تاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:31 عنوان: درخواست کمک
سلام
من جواني هستم 26 ساله حدود 2 ماه پيش در پي يک سرما خوردگي که فقط آب ريزش شديد بيني بود در هنگام رانندگي احساس کردم که دو گوش من کيپ شده اند - در روزهاي اول کيپ شدن گوشها به اين صورت بود که گاهي گوش چپم کيپ بود گاهي گوش راستم ولي بعد از چند روز فقط گوش راستم درگير شدو با باز و بسته کردن دهانم صداي تق تق را احساس مي کنم - و چند روز بعد به متخصص مراجعه کردم که ايشان قرصهاي کو آموکسي کلاو رو براي من تجويز نمودند ولي پس از مصرف کامل قرصها نتيجه اي حاصل نشد و به پزشک ديگري مراجعه کردم ايشان قرص سيپرو فلوکساسين را براي من تجويز نمودند ولي با مصرف قرصها باز هم نتيجه اي حاصل نشد و باز هم به پزشک ديگري مراجعه کردم ايشان پس از معاينه گفتند من سينوزيت دارم و براي من قرص پردنيزولون و داکسي سايکلين و آنتي هيستامين تجويز کردند و گفتند مرتب آدامس بجوم و بخور بگيرم من هم مو به مو انجام دادم ولي بيماري من درمان نشد .
در ضمن بر اثر اين بيماري دچار بي حوصلگي و کم خوابي شده ام . خواهشندم مرا راهنمايي کنيد .
ضمنا من در شهرستان دورود زندگي ميکنم و امکان حضور دربيمارستانهاي تهران را ندارم .
با تشکر
اگر درمانهایی که ذکر کردید موثر نبوده باید حداقل یک سی تی اسکن لازم دارید که مشخص شود مشکل از چیست.
علائمی که گفتید به آلرژی میخورد که بدرمانهای آنتی بیوتیک جواب نمیدهد.
اگر مشکل شنوایی ایجاد شده است بررسی بیشتری هم لازم دارید از نظر مشکلات ترشحی پشت پرده گوش
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید