تاریخ: جمعه 19 بهمن 1386 - 07:09 عنوان: عمل پرده گوش و ترمیم استخوان سندا
با سلام خدمت جناب دکتر ربیعی
در ابتدا بی نهایت از زحمات شما تشکر می کنم. بیست ساله و جوانترین مدرس زبان انگلیسی استان اصفهان با 6 سال سابقه تدریس سطوح پیشرفته و تربیت مدرس در بهترین اموزشگاه اموزش عالی کشور هستم.
بنده از دوران کودکی مشکلات گوش و سینوزیت داشته ام و به لطف خداوند متعال مدت زیادی است که دیگر از لحاظ سینوزیت مشکل خاصی نداشته ام. مشکلات گوشهایم را تا چند ماه پیش جدی نمیگرفتم تا اینکه به دلیل وارد کردن گوش پاک کن به داخل گوش راستم پرده گوشم را پاره کردم. به دنبال این اتفاق بلافاصله در گوشم احساس افت شدید شنوایی کردم. پس از مراجعه به پزشک وگذشت چند روز مجددآ شنوایی خود را به دست اوردم. سپس تصمیم گرفتم برای پی بردن به مشکلات گوشهایم و درمان قطعی به متخصص - دکتر اخوت - مراجعه کنم. در اولین جلسه (13/9/86) دکتر عزیزم دو قطعه جرم بزگ سیاه رنگ از گوش راستم - که با پرده اش شوخی کرده بودم - خارج کردند و دو قطره بتامتازون و اتسپرین و انتی بیوتیک تجویز نمودند. در جلسه دوم (28/9/86) دکتر پس از معاینه قطره بتامتازون و سیپروفلوکساسین 3% تجویز نمودند. در جلسه سوم (5/10/86) دکتر با اظهار رضایت از روند بهبودی قطره اتسپرین و قطره اتانول 70% و قرص لوراتادین تجویز نمودند و به دلیل اینکه بنده از قبل خدمت ایشان گفته بودم که عازم سفر به خارج از کشور برای ادامه تحصیل هستم ایشان فرمودند که فعلآ به شرطی که اب به هیچ وجه وارد گوشم نشود احتیاجی به عمل نیست. البته من در دوران کودکی هم پرده گوش چپم پاره شده بود که ترمیم شد. بعد از گرفتن نوار گوش و مراجعه مجدد به دکتر - بدون اینکه بنده چیزی از گذشته گفته باشم - خودشان متوجه شدند که بنده از کودکی مشکل گوش داشته ام. ایشان فرمودند که هر دو گوش من دقیقآ یک مشکل را دارندفقط با این تفاوت که بنده پرده گوش راست را پاره کرده بودم. دکتر فرمودند که اسخوان سندانی در هر دو گوش من خورد شده و از بین رفته اند و همچنان اضافه کردند که گوش راست من با وجود اینکه پرده اش را پاره کرده ام نسبت به گوش چپم بهتر میشنود که درست هم میگفتند و بنده تایید کردم. دکتر همچنین هشدار دادند به دلیل اینکه گوش بهتر من فعلآ گوش راستم میباشد - با وجود پارگی - نباید عمل بشود زیرا ممکن است افت شنوایی ایجاد شود و این حیف است ( از آنجا که فعلآ گوش بهترم گوش راستم می باشد.) ایشان فرمودند "باید دست نگه داریم تا زمان مناسب فرا برسد و با توجه به اینکه شما عازم خارج برای ادامه تحصیل هستیداگر عمل ترمیم پرده انجام بدهیم ممکن است دستتان بند بشود". بنده پذیرفتم ولی با تعویق انداختن سفرم وبه دلیل اراده خاص به جامعه پزشکی کشورم تصمیم گرفتم تا پایان درمان در کشور خودم در اینجا بمانم. با مراجعه مجدد دکتر تشخیص دادند که گوشم اماده عمل است و با تجویز دو قطره سیپروفلوکساسین قرار شد یک ماه دیگر عمل کنم. حالا چند سوال بسیار ذهنم را درگیر کرده:
1. مشکل گوش من واقعآ چیست؟ ایا می توانم مجددآ سلامت گوشهایم را به دست آورم؟
2. ایا به جای استخوان سندانی جایگذین پلاستیکی میگذارند؟ در اینده مشکلی پیش نمی آید؟
3. ایا از داخل مجرای گوش عمل صورت میگیرد یا گوشم را برای عمل از پشت باز میکنند؟
4. عمل تقریبآ چقدر طول می کشد؟ چند روز باید در بیمارستان باشم؟ دوره نقاههت پس از عمل چقدر است؟
5. چه مدت بعد برای عمل گوش چپم - که پرده اش سالم است - میتوانم اقدام کنم؟ (برای جایگزین استخوان سندانی)
6. آیا میتوانم به خود اجازه بدهم که انتظار بهبودی در شنوایی پس از عمل را دشته باشم؟
پیشاپیش از پاسخهای ارزنده شما سپاسگزارم!
دوست عزيز سلام
بيماري شما عفونت مزمن گوش است که بصورت پارگي پايدار خودش را نشان ميدهد و گاهگاهي ترشحات چرکي در بعضي بيماران رخ ميدهد.
اين بيماري با جراحي که معمولا از طريق برش خلف گوش انجام ميشود و سپس قسمتهاي عفوني خارج و پرده گوش ترميم ميشود ، درمان ميشود. اگر استخوانچه ها مشکل داشته باشند با استفاده از خود استخوانچه ها و يا در مواردي که امکان نداشته باشد از پرتزهاي خاصي ترميم ميشود. طول عمل متوسط يک ساعت ونيم است و روز بعد از عمل بيمار مرخص شده و مراجعه بسته به نظر جراح دارد.
به احتمال بسيار زياد سلامتي گوش شما بدست ميايد و نگران نباشيد مخصوصا اينکه پزشکي بسيار خوب داريد که استاد اين حقير هم هستند.
انتظار بهبود شنوايي هم بجاست و با احتمال بيش از 85% ميتوان انتظار بهبودي داشت البته بستگي به وضعيت گوش شما هم دارد.
معمولا بين هر عمل گوش حداقل 6 ماه زمان گذاشته ميشود و اين زمان براي ترميم کامل و بررسي نهايي است.
نگران نباشيد و با توکل به خدا دستورات دکتر اخوت را انجام دهيد و سلام گرم مرا به ايشان برسانيد _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید