سلام.
مدت 3 سال است که ترشحات پشت حلق زیادی دارم که در یک سال اخیر آزار دهنده شده.
با توجه به اسکن کامل هیچ گونه مشکل سینوس، لوزه و ... را ندارم ولی این ترشحات هر چند روز به صورت گلوله های قهوه ای رنگ سفتی با فشار زیادی که به حنجره ام می آورم خارج می شود. دلیل اصرار من به خارج کردن آن این است که وجود آن در فاصله ی بین حلق و بینی ام باعث سوزش در آن ناحیه می شود که به هیچ وجه هم بلعیده نمی شود.برای خارج کردن آن از سرم نمکی هم استفاده می کنم به این صورت که از بینی آن را با سرنگ وارد و از دهان خارج می کنم ولی باز هم باید با فشار زیادی به حنجره آن را خارج کنم.
به پزشکان متخصص بسیاری مراجعه کرده ام ولی متاسفانه آخرین جوابی که گرفتم آلرژی بود.
آیا به نظر شما هم همینطور است و چاره ای جز تحمل سوزش یا فشار به حنجره ام ندارم؟
ممکن است شما همزمان برگشت اسید معده و التهاب ناشی از اسید معده هم داشته باشید که باعث تورم حلق و حنجره شده و احساس جسم خارجی ایجاد میکند ، بزرگی لوزه ها هم اگر لوزه های سوراخ دار باشد باعث میشود که جرم لوزه که سفید و سفت و بد بو است تجمع پیدا کند.
ترشحات را قورت دهید و مصرف مایعات را بیشتر کنید و بدانید مصرف دارو بدون دلیل باعث مشکلات بیشتر میشود.
صبح ها موقع از خواب بیدار شدن یک لیوان شربت پرتقالی رقیق میل بفرمایید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید