عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
نمره ( point ): 8 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: جمعه 12 آبان 1385 - 17:37 عنوان:
در مورد ترشحات پشت حلق صحبت های زیادی شده و مطالب زیادی نوشته شده اما خلاصه آن به قرار ذیل است:
همه افراد جامعه در 24 ساعت حدود 600 تا 700 سي سي ترشح از سينوسها و بيني به پشت حلق دارند كه اين ترشحات در مواقعي مثل صبح ؛ كمي غليظ تر است و وجود اين ترشحات براي صحبت كردن و عملكرد بلع و نيز تنفس راحت ضروري است.
در موقع خواب؛ درجاتي از باز بودن دهان ممكن است رخ داده و نيز ميزان ترشحات كم ميشود؛ اين دو عامل باعث خشكي و سفت شدن نسبي ترشحات ميشود.
اگر ترشحات پشت حلق مدوام و در طول روز زرد و سبز و غليظ باشند غير طبيعي و علامت سينوزيت است اما رنگ سفيد و يا روشن بودن ترشحات علامت نرمال بودن آن است.
در آلرژي ميزان ترشحات بسيار زيادتر ميشود كه بايد با درمان مناسب انها را كم كرد.
بدترين كار ممكنه براي ترشحات پشت حلق و بخصوص در مواقع از خواب بيدار شدن اين است كه انها را دفع كنيم و بهترين كار ممكنه اين است كه تمامي ترشحات را ببلعيم.
بلع ترشحات پشت حلق هيچ عارضه و خطر ندارد.
وسواسي بودن نسبت به ترشحات نرمال پشت حلق بسيار مضر است و گاهي باعث ميشود داروهاي زيادي مصرف كنيد و بهبودي احساس نكنيد.
با سلام
معمولا من هنگامی که دچار خشکی بینی میشوم سردرد شدیدی در جلوی سر و پشت گردن پیدا میکنم بنظر میرسد رابطه ای بین خشکی بینی و سردرد وجود دارد آیا راهی برای درمان خشکی بینی وجود دارد؟
اگر بهر دلیلی عملکرد طبیعی بینی بهم بخورد اعصاب (اتونوم) تحریک میشوند و وضعیت غیر طبیعی ترشحات درون بینی نیز یکی از محرک هاست. اما نمیتوان گفت تمام سردر شما به این موضوع وابسته است.
به نظر من عوامل مهمتری مثل : استرس ، کار زیاد ،میگرن ... شایعترند و اول آنها را بررسی کنید. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
من تقریبا 1 سال پیش سرما خوردم،باعث سینوزیت شد،دکتر رفتم سی تی اسکن کرد گفت انحراف بینی داری،بینی چپم تنگه،خودم با انگشت احساس می کنم،الان یه مشکلی که دارم اینه که ترشح پشت حلقم زیاده،اذیتم می کنه،توی تنفس،تو بازدم باید با فشار بازدم کنم،که صدای تق تق داره،که تو محیط کارم اذیتم می کنه،اطرافیان بهم می گن عادت کردی ولی واقعیت اینه که مشکل دارم،می خواست راهنماییم کنید چیکار کنم،از چه داروی استفاده کنم؟چیکار کنم؟
سردرد شدید هم دارم بعضی وقتا باید 2 استامینوفن بخورم تا آروم بشم،ار قطره فنیل افرین هم استفاده می کنم؟
لطفا منو راهنمایی کنید _________________ شاد باشید لطفا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید