Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - مشکل عصب شنوایی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » سوالات تخصصی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
مشکل عصب شنوایی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
shaparake_shomal
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 10 دی 1388

نمره ( point ): 10
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 10 دی 1388 - 23:30    عنوان:  مشکل عصب شنوایی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
از 6 ماهگی پدرو مادرم متوجه شدن که به صداها دیر عکس العمل نشون میدم . دائم از این دکتر به اون دکتر رفتم و همشون میگفتن مشکل عصب شنوایی مادرزادیه. مقدارشم 50%. الانم 22 سالمه
و مرتب دارم نوار گوش میگیرم گفتن مقدارش تغییر نکرده. دکتر زمان اموزش گفته ا ز سمعک استفاده کنمم. میخوام بدونم با توجه به اینکه تو فامیل شخص دیگه ایی این مشکل رو نداره احتمال اینکه به بچه من منتقل بشه هست یا نه؟ برای پیشگیری چکار میتونم کنم؟
استفاده از سمعک ممکنه باعث کاهش شنوایی بشه؟ من از سمعک دیجیتال استفاده میکنم ولی سرو صداهارو هم زیاد میکنه و مانع از شنیدن صدای اروم میشه.
ایا احتمال اینکه گوشم بدتر بشه هست؟
ممنونم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
nastaran
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده در: 18 مرداد 1385

نمره ( point ): 235

پست تاریخ: شنبه 26 دی 1388 - 21:51    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام - من الان 3 ساله که تو بیمارستان از نوزادان تازه به دنیا اومده آزمایش شنوایی می گیرم . و در این مدت حدود 8 - 6 نوزاد را مبتلا به ناشنوایی تشخیص دادم - که در 3 مورد در خانواده شون هیچ کسی نبوده که مشکلی در شنوایی داشته باشه .
یه قانون کلی میگه : فقط 50 درصد بچه های ناشنوا یا کم شنوا در خانواده شون سابقه وجود مشکل شنوایی هست .
نمی دونم تا حالا دیدی که یک نفر بطور مادرزادی پاهاش کجه یا یکی بطور مادرزادی مشکل قلبی داره یا یکی مادرزادی یه انگشت اضافه داره ؟ بعضی ها هم بطور مادرزادی با مشکل شنوایی به دنیا می یان .
بعضی وقتها هم مادر در زمان حاملگی یه بیماری می گیره و میکربی وارد بدنش میشه که روی بچه اثر میگذاره .
در ضمن باید این رو هم بدونی که ارث خیلی عامل قوی یه . آیا در فامیل دور شما ، در بچه های دختر عموی مادرتون یا در بچه های مثلا پسر خاله پدر تون هم کسی مشکل شنوایی نداره ؟ شما اگه با یه فرد شنوا ازدواج کنی که در خانواده اش سابقه ابتلا به کم شنوایی نباشه یا اگر با یه فرد ناشنوا یا کم شنوا ازدواج کنی که علت ابتلا به کم شنوایی اش مشخص شده باشه و علتش هم ارثی نباشه ، به احتمال زیاد این مشکلت به بچه ات نمی رسه .
و حتی اگر با تمام این حرفها ( خدای نکرده ) بچه خودت هم با مشکل شنوایی به دنیا بیاد ، الان علم خیلی پیشرفت کرده و خیلی بهتر میشه کمکش کرد . حتما در مورد کاشت حلزون چیزهایی شنیدی . اغلب بچه ها از کاشت حلزون نتیجه خوبی می گیرن . بعلاوه شما خیلی خوب میتونی به یک همچین بچه ای کمک کنی چون تجربه زیادی داری ( به قول بچه های ناشنوا " برابر " هستی ) . اینقدر نگران نباش

سمعک رو با توجه به منحنی شنوایی تون ( همون ادیوگرام ) تنظیم میکنن . ما سمعک رو طوری تنظیم میکنیم که صداش آزار دهنده نباشه . سمعکی که درست تنظیم شده باشه و صداش برای شما " آزار دهنده " نباشه ، هرگز به گوشتون آسیب نمیزنه . اما اگه صدای سمعک خیلی بلند باشه ، جوری که اذیت کنه و گوشتون درد بگیره ، می تونه در طولانی مدت به شنوایی باقی مونده شما آسیب بزنه .
اما خیالت جمع باشه ، شنواییت دیگه از این بدتر نمی شه . مگر این که پیر بشی و مثل همه آدمهای دیگه " پیر گوشی " بگیری Wink

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی مشاهده وب سایت این کاربر
shaparake_shomal
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: چهار‌شنبه 7 بهمن 1388 - 11:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ممنونم از جوابت عزيز

من با ازمايش ژنتيك مي تونم بفهمم كه بيماري من ارثيه يا نه و اين كه امكان داره به بچم منتقل شه؟

بازگشت به بالای صفحه

shaparake_shomal
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: شنبه 21 فروردین 1389 - 10:42    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

1. از كجا مي شه علت كم شنوايي عصبي رو تشخيص داد كه ارثيه يا مادرزادي يا ...؟
2.در نوع مادر زادي ايا احتمال انتقال مادر كم شنوا به بچه وجود داره؟
يا اگر در خانواده اي يك نفر مشكل كم شنوايي عصبي داشته باشه امكان انتقال به بچه هاي خواهذر و برادر ان فرد وجود داره؟
3.ايا قبل از ازدواج با انجام ازمايش ژنتيك ميشه تشخيص داد چند درصد احتمال انتقال از مادر به بچه وجود داره؟
در زمان بارداري چطور؟

بازگشت به بالای صفحه

nastaran
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده در: 18 مرداد 1385

نمره ( point ): 235

پست تاریخ: سه‌شنبه 24 فروردین 1389 - 20:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام - تشخیص علت کم شنوایی عصبی ، کار راحتی نیست . اگر فرد مبتلا به یک " سندرو م" باشه میشه علت ناشنوایی رو فهمید . سندرم یعنی فرد چند تا مشکل رو با هم داره یا یک علامت خاص در بدنش داره . مثلا در سندرم واردنبرگ بیمار رنگ دو تا چشمهاش با هم فرق میکنه ، یک دسته موی با رنگی متفاوت از مو های خودش توی موهاش هست و افت شنوایی داره . یا در سندرم آلپرت ، فرد علاوه بر مشکل شنوایی ، کلیه هاش هم عفونت مادرزادی شدیدی دارن . اما متاسفانه اغلب ناشنوا ها این علائم رو ندارند و فقط یک مشکل دارن که اون هم ناشنوایی شونه . برای همینه که تشخیص علت ابتلا به کم شنوایی عصبی ، بخصوص کم شنوایی مادرزادی ، مشکله .
اما الان چند وقتیه که در اغلب شهر ها مراکز آزمایش زنتیک خیلی خوب دارن فعالیت می کنن.
راستش جواب دادن به تمام سوالاتی که پرسیدین از طریق اینترنت کار مشکلیه . با توجه به نگرانی هایی که دارین توصیه میکنم به یکی از این مراکز مشاوره زنتیک مراجعه کنید . حالا فرق نمی کنه که الان مجرد هستین یا ازدواج کرده اید . پزشک اونجا می تونه هم مستقیم شما رو معاینه کنه وهم راحت تر به تمام سوال هاتون جواب بده .
اما زنتیک هم برای خودش قوانینی داره . هر بچه از دو تا سلول بوجود می یاد ، یکی از مادر و یک سلول هم از پدر به بچه داده میشه . بعضی از بیماریها رو ما میگیم غالب - یعنی از این دو تا سلول اگر یکی شون بیمار باشه ( مثلا ناشنوایی داشته باشه ) بچه هم اون بیماری رو میگیره . اما بعضی بیماریها مغلوب هستن یعنی باید حتما هر دو تا سلول بیمار باشن تا بچه هم بیماری رو بگیره و اگر یکی از سلولها سالم باشه بچه سالم میشه .

متاسفانه ناشنوایی خیلی علت داره . بعضی علت ها غالب هستن و بعضی علت ها مغلوب . حتی من یک خانواده ای رو دیدم که مادر و پدر هردو ناشنوایی مادرزادی داشتند اما بچه ها همه سالم بودند . این نشون میده که بیماری پدر و مادر ، هردو از نوع مغلوب بوده . مادر یک سلول مشکل دار به هر بچه داد اما اون بیماری در سلولی که پدر به بچه داد وجود نداشت .

و یک چیز دیگه که شاید براتون جالب باشه : یه خانم زاپنی تحقیقی کرده روی بچه های ناشنوایی که پدر و مادر شنوا داشتند و بچه های ناشنوایی که پدر و مادر ناشنوا داشتند . نتیجه خیلی جالب بود . پدر و مادر شنوا با بچه شون خیلی مشکل داشتند چون زبان همدیگر رو نمی فهمیدند. اما تحقیق نشون داد که رشد هوشی ، عاطفی و تحصیلی بچه های ناشنوایی که پدر و مادر ناشنوا داشتند درست شبیه بچه های شنوایی بود که در یک خانواده شنوا بزرگ شده بودند .
اسم این محقق هست : Yashinaga Itano و بیشتر تحقیق هاش روی بچه های ناشنوایی هست که در خانواده شنوا به دنیا می یان

و جواب آخرین سوال شما : همه بچه ها از شروع ماه هفتم جنینی صداهای اطراف رو کاملا میشنون . یه وقتی روی این موضوع کار می کردن که چه جوری از جنین آزمایش شنوایی بگیرن . موفق هم شدن . اما این کار به دلایل اخلاقی متوقف شد . چون بعد مادر برای بچه ناشنوایی که در رحم داشت درخواست سقط جنین می کرد و این اصلا کار درستی نیست . ابتلا به ناشنوایی نباید باعث مرگ یک جنین بشه . الان هیچ کس این آزمایش رو انجام نمی ده.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی مشاهده وب سایت این کاربر
shaparake_shomal
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: چهار‌شنبه 25 فروردین 1389 - 12:50    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ممنون از راهنماييتون

تست شنوايي كه از نوزاد توي 10 روز اول مي گيرن هر نوع مشكل شنوايي رو تشخيص ميده يا مثل قديم بايد صبر كرد بچه بزرگ شه و فهميد؟

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید