و اگر شما واقعا حساسیت داشتید به درمان جواب میدادید.
اگر سی تی اسکن شما منفی است مطمئن باشید که سینوزیت ندارید و لذا درمان آنتی بیوتیک هرگز برای شما مفید نخواهد بود.

مشگل شما رینیت وازوموتور است که یک نوع حساسیت بینی و شاخک های آن به بعضی شرایط مثل سرما و استرس ها و بعضی محرک ها مثل سیگار و ... است. این بیماری در کسانی که میگرن دارند شایعتر دیده میشود و اگر استرس روحی هم داشته باشید بازهم علائم تشدید میشود.

علل دیگر سردرد مثل سردردهای روحی را هم بررسی کنید و نیز دندانهای را نیز بررسی کنید که عفونت مزمن عمقی نداشته باشند و از سرما در فصل سرد سال بپرهیزید.

تست هایی برای تشخیص حساسیت وجود دارد اما علائم شما به حساسیت نمیخورد و لذا آن تست ها را هم انجام ندهید.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 20 آبان 1386 - 14:35    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

متشکر از جواب شما
مطابق با گفته شما رفتم پیش جراح فک و دندانپزشک یک عکس opg گرفتم و از دندانهای بالایی هم بصورت تکی عکس گرفتم ولی طبق نظر دکتر هیچ اشکالی دیده نشد و همه سالم بودند.
در ضمن برای اینکه سابقه بیماریم روشن تر بشه بایدعرض کنم که تقریبا 5 سال پیش هم عمل انحراف بینی انجام دادم و الان مشکلی از این نظر دیده نمی شود .
در ضمن علایمی از سردرد میگرنی در من دیده نمی شود یعنی من نه به نور حساسم
نه به گرما نه وقتی عصبانی یا ناراحت می شم سردرد می گیرم تازه دروهای میگرن هم استفاده کردم ولی کوچکترین اثری نکرده
1.پروپانولول 2.ارگوتامین سی
همچنین باید بگم که من در محیطی کار می کنم که در زمستان و تابستان کولر گازی روشنه قبلا این موضوع من را خیلی اذیت میکرد باعث سردردم می شد ولی الان سردردم دایمی شده و فقط با وجود هوای سرد سردردم تشدید میشه و طبق گفته دکتر چند وقت (تقریبا 2 ماه ) از محیط کار فاصله گرفتم که بهتر بشه ولی فایده ای نداشته.
طب سوزنی هم رفتم ولی تاثیر نکرده
در ضمن می خواستم در مورد رینووازوموتور هم بیشتر بدونم اگر امکانش باشه (معرفی سایت -کتاب -مقاله ...)
در مورد سینوزیت کاندیدایی هم چیزهایی شنیدم در این مورد نظرتون چیه ؟
در ضمن اگر در ctscan چیزی مشخص نباشه هیچگونه سینوزیتی از جمله با منبع قارچی هم نباید شک برد؟
بازم ممنون

بازگشت به بالای صفحه

mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: پنج‌شنبه 24 آبان 1386 - 09:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

می بخشید جوابی درکار نیست؟؟؟
Sad Sad Sad Sad Sad

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 970

پست تاریخ: یکشنبه 27 آبان 1386 - 11:41    عنوان:  رينيت وازوموتور پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در سي تي اسكن علائم سينوزيت و عفونت قارچي بارز و مشخص است.

براي اطلاعات بيشتر در مورد رينيت وازوموتور به كتاب گوش ، گلو و بيني ديويس يا كتاب اسنشيال گوش و گلو و بيني آلن مراجعه كنيد ولي اگر كمي حوصله بخرج دهيد در همين سايت بصورت جامع به آن خواهيم پرداخت ( بزودي ).

سردرد هاي تنشني ( استرسي ) براي شما مطرح است و سرماي مستقيم نيز به تنهايي ميتواند سردرد ايجاد كند كه اينها جزو موضوع رينيت وازوموتور هم ميتوانند باشند.
مشكلات روحي را پس از اطمينان از مغز (MRI) بررسي كنيد.

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 27 آبان 1386 - 19:30    عنوان:  عکسهای ctscan من پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با تشکر از پاسخ شما
برای احتیاط می خواستم شما هم عکسهای ctscan من را ببینید و نظر دهید.

این مطلب آخرین بار توسط mahdi_asadi در پنج‌شنبه 1 آذر 1386 - 11:01 ، و در مجموع 5 بار ویرایش شده است.

بازگشت به بالای صفحه

mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 27 آبان 1386 - 19:45    عنوان:  رینیت وازوموتور -علایم - سردرد پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

1.عکس بالا در تاریخ 16 تیر 86 گرفته شده ایا باید برای تشخیص صحیح تر دوباره عکس
بگیرم؟
آنچه که من در مورد رینیت وازوموتور در اینترنت دیدم
medline plus
Runny nose
Sneezing
Watery nasal drainage (rhinorrhea)
Blood vessel congestion of the mucous membranes in the nose

[align=right]که در مورد من 2 مورد اول که آبریزش بینی و عطسه زدن باشد صدق نمی کند.
آیا بازم مشکوک به این بیماریم؟
نکته دیگر آنکه سردردم شدیده بطوریکه که من را در سن 26 سالگی از کارافتاده کرده است درد از نقاط اصلی ( قسمت بینی - بالای دندانها- زیر چشمها -)شروع شده و به کل بدنم سرایت می کند (پشت گردن- مچ دستها - دنبالچه-مچ پاها)در مواقعی که درد زیاد می شود موهای سر و بدنم سیخ می شود و داروهای مسکن معمولی مانند بروفن- استامینوفن کدیین- کاری ساخته نیست و و در مواقعی که شدید می شود از loraspam استفاده می کنم تقریبا هر روز حتی در روز .در مورد ترشحات بینی بایستی بگم که سفید رنگ و در بعضی مواقع بسیار خشک و چسبنده می باشد و به تازگی تقریبا 2 ماهه که با خون هم مخلوط شده است.

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: جمعه 9 آذر 1386 - 09:14    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیر سی تی اسکن شما را دیدم
شما علائمی دال بر سینوزیت و سینوزیت قارچی ندارید.
برای بررسی دردهایی که دارید بهتر است با متخصص نورولوژی مشورت کنید.

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: شنبه 28 اردیبهشت 1387 - 13:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

می بخشید دیر جواب می دهم من تست Ige هم دادم که نرمال بود همچنین سی تی اسکن مغزی هم انجام دادم که آنهم نرمال بود در ضمن در مواقع خواب دچار گرفتگی بینی میشوم که مرا از خواب می پراند در کتابی که از دکتر grossan خواندم نظر شما را در مورد رینیت وازوموتور تایید می کرد چه دارویی برای بهبودی رینیت وازوموتور تجویز می شود
آیا بهبود کامل حاصل می شود.؟

بازگشت به بالای صفحه

mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: شنبه 28 اردیبهشت 1387 - 13:43    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اگر داروی مناسبی می شناسید که در ایران وجود ندارد ولی در کشورهای دیگر (اروپا - آمریکا ) استفاده می شود
لطفا نام ببرید تا یکی از دوستان من که در آمریکا زندگی می کند برایم بفرستد بازهم متشکرم اگر
نیاز می دانید که مراجعه حضوری داشته باشم لطفا با آدرس و تلفن مطب ذکر کنید
با تشکر فراوان

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387 - 09:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

برای رینیت وازوموتور درمان روتین من این است:
قرص سیتریزین روزانه یک عدد
قرص سودوافدرین هر هشت ساعت
قطره بتامتازون هر 8 ساعت 5 قطره در هر سوراخ بینی
.
بسته به جواب بیمار نوع درمان تغییر میکند.

من در حال حاضر در بیمارستان امیراعلم تهران روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 1 عصر به بعد درمانگاه دارم ( در سال 87).

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 4 تیر 1387 - 14:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام من طبق دستور شما داروها را مصرف کرده ام اما هنوزم نتیجه نگرفته ام
یعنی به هیچ وجه بهبودی مشاهده نمی شود دکتر متخصصی در کرمان بنام آقای دکتر طاهری به من گفتند که شاخکهای بینی من بزرگند و با عمل و با دستگاه coblation
امکان بهبودی وجود دارد . البته ایشان فقط با معاینه و مشاهده ctscan به این نتیجه رسیدند
1. آیا چنین بزرگی شاخکهای بینی من در ctscan مشهودند؟
2.در ضمن آیا این عمل حساسی و ویژهایست که حتما باید پیش بهترین ها رفت یا عملی روتین می باشد .؟
این را از آن جهت پرسده ام که من پیش دکتر نراقی هم رفته ام و ایشان پس از دیدن ctscan , معاینه آندوسکوپی و تجویز استیل سیستئین و ویتامین آ و سرم شستشو بعد از چند بار مراجعه به مطب ایشان او به من گفت که خشکی زیاد بینی داری و عمل گزینه چندان مناسبی برای تو نیست ولی در صورت خوب نشدن عملت می کنم ولی قول خوب شدن نمی دهم در ضمن ایشان هیچ گونه اظهار نظری در مورد نوع عمل نکرد
----
در ضمن دکتر برادران فر نیز بعد از معاینه آندوسکپی هر گونه عملی را منتفی دانسته و بمن گفت هر عملی که روی من صورت پذیرد بدتر خواهم شد و من مانده ام که چه کار کنم لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

------
در کتاب دکتر گروسن
http://www.amazon.com/Sinus-Cure-Relieve-Sinusitis-Conditions/dp/0345496027/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1214301087&sr=8-1
خواندم که داروهای ذیل برای رینیت وازوموتور خوبند نظرتان در مورد این داروها چیست؟
Ipratropium bromide (atrovent) –topical spray 0.03%
Astelin nasal spray(azelastine
در ضمن ایشان هم در کتاب نوشته که بعضی از عمل ها برای رینیت وازو موتور مناسبند.

باز هم لطفا راهنمایی فرمایید من مانده ام که چکار کنم Embarassed

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: یکشنبه 9 تیر 1387 - 23:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من توصیه میکنم که هر چه دکتر برادران فر به شما میگوید و راهنمایی میکند را انجام دهید چون ایشان در زمینه بینی و سینوس بسیار مهارت دارند. تا موقعی که خدمت ایشان میروید از کسی چون من کاری بر نمیآید.
درمان جراحی شاخک بینی جزو اعمال خوب در رشته ماست ولی در مورد کسی بدرد میخورد که لزوم آن به اثبات رسیده باشد
وقتی دکتر برادران فر و دکتر نراقی به شما میگویند عمل کمک کننده نیست، اصلا سراغ عمل نروید و توصیه ها و درمانهای پیگیرانه را از همین اساتید درخواست کنید.

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

mahdi_asadi
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: یکشنبه 6 مرداد 1387 - 14:20    عنوان:  turbinectomy پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام من هفته پیش تهران بودم و به بیمارستان امیر اعلم هم سر زدم لی متاسفانه برای آن روز یعنی یکشنبه هفته پیش(30 تیر) نوبت نمی دادند مثل اینکه از قبل همه نوبت ها گرفته شده بود.
من در مورد عمل از آقای دکتر نراقی پرسیدم ایشان گفتند که در عملشان کوچک کردن شاخک بینی و بازکردن قسمتهایی از سینوسها مدنظرشان است البته هزینه هنگفتی را درخواست کردند (5/5 میلیون تومان) !!!!؟؟؟؟ Shocked Shocked Shocked Shocked
----
در ضمن در مورد عمل کوتاه کردن شاخک بینی سوالاتی داشتم که در صورت امکان پاسخ دهید
عمل با استفاده از لیزر مناسبتر است یا دستگاه colbation ؟
در ضمن اینطور که من شنیده ام این عمل با عوارض جانبی خطرناکی همچون empty nose syndrome همرا ه است درسته ؟ لطفا ویدئو زیر را ببینید و حتما کامنت هایش را بخوانید
مخصوصا آنجا که یک بیمار که این عمل را انجام داده(Ilikepeaches1) نوشته بعد از این عمل انگار که دائما در حال شکنجه شدن است و اگر میدانسته چنین عواقبی در انتظارش هست هیچگاه چنین عملی را انجام نمی داده
http://www.youtube.com/watch?v=QXkYFcqV5wM

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: جمعه 18 مرداد 1387 - 08:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز سلام
نوبت گرفتن در بیمارستان امیراعلم بسیار مشکل است.
پیشنهاد میکنم به بیمارستان امام خمینی خدمت دکتر بخشایی ( فلوشیپ فوق تخصصی جراحی بینی ) سری بزنید برای مشاوره و راهنمایی کامل که امیدوارم مفید واقع شود.

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
صفحه 1 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید