مي خواستم بدونم آيا تاكنون راهي براي درمان آسيب ديدگي عصب گوش پيدا نشده....
آيا من كه در كودكي بر اثر اوريون و بر اثر بي توجهي والدينم يك گوش خود را بر اثر اين بيماري از دست داده ام بايد تا آخر عمر تاوان اين بي توجهي را پس بدهم ...
از طرفي با اين همه پيشرفت علم و تكنولوژي چرا تا كنون درماني براي اين عارضه پيدا نشده است.در عصري كه انسان موجودات زنده ديگر را همانند سازي مي كند چرا نمي تواند از پس درمان عصب هاي گوش صدمه ديده برآيد؟ من پزشك نيستم ولي اگر بودم تمام وقت خود را صرف تحقيق در اين مورد مي كردم تا بتوانم به همنوعانم كمك كنم...
اميدوارم پزشكان متعهد نيز كمي از وقت خود را صرف درمان اينگونه بيماران بكنند....
با تشكر
دوست عزیز سلام
سیستم عصبی ساختار بسیار پیچیده ای دارد و مشخصا آن این است که سلول اصلی که نورون نام دارد اگر آسیب ببیند ترمیم نمیشود بر خلاف بافتهایی مثل عضله و پوست که مرتب در حال نو شدن هستند.
به این شکل نگاه کنید:
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی ان کلیک نمایید
http://fig.cox.miami.edu/~lfarmer/BIL265/nerve.jpg
آسیب عصب اگر در قسمت استطاله های آن که آکسون نام دارد رخ دهد با درمان جراحی ترمیم میشود کاری که الان بطور روتین در حال انجام است اما باز هم مشکل مهمی وجود دارد و اینکه یک عصب مجموعه ای از هزاران رشته است که شبیه کابل مخابراتی در کلاف های متعددی متمرکز شده و هر رشته برای جایی خاص رفته است. برای ترمیم با امکانات موجود نمیتوان یک یک رشته ها را بر محل اولیه هدایت کرد به این شکل نگاه کنید:
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی ان کلیک نمایید
http://www.becomehealthynow.com/images/organs/nervous/nerve_bundle.jpg
مطالعات بسیاری در حال انجام است و کار همچنان ادامه دارد ولی این کارها هزینه بر بود و خوشبختانه در کشور ما هم روند توجه به پژوهش در حال توسعه است
در آدرس ذیل کلمه hearing loss را بنویسید و جستجو کنید میبینید که فقط در مورد افت شنوایی بیش از 50 هزار مقاله وجود دارد:
دامنه علم پزشکی بسیار وسیع است و هر فردی فقط میتواند در یک موضوع وارد شود و تحقیق کند. مثلا من شخصا در مورد بیماری "سرگیجه خوش خیم حمله ای وضعیتی " کارهای خود را انجام میدهم که نیاز به مدلهای حیوانی و نیز دستگاههای خاصی هم دارد که بسیار هزینه بر است... مشکلات متعدد است و کسی دست روی دست نگذاشته است و هر کس بتواند کمکی بکند بیش از همه خودش خوشحال میشود. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
عضو شده در: 18 مرداد 1385
نمره ( point ): 235 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: جمعه 12 مهر 1387 - 18:31 عنوان:
خیلی از بچه ها در کودکی اوریون می گیرند . اما اصلا قابل پیش بینی نیست که چه کسی بدون عوارض خوب می شود و چه کسی دچار ناشنوایی می شود . بعلاوه این که اوریون یک بیماری ویروسی هست و با دارو هم نمی توان آن را خوب درمان کرد .
همه اینها را گفتم تا بگویم که والدین شما هیچ کوتاهی در حق شما نکرده اند و ناشنوا شدن یک گوش شما فقط یک اتفاق بود . بر حسب یک اتفاق یکی از نعمتهای خداوند از شما گرفته شد .
اجازه ندارید کسی را محکوم کنید ، به خصوص والدین تان را .
در دوران دانشجویی ام در بیمارستان امیر اعلم یک دختر 10 ساله را معاینه کردم که بر اثر اوریون ، شنوایی هر دو گوشش را از دست داد . بچه ای فوق العاده زیبا بود . شب وقتی رفت به رختخواب می شنید و صبح وقتی بیدار شد ، کاملا ناشنوا بود . 10 روز در بیمارستان بستری بود . اما هر کاری کردند ، دیگر شنوایی برگشت نکرد .
خدا را شکر کنید که فقط یک گوش تان مبتلا شده و هنوز یک گوش سالم دارید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید