تاریخ: یکشنبه 22 شهریور 1388 - 12:46 عنوان: مشكل كاهش شنوايي و وزوز گوش و راب
با سلام به دوستان بزرگوار.
جناب آقاي دكتر ربيعي بنده از بيماران شما هستم. چند سال پيش گوش راستم ابتدا به كاهش شنوايي (در شنيدن صداهاي با فركاانس پايين يعني صداهاي بم) و بعد از آن به وزوز گوش (صداي سوت دائمي در گوش با فركانس بالا) دچار شد و هر زمان به شما مراجعه كردم شما فرموديد كه احتمالا مشكل گرفتگي شيپور استاش باشد و داروهاي ضد حساسيت براي بنده تجويز فرموديد. در اين بين چند بار حالت سرگيجه برايم پيش آمد كه مجبور به رفتن به بيمارستان ميشدم. اما با مطرح كردن اين نكته به شما كه دچار هليكوباكتر نيز هستم شما فرموديد كه تا اين زمان (سال 86) حدود 67 درصد ثابت شده كه هليكوباكتر روي گوش نيز تاثير گذار است. بعد از توضيحات شما هر بار كه دچار سرگيجه مي شدم، پس از آزمايش خون متوجه فعال شدن هليكوباكتر ميشدم . الان حدود يك سال است كه فعال شدن هليكوباكتر وجود ندارد و سرگيجه نيز ندارم. اما از آخرين باري كه خدمت رسيدم تقريبا دو سال ميگذرد و عوارض كاهش شنوايي و سوت در گوش همچنان ادامه دارد. هر چند كه صداي سوت بسيار شديد هست امام خدا را شكر تا بحال مشكلي براي انجام كارهاي روزمره و حتي خواب پيش نياورده است. جديدا گوشي تلفن را در گوش داراي اشكال قرار دادم و ديدم كه تنها در صورتي صداي بوق تلفن (فركانس حدودا 440 Hz) آن هم بمتر از صداي واقعي آن، را مي شنوم كه محكم آن را به گوشم بچسبانم و در غير اينصورت هيچ صدايي نميشنوم. اما صداي شمارهگيري tone تلفن كه داراي فركانس بالاتري است را به خوبي ميشنيدم. شما فرموده بوديد كه يكي ديگر از دلايل اختلال در شنوايي(نه وزوز) ممكن است مسافرت و قرار گيري در ارتفاع باشد كه به نابرابري فشار در دوطرف پرده گوش مي انجامد. اما جديدا هر بار در اين موقعيتها(مناطق مرتفع مثل گردنه اسد آباد) قرار ميگيرم، با تقه كردن گوشم احساس باز شدن گوش و شنوايي بيشتري ميكنم. با عرض معذرت از اينكه وقت گرانبهاي شما را ميگيرم، با توجه به اينكه بنده اهل موسيقي هستم و ناخودآگاه كوچكترين تغيير صدا براي ذهن من قابل درك است، سوالم اين بود كه آيا ممكن است اين عوارض همچنان باقي بماند و آيا هيچ درماني براي آن وجود ندارد؟ بسيار بسيار سپاسگزارم _________________ ساسان صاحبي
دوست عزیز سلام
شما دچار پر فشاری درون حلزون شنوایی یا هیدروپس هستید
اولین کار کم کردن نمک غذایی است که بشدت فشار داخل گوش را زیاد میکند
برای بررسی و درمان به شماره ذیل زنگ بزنید:
09397458862
اصفهان خیابان آمادگاه، ساختمان پزشکان آژند طبقه اول _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
این مطلب آخرین بار توسط srabiei در یکشنبه 30 مرداد 1390 - 23:58 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید