با سلام
به صفحه ذیل بروید و اطلاعات آنرا مطالعه کنید و وجود احساس چرخش، نوع حملات، شدت آن، عوامل موثر بر آن و ... را در شرح حال خود قرار دهید چون با یک متن کوتاه نمیتوان راهنمایی کافی نمود:
در سرگیجه علائم ذیل برای ما خیلی مهم است:
1- آیا محیط اطراف شما میچرخد ( یا اگر چشمان خود را ببندید احساس میکنید بدنتان حرکت میکند) یا اینکه احساس سیاهی رفتن چشم ، سنگینی سر، احساس سبکی سر یا سر درد دارید؟
2- اگر چرخش احساس میکنید آیا دوره ای است یا دائم است؟
3- اگر چرخش احساس میکنید آیا با وضعیتی خاص از بدن تشدید میشود مثلا موقع برداشتن اشیا از کابینت یا سجده و رکوع؟
4- اگر چرخش احساس میکنید آیا همزمان وزوز گوش و یا احساس پری و فشار در گوش هم دارید؟
5- اگر چرخش احساس میکنید آیا سابقه عفونت و سرماخوردگی شدید، عمل جراحی، ضربه به سر، جراحی گوش و بستری طولانی دارید؟
6- داروهایی که الان استفاده میکنید چیست؟ بیماری زمینه ای مثل دیابت دارید؟
7- صدای محیط شما را اذیت نمیکند؟ از نظر روحی روانی چه وضعیتی دارید؟ خواب مناسب دارید؟
.....
... _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
باسلام
سرگیجه های من بصورت دوره ای می باشد .یا ماهانه یا دو هفته یکبار است.
هر دفعه 3تا4روز طول می کشد. در هنگام راه رفتن بصورت عدم تعادل خفیف و در هنگام دراز کشیدن وغلت زدن با چشمان بسته به این صورت می باشد که تمام بدنم در فضامی چرخد.وقتی سرم را ثابت است سرگیجه ندارم.به استدلال خودم سرگیجه هایم بصورت حمله چندروزه است. دراین چندروز یک فشار ودردی خفیف دربین دو ابرو و بینی احساس می کنم . ÷لکهایم متورم می شود وسرم سنگین است.
بطر کلی در روز هایی که سرگیجه هم نیستم سرم کمی سنگین است ودر مواقع حرکت سریع سر به هر جهتی احساس خوبی ندارم.
داروی مصرف نمی کنم .مدتی بتاهسین وهیدروکلروتیازید مصرف کردم هیچ تاثیری نداشت. دیمن هیدرینات هم تاثیر ی ندارد.
در5سالگی ÷یشانیم شکست وبخیه داردومورد خاصی نیست .
ام آی آر ونوارگوشم هم سالم است.
بعضی وقت ها خیلی کم در گوشم احساس سوت می کنم .
با سلام
من فکر میکنم سرگیجه شما وضعیتی باشد و نیازمند تست با مانور Dix-Hallpike است
اگر تست مثبت باشد درمان راحتی برای سرگیجه شما میتوان انجام داد _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
باسلام و تشکر
AUDIOLOGIC AND ELECTROPHISIOLOGIC EVALUATIONS SHOWS
AUDIOMETRY: NORMAL HEARING SENSITIVITY ON BOTH SIDES.
ELECTROCOCHLEOGRAPHY: NORMAL SP-AP RATIO IN BOTH SIDE
FINAL RESULT: THERE IS NO EVIDENCE FOR ENDOLYMPHATIC HYDROPSES AT THE TIME OF TESTING
NOTE:DIX-HALLPIKE MANEUVER, WAS NEGATIVE BILATERALLY.
با سلام
در بروز سرگیجه عوامل متعددی دخالت دارند حتی یک تغییر کوچک در شماره دید چشم مثلا آستیگمات شدن میتواند علائم بارزی ایجاد کند، میگرن و وستیبولوپاتی ( بیماری شایع با علائم گول زننده) و سایر علل نادرتر میتوانند در تشخیص شما مطرح باشند لذا توصیه میکنم برای بررسی بیشتر مراجعه فرمایید.
بیماری داشتم که بدلیل شغل بسیار پر کار و عدم استراحت کافی سرگیجه داشت
با این تفاصیل انتظار تشخیص با پیگیری و ارزیابی کامل منطقی است. _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
باسلام وتشکرفراوان
من درمشهدزندگی می کنم. چطور میتوانم خدمت شمابرسم؟ و یااینکه شمادر مشهد متخصص حاذقی مثل خودتان سراغ دارید تا مزاحم شما نشوم ؟
ضمنا من درروز تست DIX-HALLPIKE درروزهای حمله سرگیجه نبودم. آیا امکان دارد به این دلیل جواب تست منفی شده است ؟
شما احتمال سینوزیت را باتوجه به شرح حال 26آبان نمی دهید.
تاریخ: یکشنبه 15 دی 1387 - 00:19 عنوان: جواب برای سرگیجه
دوست عزیز سلام و ببخشید
در لابلای ارسال های دوستان ، مطلب شما را ندیده بودم
.
من فقط کمی میتوانم راهنمایی کنم و خودم را حاذق نمیدانم
در مشهد به بیمارستان قائم تشریف ببرید و سراغ استاد دکتر مختاری را بگیرید یا دکتر قاسمی.
انشاالله مشکل شما حل شود _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید