Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - سرگیجه
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » سوالات تخصصی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
سرگیجه
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
abas_davari
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 1 دی 1386

نمره ( point ): 6
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 1 دی 1386 - 10:26    عنوان:  سرگیجه پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت:
ابتدا از سایت بسیار عالی و فعالتون نهایت تشکر رو دارم .

من از سن 7 سالگی(الان در سن 23 سالگی به سر می برم) گرفتار سرگیجه بودم که با گذشت زمان تا حد زیادی کاراهایی که منجر به سرگیجه می شد تغییر کرد ه اما خودش به یک صورت باقی ماند به طوری که هر وقت گرفتارش می شم احساس می کنم که درون سرم داره به دور خودش می چرخه و من در این حالت اگه سرگیجه شدید باشه تعادلم از دست می دم و بسیار حالت بدیه مثل این که آدمه شکنجه می کنن و کاری از دستش ساخته نیست . مثل زمانی که شخصی چندین بار به دور خودش بچرخه و این از همون دوران کوچکی با من بوده و خیلی منو آزار داده و در بسیاری از موارد محدودیت ایجاد کرده . در طی این سالها متاسفانه با خودم کنار اومدم که این سرگیجه غیر قابل درمانه و به همین خاطر از نظر روحی روی من تاثیر گذاشته و حتی در مواقعی که سرگیجه واقعی ندارم بازم احساسش با منه . (یعنی تقریبا همیشه!) و این بسیار آزار دهندست . انگار که جزیی از من شده و با من درآمیخته .
اما حالتهاییی که در کوچکی منجر به این امر می شد : مثلا زمانی که خوابیده تلویزیون نگاه می کردم بعد از مدتی که بهش زل می زدم اگه می خاستم بلند شم یا زاویه سرم تغییر بدم سرگیجه شدیدی می گرفتم . یا در هنگام خواب هم به همین صورت و حتی گاه می شد که در خواب چون زاویه سرم تغییر داده می شد از شدت سرگیجه از خواب بیدار می شدم و گاهی نیز موقع خواب که می خواستم دراز بکشم و بخوابم همین که سرم رو بالش می زاشتم سرگیجم شروع می شد که البته در بیشتر موارد در این مواقع به رو که می خوابیدم این طور نمی شدم و مجبور بودم که همیشه به رو بخوابم . و بعضی از روزها خود به خود سرگیجه داشتم . اما این عوامل بیشتر به صورت دوره ای بوده و مثلا ممکن بو د یک یا دو ماه این طوری نشم .
خوشبختانه الان تحریک این عوامل از بین رفته ولی کارهای دیگری منجر به سرگیجه می شه که از این قرارند :
اصلی ترین و بدترین دلیلی که برام خیلی مهمه درس خواندن زیاد در یک روز اونم اگه درسی سخت و انرژی گیر مثل ریاضی باشه . و در مواقعی که مثلا بین خوندن تفریح نزارم مثلا 2 ساعت پشت سر هم خیلی بدتره و همچنین در مواقعی که چند روز پشت سر هم بدین صورت درس بخوانم باز بدتر و هر روز زودتر از روز قبل سرگیجه می گیرم و به ناچار ساعات مطالعم باید کم بشه و بدتر از همه اینها در زمانهایی که یک دوره مثلا یک ماه مجبورم این طوری مدام درس بخونم (مثلا برای کنکور و یا پایان ترمها) بعد از گذشت یکی یا دو هفته یک دوره سرگیجه کامل و واقعی به سراغم می یاد که دیگه در تمام طول روز آزارم می ده و تا چند هفته یا حتی ماه ادامه داره و گاهی می شه که اصلا تا نگاه کتاب که می کنم سرگیجه شدیدی می گیرم !در این موارد قرص دیمن هیدرینات تا حدی به دادم می رسه ولی اگه از یه مقداری بیشتر بخونم قرصم فایده نداره .خودم فکر می کنم که بدون عینک کمتر دچارش می شم (چشای من نزدیک بینه با نمره5 )
و همچنین در موارد دیگری از قبیل :
نگاه کردن متوالی به ماشینهای یک خیابان دو طرفه و دنبال کردن ماشینها که بعد از مدتی –نگاه کردن به ارتفاعات بلند مانند ساختمانهای بلند و حتی ماه! – راه رفتن زیاد در حالی که به این طرف و آن طرف نگاه می کنم (در زمان خرید یک کالا که گیر نمی آد) – چرخیدن به دور خودم و تاب سواری و چرخ و فلک و صندلی های چرخان موقعی که چندین دور با سرعت می چرخه – و همچنین گاهی کم خوابی – کار کردن مداوم با کامپیوتر
اما موارد دیگه ای هم هست که به نظرم خودم عوامل کاذب و روانی هستند از قبیل :
شرکت کردن در صبحگاهها (در زمان مدرسه) که باید راست ایستاده و به جلو نگاه کنم – شرکت در نمازهای جماعت مخصوصا در مواقعی که به سجده طولانی می ره – در مواقعی که در مجالس در وسط سالن نشسته باشم (اما اگر کنار دیوار یا ستونی باشم کمتر دچارش می شم !(در نماز هم همین طوره)) – سینما (باز هم اگه وسط سالن باشم) – و هر جایی که بدون تکیه باشم مثلا اگه از وسط یه پل هوایی عبور کنم (اگه نزدیک نرده هاش باشم بازم کمتر می شه ! ) – راه رفتن روی تیغه ها مخصوصا اونایی که ارتفاع دارند (مثلا روی یه دیوار) - و در مواقعی که به چیزی حساس می شم (مثلا به صدای تلویزیون که اگه زیاد بشه احساس سرگیجه می کنم البته در مواقعی که حواسم پرت چیز دیگه ای نباشه !) – و در کل هر زمانی که بهش فکر کنم ( مثل همین الان ) – الان یه دوره چندین ماهست که در تمام طول روز احساسش می کنم . در تمام این موارد اگه فکرم یهو پرت چیز دیگه ای باشه احساسش نمی کنم گر چه گهگاه حمله های چند ثانیه ای هم داره ولی زود تموم می شه.
گاهی هم یکی از گوشهام وزوز می کنه .
تا الان غیر از یک توپ سنگین که در کوچکی به پیشونیم خورد و بینیم خون ریزی زیادی کرد ضربه دیگه ای نخوردم .
تا حالا هم پیش چند پزشک داخلی ، اعصاب داخلی ، و چشم رفتم و MRI و City Scan و نوار گوش هم گرفتم اما در هیچ کدوم چیزی مشخص نشده .

خواهشمندم که در این مورد به من کمک کنید.و اگه لازمه پزشک خاصی یا مرکز درمانی تخصصی( در هر کجا) به من معرفی کنید.

از این که طولانی شد عذر می خوام.
بسیار ممنونم.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: سه‌شنبه 4 دی 1386 - 00:21    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز نارسایی سیستم تعادلی شما قابل بررسی و درمان است انشاالله
به درمانگاه بیمارستان امیر اعلم تشریف بیاورید.
اینجانب 12 دیماه در بیمارستان امیراعلم هستم برای سخنرانی در مورد سرگیجه...

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
abas_davari
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 1 دی 1386

نمره ( point ): 6

پست تاریخ: سه‌شنبه 4 دی 1386 - 22:53    عنوان:  تشکر پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از عنایت شما بسیار ممنونم .
مجددا از سایت فعال شما و همچینن مدیریت قوی شما بسیار سپاسگزارم.
آرزوی موفقیت هر چه بیشتر را در تمام زمینه ها از خداوند منان خواستارم .

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
nastaran
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده در: 18 مرداد 1385

نمره ( point ): 235

پست تاریخ: چهار‌شنبه 5 دی 1386 - 23:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

برای اینجور افراد یه کاری هم می کنند به نام توانبخشی وستیبولار . من فقط اطلاعات ناقصی دارم . راستش هیچوقت دنبالش نرفتم ببینم چیه . اما شنیده ام که جواب می ده ( فقط در طول دوره درمانی باید سرگیجه های شدیدی رو فرد تحمل کنه . در واقع کاری میکنند که سرگیجه تحریک بشه )

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی مشاهده وب سایت این کاربر
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید