Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - ترشحات پشت حلق
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات بینی و سینوس

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
ترشحات پشت حلق
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
shadi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 19 مهر 1385
turkey.gif

نمره ( point ): 36
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 11 آبان 1385 - 14:53    عنوان:  ترشحات پشت حلق پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ترشحات پشت حلق را چه موقعی بعنوان سینوزیت درمان کنیم؟ در مورد این ترشحات کمی بیشتر بنویسید.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
drrabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
iran.gif

نمره ( point ): 8

پست تاریخ: جمعه 12 آبان 1385 - 17:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در مورد ترشحات پشت حلق صحبت های زیادی شده و مطالب زیادی نوشته شده اما خلاصه آن به قرار ذیل است:
همه افراد جامعه در 24 ساعت حدود 600 تا 700 سي سي ترشح از سينوسها و بيني به پشت حلق دارند كه اين ترشحات در مواقعي مثل صبح ؛ كمي غليظ تر است و وجود اين ترشحات براي صحبت كردن و عملكرد بلع و نيز تنفس راحت ضروري است.

در موقع خواب؛ درجاتي از باز بودن دهان ممكن است رخ داده و نيز ميزان ترشحات كم ميشود؛ اين دو عامل باعث خشكي و سفت شدن نسبي ترشحات ميشود.

اگر ترشحات پشت حلق مدوام و در طول روز زرد و سبز و غليظ باشند غير طبيعي و علامت سينوزيت است اما رنگ سفيد و يا روشن بودن ترشحات علامت نرمال بودن آن است.

در آلرژي ميزان ترشحات بسيار زيادتر ميشود كه بايد با درمان مناسب انها را كم كرد.
بدترين كار ممكنه براي ترشحات پشت حلق و بخصوص در مواقع از خواب بيدار شدن اين است كه انها را دفع كنيم و بهترين كار ممكنه اين است كه تمامي ترشحات را ببلعيم.

بلع ترشحات پشت حلق هيچ عارضه و خطر ندارد.

وسواسي بودن نسبت به ترشحات نرمال پشت حلق بسيار مضر است و گاهي باعث ميشود داروهاي زيادي مصرف كنيد و بهبودي احساس نكنيد.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
msaeedi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 14 مهر 1386

نمره ( point ): 2

پست تاریخ: شنبه 14 مهر 1386 - 14:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
معمولا من هنگامی که دچار خشکی بینی میشوم سردرد شدیدی در جلوی سر و پشت گردن پیدا میکنم بنظر میرسد رابطه ای بین خشکی بینی و سردرد وجود دارد آیا راهی برای درمان خشکی بینی وجود دارد؟

با تشکر.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: جمعه 20 مهر 1386 - 16:19    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اگر بهر دلیلی عملکرد طبیعی بینی بهم بخورد اعصاب (اتونوم) تحریک میشوند و وضعیت غیر طبیعی ترشحات درون بینی نیز یکی از محرک هاست. اما نمیتوان گفت تمام سردر شما به این موضوع وابسته است.
به نظر من عوامل مهمتری مثل : استرس ، کار زیاد ،میگرن ... شایعترند و اول آنها را بررسی کنید.

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
ghasem0012
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 15 مرداد 1389

نمره ( point ): 10

پست تاریخ: جمعه 15 مرداد 1389 - 12:53    عنوان:  دذاتلاتا پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اتات

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
ghasem0012
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 15 مرداد 1389

نمره ( point ): 10

پست تاریخ: جمعه 15 مرداد 1389 - 12:55    عنوان:  ترشح زیاد،سردرد،کمک کنید پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام

من تقریبا 1 سال پیش سرما خوردم،باعث سینوزیت شد،دکتر رفتم سی تی اسکن کرد گفت انحراف بینی داری،بینی چپم تنگه،خودم با انگشت احساس می کنم،الان یه مشکلی که دارم اینه که ترشح پشت حلقم زیاده،اذیتم می کنه،توی تنفس،تو بازدم باید با فشار بازدم کنم،که صدای تق تق داره،که تو محیط کارم اذیتم می کنه،اطرافیان بهم می گن عادت کردی ولی واقعیت اینه که مشکل دارم،می خواست راهنماییم کنید چیکار کنم،از چه داروی استفاده کنم؟چیکار کنم؟
سردرد شدید هم دارم بعضی وقتا باید 2 استامینوفن بخورم تا آروم بشم،ار قطره فنیل افرین هم استفاده می کنم؟
لطفا منو راهنمایی کنید

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید