تاریخ: پنجشنبه 13 تیر 1387 - 11:00 عنوان: آیاعلت بوی بد بینی بعداز عمل جراح
باعرض سلام وخسته نباشید فراوان من به خاطر عمل پولیپم یکی از داروهایی که مصرف می کنم عبارتند ازprednisolone که براثر مصرف طولانی دچار جوش صورت شدم نمی دانم چی کار کنم یکی دیگر از مشکلات دیگر من بوی بدی است که ازبینی من استشمام می شود تقریبا بوی خون هست که در اوایل عمل جراحی داشتم خواهشمندم این دفعه نیز مانند دفعه های دیگرمرا راهنمایی بفرمایید دوباره ازحمات بی شائبه شما کمال تشکررادارم
دوست عزیز از عوارض پردنیزولون جوش صورت است اما باید مضار را به منافع آن سنجید که کار پزشک شماست و باید با ایشان مشورت کنید. عارضه دیگر آن خشکی بینی و بروز بوی بد بینی است که توصیه میکنم مرتب شستشوی داخل بینی با آب نمک رقیق انجام شود البته این عارضه در کورتون اسپری بیشتر رخ میدهد و لذا لازم است علل شایعتر مثل عفونت ، قارچ ، پولیپ عود کرده را نیز بررسی نمود. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید