سلام
من 24 سالمه و از سه سال پیش به آبریزش بینی خیلی شدیددر طول روز همراه با عطسه مبتلا
شده ام.{دائم}
از داروهای زیادی استفاده کرده و نتیجه ای نگرفته ام.طوری که هیچ قرص وآمپول و اسپری کوچکترین تاثیری در بهبود من ندارد.
تست آلرزیهم داده ام اما درمان برایم تاثیری نداشته است.آیا واقعا من آلرژی دارم؟فقط هنگانی که از قرص پردنیرولون استفاده میکنم.حالم خوب است و به محض قطع دارو مثل قبل می شوم.
آلرژن را هم نمی توانم پیدا کنم.البته در تست آلرژی بمن گفتنند که به کپک های هوایی آلرژی
دارم{.تست را در ایران انجام داده ام.).و مطمئنم که سینوزیت هم ندارم.لطفا منو راهنمایی کنید.چون شدیدا از این وضع رنج میبرم.
آیا احتمال دارد که من مشکل دیگری داشته باشم.
بینهایت سپاسگزارم.
مهسا
عطسه و آبریزش علائم تیپیک آلرژی هستند. اما اگر درمان موثر نیست باید بیشتر بررسی شود.
بررسی با سی تی اسکن کمک کننده است. سیگار و محیط دود آلود اغلب فراموش میشود. کپک های هوایی در محل های مرطوب خانه و گیاهان خانگی بسیار زیاد است.
علائم آسم ندارید؟ با انجام سی تی اسکن بررسی راحتتر میشود. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
از اینکه به سوال من پاسخ دادید متشکرم
من 4 ماه پیش سیتی اسکن کردم. در عکس دیده میشد که تقریبا ت سینوسهای گونه من و بالای بینی مقدار زیادی عفونت داشت.که پس از خوردن تقریبا یک ماه قرص پردنیزولون و گرفتن سی تی اسکن دیده شد که تمامی عفونت از بین رفته بود.و در مدتی که دارو مصرف می کردم.هیچ نوع از علائم را نداشتم.اما پس از قطع دارو یا نظرپزشک پس از 3 ماه دوباره بیماری من عود کرد.
حتی در این چند سال محل زندگی من عوض شد.الان هم مدتی است که در ونزوئلا هستم.
اما تغیر آب و هوا تاثیری در بهبودی من نداشت.
شدیدادر بدنم احساس ضعف میکنم.من تمامی داروها را مصرف کرده ام و کوجکترین تاثیری تدیده ام.حتی بار آخر پزشک من گفت که دیگه تنها از سرم شستشو استفاده کنم.
سابقه بیماری آسم هم ندارم.
لطفا به من کمک کنید.متشکرم
1- دوست عزیز تست آلرژی را در ونزوئلا هم تکرار کنید. چون حساسیت به آلرژی زاها ( آلرژن ها) در هر منطقه خاص همان مناطق است و هوای ایران با کشوری که در آن هستید کاملا فرق دارد.
در بیمارانی که به درمان دارویی جواب ندهند درمان ایمونوتراپی که حساسیت زدایی با تزریق واکسن است انجام میشود که در این روش در مدت سه سال بصورت منظم تزریق مواد آلرژن با دوز کم انجام میشود که باعث عدم واکنش بدن به محرک ها میشود.
در ایران این کار انجام میشود اما اگر مدت زیاد باید در آن کشور باشید در همان کشور اقدام به درمان کنید.
شاید این آدرس ها بدرتان بخورد:
http://www.mdtravelhealth.com/destinations/samerica/venezuela.php#10 _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید