با سلام
بینی من مدت 6 سال است که شروع به تغییر فرم دادن نموده است، بعد از بارداری بزرگ شد و ورم نمود بیشتر در یک طرف البته جدیدا سمت دیگر هم شروع به تورم نموده است، اوایل فکر می کردم پولیپ است ولی وقتی به پزشک مراجعه کردم گفت حساسیت به آلودگی هواست و دارو کتوتیفن و قطره داد ، سوال من این است که آیا به شکل قبلی خود برمی گردد یا نه ؟
آیا احتیاج به جراحی دارد؟
متشکرم
سلام
در کل بدن بدنبال بارداری تغییراتی رخ میدهد و تورم بینی هم رخ میدهد اما عمدتا بیماران از گرفتگی بینی شاکی هستند نه بزرگی
بهر حال به نظر من اولین کار حفظ وزن ایده آل است
گذشت زمان و برگشت بدن به فرم اولیه کمی زمان میخواهد _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
با تشکر از پاسخ شما لازم به قید است که الان 3 سال از بارداری من می گذرد و وزن اضافه شده تقریبا کم شده ولی این حالت دربینی من باقیمانده و جدیدا بزرگتر هم شده است مخصوصا در یک سمت ، در ضمن همانطور که گفتم دکتر گفته حساسیت است می خواستم بدانم آیا این مساله می تواند به حساسیت مربوط باشد یا نه و آیا با درمان حساسیت درست می شود؟
با تشکر
سلام
احتمال زیاد مربوط به حساسیت است چون تغییرات پس از زایمان زود برطرف میشود
اما علائم حساسیت یک طرفه نیست، انحراف بینی نیز بررسی لازم دارد _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید