saye-saman
عضو جدید

عضو شده در: 13 شهریور 1389
نمره ( point ): 4 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: شنبه 13 شهریور 1389 - 23:53 عنوان: التهاب سينوس |
|
|
با سلام و خسته نباشيد ، من دختري 23 ساله هستم كه تقريبا از كودكي دچار حساسيت بودم از حساسيت پوست گرفته تا گوش و حلق و بيني و حدودا چند سالي به مدت چند ماه براي درمان حساسيت گوشم قرص سيتريزن و قطره گوشي بتامتازون را استفاده كردم اما باز هم به اين حساسيت دچار هستم . اما سوال من در مورد ديگري است . من حدودا از عيد دچار سرماخوردگي دائم و گلودرد هايي كه احساس ميكردم در زير گلويم يك توده مي باشد و نميگذارد كه من بتوانم چيزي بخورم و دردناك هست مواجه بودم همچنين چشم درد مي كردم و روي گونه هايم درد مي گرفت ، به پزشك مراجعه كردم ( البته عمومي) و ايشان داروهاي پني سيلين پنج ميليوني و سفترياكسون و امپول دگزا و قرص سيتريزن را به من داد اما باز هم بعد از دو هفته همانطور شدم و به يك پزشك متخصص گوش و حلق وبيني مراجعه كردم و ايشان گفتند كه مربوط به اعصاب مي باشد و به من قرص گاباپنتين 300 روزي دو بار و همچنين قرص سيتريزن را دادن ، اما من قرص هاي اعصاب را مصرف نكردم و در واقع مشكل اصلي من شروع شد كه ترشحاتي پشت حلق داشتم و نه اين ترشحات از بيني ام خارج ميشد و نه از گلو و به سختي ان را از گلويم خارج مي كردم و مانند اين بود كه اين ترشحات چسبيده اند و يا غليظ بودند و جدا نمي شدند و رنگ اين ترشحات اغلب زرد بود و گاهي سفيد ، و در واقع مشكل من فقط در حال حاضر همين است ، بعد من به يك متخصص ديگر مراجعه كردم و و همچنين يك عكس راديولوژي از سرم گرفتم و تشخيص ايشان كمي عفونت بود و بيشتر التهاب سينوس ها و الرژي بود كه به من داروي لوراتادين 10 ميلي روزي يك بار ، و اسپري بيني فليكسونيز روزي دوبار و هربيني يك اسپري ، و امپول بتامتازون 1 عدد ، را دادند (و گفتند مصرف قرص به مدت دو ماه و اسپري به مدت چهار ماه )و سوال هاي من اين است كه :
1- ايا بطوركامل با مصرف اين داروها خوب مي شوم و احتمال عود كردن دوباره ان است يا نه ؟
2- استفاده از اين اسپره بسيار براي من عذاب اور است چرا كه شايد درست استفاده نمي كنم ، و زماني كه مصرف مي كنم بلافاصله بعد از اسپري كردن در بيني در كسري از ثانيه در گلويم ترشح جمع مي شود و همان بوي اسپره است و در حدود 30 دقيقه يا بيشتر من دائما حالم بد است و ترشحات در گلويم جمع مي شود و بدتر از ان بوي بد ان و طعم بد ي است كه داخل گلويم مي شود ، من چه كاري انجام دهم ، ايا نحوه مصرفم اشتباه است ، چون من داخل بيني يك بار در هنگام نفس كشيدن اسپري مي كنم و با دهانم اين نفس را بيرون ميدهم و چند بار اين طور نفس كشيدن را ادامه ميدهم اما در همان نفس اول مثل اين كه اين قطره وارد گلويم مي شود ، مرا راهنمايي كنيد ؟
3- همچنين من از روزي كه دارو مصرف مي كنم كمي دچار خارش چشم و درد ان شده ام ، لطفا راهنمايي فرماييد ؟
از صبوري شما كمال تشكر را دارم و خواهشمندم كه مرا زودتر راهنمايي فرمائيد كه واقعا زجر ميكشيم . |
|