Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - سرگيجه مزمن
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » سرگیجه

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
سرگيجه مزمن
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
sunny
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 آذر 1387

نمره ( point ): 6
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 12 آذر 1387 - 16:06    عنوان: icon_question سرگيجه مزمن پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام و خسته نباشيد
ابتدا از زحمات شما جهت ايجاد چنين سايت پرباري تشكر مي كنم.
من در جستجوي علل سرگيجه بودم كه سايت شما را پيدا كردم.من دوستي دارم كه حدود يك سال است كه از سرگيجه رنج مي برد اما مشكل را جدي نمي گيرد و چون الان درگير مسائل و مشكلات زيادي است اقدامي نمي كند و مي گويد بايد درگير آزمايش و ام ار آي بشوم و الان وقت ندارم و مدتي است كه بيمه ايشان هم تمديد نشده و از جهتي نگران هزينه هم هستند، اما من نگران ايشان هستم براي همين مي خواهم از شما كمك بگيرم .
ايشان هر شب موقع خواب دچار سرگيجه مي شوند وقتي كه چشمهايشان را مي بندند انگار در فضا معلق هستند و بعد حالت بدي به ايشات دست مي دهد كه مجبور مي شوند از رخت خواب بيرون آمده و بنشينند يا مطالعه كنند و يا تلوزيون تماشا كنند تا بالاخره به قول خودشان بيهوش شوند يعني يكدفعه پاي تلوزيون به خواب روند. حتي اگر روز پركاري داشته باشند و خيلي هم خسته باشند بازهم هنگام خواب به همين حال دچار مي شوند. وقتي هم كه به مانيتور نگاه مي كنند دچار سرگيجه خفيف مي شوند.
در طول يك سال گذشته ايشان تحت نظر روانپزشك بوده اند و براي ترك مشروب و سيگار و همچنين درمان افسردگي و استرس دارو مصرف مي كرده اند. نا گفته نماند كه ايشان مشكلي دارند كه حدود يكسالي است براي حل آن تلاش مي كنند كه از آن بابت استرس زيادي دارند و حتي تپش قلب مي گيرند و بعضي شبها حملاتي دارند كه احساس مي كنند مي خواهند سكته كنند.
من مقالات شما را خواندم و با ايشان مطرح مي كنم تا اطلاعات بيشتري درمورد حالات ايشان بگيرم و اگر نيازي بود در اختيار شما قرار دهم.
در ضمن با بيمارستان هم تماس گرفتم ولي شرايط وقت گرفتن خيلي مشكل است و من اگر ايشان را راضي كنم كه بيايند شايد نتوانم وقت بگيرم . شماره مطب شما را خواستم نداشتند در سايت نظام پزشگي هم آدرس مطب شما ثبت نشده .
ببخشيد كه زياد شد مطلب اميدوارم كه شما بتوانيد به من كمك كنيد. بازهم از زحمات شما تشكر مي كنم.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
تشکرها از این تاپیک
sunny از این تاپیک تشکر میکنم 
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 970

پست تاریخ: جمعه 22 آذر 1387 - 17:00    عنوان:  سرگیجه مزمن پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست گرامی سلام
من در حال حاضر دوره فلوشیپ ( شبیه فوق تخصص) جراحی گوش را در تهران میگذرونم و چون عضو هیئت علمی هستم فقط در کلینیک دانشگاه بیمار ویزیت میکنم و مطب شخصی ندارم
.

مشکل دوست شما علل متعددی دارد اما من فکر میکنم عوامل زمینه ای که مثال های آن را آوردید را مهار کنند مشکلات کمتر یا مرتفع میشود:
عدم مصرف مشروبات
کاهش یا ترک سیگار
کاهش استرس های محیطی
استراحت کافی
ورزش
بررسی وضعیت قند خون و فشار خون
..

برای ویزیت میتوانید روزهای دوشنبه عصر به درمانگاه گوش و گلو و بینی در بیمارستان امام خمینی تهران مراجعه کنید چون امیراعلم شلوغ تره و اذیت خواهید شد

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
sunny
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 آذر 1387

نمره ( point ): 6

پست تاریخ: دوشنبه 23 دی 1387 - 11:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
از شما ممنونم كه به سوال من پاسخ داديد، خيلي نگران بودم پاسخ شما من و دوستم رو از نگراني در آورد.
من سعي كردم كه متقاعدش كنم كه به دكتر مراجعه كنه ولي مي گه كار داره و فعلا نمي تونه براي معالجه وقت بگذاره.
اميدوارم كه در همه كارهاتون موفق باشيد. خيلي ممنونم كه با دغدغه و گرفتاريهاي زيادتون وقت ارزشمندتون رو به ديگران اختصاص مي دين.
متشكرم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید