دوباره سلام مي كنم ممنونم ازاينكه به سوالهاي من جواب داده ايد من چندتا سوال هم داشته ام من دوماه است كه عمل زيبايي بيني به همراه عمل انحراف تيغه بيني انجام داده ام و ودكترمن دكتر ر****** بوده اند
1-آيابعدازعمل امكان افتادگي نوك بيني وجوددارديانه واين افتادگي بعدازعمل به خاطر چه ايجادمي شود؟
2-اگربعدازعمل افتادگي نوك بيني وجودداشته باشد دكتر چگونه آن راترميم مي كندآيا اينكاررادرمطب مي توانند انجام دهند؟
3-شما دريك جايي گفتيدكه بعدازعمل خوددكتربايد هفته اي يكبارچسب را عوض كندولي دكترماكه (دكتر *******) بوده اندگفتندكه بايدخودمان هفته اي يكباراين چسب راعوض كنيم آيااين عوض كردن چسب هفته اي يكبارتوسط خودمان براي بيني اشكال داشت يانه
4-شماقبلآبه اين سوالي كه ازشما مي پرسم جواب داده ايد ولي من نفهميدم ميخواستم دوباره اين سوال راازشمابپرسم كه اين برآمدگي استخواني كه درقسمت پاييني روي بيني من ايجادشده آيامنجربه افتادگي نوك بيني مي شود يانه چون دكتر به من گفتند كه نوك بينتان افتاده است؟
-اين برآمدگي استخواني كه روي بيني ام ايجادشده (درظاهر زيادديده نمي شود) ولي وقتي كه دست به آن مي زنم آنرازيادحس مي كنم
5-آياچسب زدن روي اين برآمدگي ِبرآمدگي آنرابرطرف مي كنديانه چون دكتربه من گفتند كه يك مدتي راچسب بزنم؟
6-مي خواستم نظرشما رادراين مورد بپرسم كه اين برآمدگي روي بيني ام براي چه ايجاد شده وشما بگوييد كه دكترچگونه آن رااصلاح مي كندچون دكتربه من گفتندكه بعدازشش ماه آمپول مي زنند منظورازاينكه آمپول مي زنند چيست دراين موردهم توضيح بدهيد
7-آياممكن است كه تورم نوك بيني- نوك بيني راافتاده نشان دهديانه؟
ببخشيدازاينكه سوالهايم زيادشد چون من درمورداين بر آمدگي استخواني خيلي نگرانم
ممنونم
1- امکان افتادگی وجود دارد اگر ساختار پایه ای بینی دستکاری شود و حمایت بینی اصلاح نشود
2- امکان اصلاح افتادگی بینی بعد از عمل در مطب معمولا ممکن نیست اما در شرایط خاصی مقدور است
3- چسب بینی و اقدامات مرتبط به آن از پزشکی به پزشک دیگر فرق دارد و درصدی از این اقدامات سلیقه ای است توصیه های پزشک خودتان را اجرا کنید.
4- ساختار برآمدگی و ارتباطات آن مهم است ولی یک برآمدگی نوک بینی سبب افتادگی نمیشود بلکه توهم افتادگی ایجاد میکند. بهر حال بدن معاینه نمیتوان به این سوالات بدون ابهام جواب داد.
5- بر آمدگی اگر تورم ساده باشد چسب بر آن تاثیر دارد اما اگر ساختار جوشگاهی کامل شده داشته باشد برطرف نمیشود تمام این موارد باید بعد از 6 ماه مشخص شود یعنی بعد از شش ماه میتوان مطمئن شد که بر آمدگی منشا تورمی داشته یا ساختار ترمیم و جوشگاهی
6- تورم نوک بینی توهم افتادگی ایجاد میکند
به این عکس نگاه کنید:
http://www.estetikdergisi.com/images/estetik_hakkinda.jpg
در این عکس یک قوز بینی ساده نمای شبیه افتادگی ایجاد کرده که با برداشتن آن نمای افتادگی نیز بطور بارز بهبود یافته است.
تذکر: لطفا نامی از پزشک یا جراح خود نبرید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید