Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - التهاب سينوس
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » تومورهای بینی و سینوس

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
التهاب سينوس
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
saye-saman
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 13 شهریور 1389

نمره ( point ): 4
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 13 شهریور 1389 - 23:53    عنوان: icon_question التهاب سينوس پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام و خسته نباشيد ، من دختري 23 ساله هستم كه تقريبا از كودكي دچار حساسيت بودم از حساسيت پوست گرفته تا گوش و حلق و بيني و حدودا چند سالي به مدت چند ماه براي درمان حساسيت گوشم قرص سيتريزن و قطره گوشي بتامتازون را استفاده كردم اما باز هم به اين حساسيت دچار هستم . اما سوال من در مورد ديگري است . من حدودا از عيد دچار سرماخوردگي دائم و گلودرد هايي كه احساس ميكردم در زير گلويم يك توده مي باشد و نميگذارد كه من بتوانم چيزي بخورم و دردناك هست مواجه بودم همچنين چشم درد مي كردم و روي گونه هايم درد مي گرفت ، به پزشك مراجعه كردم ( البته عمومي) و ايشان داروهاي پني سيلين پنج ميليوني و سفترياكسون و امپول دگزا و قرص سيتريزن را به من داد اما باز هم بعد از دو هفته همانطور شدم و به يك پزشك متخصص گوش و حلق وبيني مراجعه كردم و ايشان گفتند كه مربوط به اعصاب مي باشد و به من قرص گاباپنتين 300 روزي دو بار و همچنين قرص سيتريزن را دادن ، اما من قرص هاي اعصاب را مصرف نكردم و در واقع مشكل اصلي من شروع شد كه ترشحاتي پشت حلق داشتم و نه اين ترشحات از بيني ام خارج ميشد و نه از گلو و به سختي ان را از گلويم خارج مي كردم و مانند اين بود كه اين ترشحات چسبيده اند و يا غليظ بودند و جدا نمي شدند و رنگ اين ترشحات اغلب زرد بود و گاهي سفيد ، و در واقع مشكل من فقط در حال حاضر همين است ، بعد من به يك متخصص ديگر مراجعه كردم و و همچنين يك عكس راديولوژي از سرم گرفتم و تشخيص ايشان كمي عفونت بود و بيشتر التهاب سينوس ها و الرژي بود كه به من داروي لوراتادين 10 ميلي روزي يك بار ، و اسپري بيني فليكسونيز روزي دوبار و هربيني يك اسپري ، و امپول بتامتازون 1 عدد ، را دادند (و گفتند مصرف قرص به مدت دو ماه و اسپري به مدت چهار ماه )و سوال هاي من اين است كه :
1- ايا بطوركامل با مصرف اين داروها خوب مي شوم و احتمال عود كردن دوباره ان است يا نه ؟
2- استفاده از اين اسپره بسيار براي من عذاب اور است چرا كه شايد درست استفاده نمي كنم ، و زماني كه مصرف مي كنم بلافاصله بعد از اسپري كردن در بيني در كسري از ثانيه در گلويم ترشح جمع مي شود و همان بوي اسپره است و در حدود 30 دقيقه يا بيشتر من دائما حالم بد است و ترشحات در گلويم جمع مي شود و بدتر از ان بوي بد ان و طعم بد ي است كه داخل گلويم مي شود ، من چه كاري انجام دهم ، ايا نحوه مصرفم اشتباه است ، چون من داخل بيني يك بار در هنگام نفس كشيدن اسپري مي كنم و با دهانم اين نفس را بيرون ميدهم و چند بار اين طور نفس كشيدن را ادامه ميدهم اما در همان نفس اول مثل اين كه اين قطره وارد گلويم مي شود ، مرا راهنمايي كنيد ؟
3- همچنين من از روزي كه دارو مصرف مي كنم كمي دچار خارش چشم و درد ان شده ام ، لطفا راهنمايي فرماييد ؟
از صبوري شما كمال تشكر را دارم و خواهشمندم كه مرا زودتر راهنمايي فرمائيد كه واقعا زجر ميكشيم .

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
تشکرها از این تاپیک
saye-saman از این تاپیک تشکر میکنم 
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید