Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - پرده گوش پاره شده
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات گوش

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
پرده گوش پاره شده
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 14 آبان 1389 - 18:57    عنوان:  پرده گوش پاره شده پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پرده گوش پاره شده

پرده گوش بصورت یک سوراخ و یا یک پارگی میتواند آسیب ببیند .
پرده گوش ، گوش خارجی را از گوش میانی جدا میکند . به این پرده "پرده صماخ "نیز میگویند.

پرده گوش ، گوش خارجی را از گوش میانی جدا میکند . به این پرده "پرده صماخ "نیز میگویند.
با توجه به اینکه پرده گوش ارتباط گوش میانی را با هوای بیرون و اتمسفر قطع میکند یک کانال مخصوص بنام « لوله استاش » از گوش میانی به بینی راه دارد تا تعادل فشار بین گوش میانی و فضای بیرون را بر قرار کند.
پارگی پرده گوش معمولاً با کاهش شنوائی و گاهی با خروج ترشحات همراه است ولی درد آن پایدار نبوده و گذار میباشد .

• علل پارگی پرده گوش :
علل اصلی پارگی پرده گوش وارد شدن ضربات فیزیکی به آن و یا عفونت میباشد . مثال مواردی که باعث پاره شدن پرده گوش میشود شامل موارد زیر میباشد :
- ضربه محکم به روی گوش مثلاً یک سیلی محکم
- هنگام شکستگی جمجمه - در نزدیکی محل انفجار بودن
- اگر جسم نوک تیزی مثل سوزن یا هر وسیله دیگر عمیقاً وارد کانال گوش شود
-در اثر ورود قطعات داغ ( مثلاً هنگام جوشکاری ) و یا ورود مواد اسیدی به داخل گوش

علاوه بر موارد فوق عفونت گوش میانی میتواند باعث درد ، کاهش شنوائی وگاهی پاره شدن خودبخود پرده گوش شود که ممکن است پس از پاره شدن پرده گوش ترشحات چرکی آغشته با مقداری خون از گوش خارج شود .
اکثر موارد پارگی پرده صماخ خودبخود در عرض چند هفته پس پارگی بهبود می یابد ولی گاهی روند ترمیم به چند ماه نیز طول می کشد و در تمامی مدتی که گوش در حال ترمیم است و هنوز پارگی وجود دارد، باید از ورود آب بداخل آن و همچنین وارد آمدن صدمات دیگر به آن جلوگیری کرد .

اگر پرده گوش خودبخود ترمیم نشد، ممکن است جراحی برای ترمیم آن پیشنهاد شود.

• پارگی پرده گوش چه اثری بر روی شنوائی دارد ؟
معمولاً هرچقدر که مقدار پارگی وسیعتر باشد ، کاهش شنوائی شدیدتر است . علاوه بر وسعت پارگی محل پارگی در روی پرده صماخ نیز دارای اهمیت است . اگر عاملی که باعث پارگی پرده گوش شده همزمان به استخوانچه های گوش میانی نیز صدمه رسانده و ارتباط آنها را با هم قطع کرده باشد ( مثل شکستگی جمجمه )کاهش شنوائی ممکن است بسیار شدید شود.

اگر پارگی پرده گوش در اثر صدای انفجار و یا یک ضربه ناگهانی ایجاد شده باشد، کاهش شنوائی ممکن است شدید بوده و همزمان وزوز گوش نیز ایجاد شود ولی معمولاً در این افراد و در عرض چند روز وزوز گوش کمتر شده و مقداری از شنوائی بطور نسبی برقرار میشود . البته اگر در زمینه پارگی عفونت مزمن ایجاد شود کاهش شنوائی میتواند بسیار شدید و حتی دائمی شود .

• درمان پارگی پرده گوش :
قبل از هر درمانی پزشک باید شنوائی بیمار را کنترل کند . در مرحله بعد اکثر پارگیها خصوصاً اگر اندازه آن کوچک باشد، پزشکان بیمار را تحت نظر گرفته و به گوش فرصت میدهند تا خود روند ترمیم خود را آغاز کند . البته در این زمان به بیمار توصیه میشود که از ورود آب به گوش خود جلوگیری کند و در هنگام شنا ، دوش گرفتن و ... پنبه آغشته به وازلین در گوش خود قرار دهد تا از ابتلا به عفونت جلوگیری شود .
البته اگر پس از مدتی گوش ترمیم نشده و یا از همان ابتدا پارگی بزرگ بوده و یا بنظر برسد که خودبخود ترمیم نمیشود، ازعمل جراحی « ترمیم پرده گوش » ( تمپانوپلاستی ) برای درمان آن استفاده میشود .
این جراحی معمولاً موفق بوده و باعث بهبود شنوائی شده و از بروز عفونت گوش میانی جلوگیری میکند .

• پیشگیری از پارگی پرده گوش :
رعایت موارد زیر برای پیشگیری مفید میباشد : -در هنگام ابتلا به درد گوش و شک به عفونت گوش میانی سریعاً به پزشک مراجعه کنید . - از فرو کردن اجسام تیز بداخل گوش خود جلوگیری کنید . تا آنجا که ممکن است خود را به محلهائی که صداهای مهیب وجود دارد نزدیک نکرده و یا از وسائل حفاظتی گوش استفاده کنید . تهيه و تنظيم:محسن رستمي-رسول جعفري

محسن رستمي-رسول جعفري
© کپی رایت توسط سایت آموزشی گوش ، گلو و بینی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به این سایت است.)
برداشت مقالات فقط با اجازه کتبی و ذکر منبع امکان پذیر است.
نوشته شده در تاریخ: 1386/2/16

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
sarasaba
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 17 آبان 1389

نمره ( point ): 10

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 آبان 1389 - 00:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

srabiei نوشته است:
پرده گوش پاره شده

با توجه به اینکه پرده گوش ارتباط گوش میانی را با هوای بیرون و اتمسفر قطع میکند یک کانال مخصوص بنام « لوله استاش » از گوش میانی به بینی راه دارد تا تعادل فشار بین گوش میانی و فضای بیرون را بر قرار کند.
پارگی پرده گوش معمولاً با کاهش شنوائی و گاهی با خروج ترشحات همراه است ولی درد آن پایدار نبوده و گذار میباشد .

• علل پارگی پرده گوش :
علل اصلی پارگی پرده گوش وارد شدن ضربات فیزیکی به آن و یا عفونت میباشد . مثال مواردی که باعث پاره شدن پرده گوش میشود شامل موارد زیر میباشد :
- ضربه محکم به روی گوش مثلاً یک سیلی محکم
- هنگام شکستگی جمجمه - در نزدیکی محل انفجار بودن
- اگر جسم نوک تیزی مثل سوزن یا هر وسیله دیگر عمیقاً وارد کانال گوش شود
-در اثر ورود قطعات داغ ( مثلاً هنگام جوشکاری ) و یا ورود مواد اسیدی به داخل گوش

علاوه بر موارد فوق عفونت گوش میانی میتواند باعث درد ، کاهش شنوائی وگاهی پاره شدن خودبخود پرده گوش شود که ممکن است پس از پاره شدن پرده گوش ترشحات چرکی آغشته با مقداری خون از گوش خارج شود .
اکثر موارد پارگی پرده صماخ خودبخود در عرض چند هفته پس پارگی بهبود می یابد ولی گاهی روند ترمیم به چند ماه نیز طول می کشد و در تمامی مدتی که گوش در حال ترمیم است و هنوز پارگی وجود دارد، باید از ورود آب بداخل آن و همچنین وارد آمدن صدمات دیگر به آن جلوگیری کرد .

اگر پرده گوش خودبخود ترمیم نشد، ممکن است جراحی برای ترمیم آن پیشنهاد شود.

• پارگی پرده گوش چه اثری بر روی شنوائی دارد ؟
معمولاً هرچقدر که مقدار پارگی وسیعتر باشد ، کاهش شنوائی شدیدتر است . علاوه بر وسعت پارگی محل پارگی در روی پرده صماخ نیز دارای اهمیت است . اگر عاملی که باعث پارگی پرده گوش شده همزمان به استخوانچه های گوش میانی نیز صدمه رسانده و ارتباط آنها را با هم قطع کرده باشد ( مثل شکستگی جمجمه )کاهش شنوائی ممکن است بسیار شدید شود.

اگر پارگی پرده گوش در اثر صدای انفجار و یا یک ضربه ناگهانی ایجاد شده باشد، کاهش شنوائی ممکن است شدید بوده و همزمان وزوز گوش نیز ایجاد شود ولی معمولاً در این افراد و در عرض چند روز وزوز گوش کمتر شده و مقداری از شنوائی بطور نسبی برقرار میشود . البته اگر در زمینه پارگی عفونت مزمن ایجاد شود کاهش شنوائی میتواند بسیار شدید و حتی دائمی شود .

• درمان پارگی پرده گوش :
قبل از هر درمانی پزشک باید شنوائی بیمار را کنترل کند . در مرحله بعد اکثر پارگیها خصوصاً اگر اندازه آن کوچک باشد، پزشکان بیمار را تحت نظر گرفته و به گوش فرصت میدهند تا خود روند ترمیم خود را آغاز کند . البته در این زمان به بیمار توصیه میشود که از ورود آب به گوش خود جلوگیری کند و در هنگام شنا ، دوش گرفتن و ... پنبه آغشته به وازلین در گوش خود قرار دهد تا از ابتلا به عفونت جلوگیری شود .
البته اگر پس از مدتی گوش ترمیم نشده و یا از همان ابتدا پارگی بزرگ بوده و یا بنظر برسد که خودبخود ترمیم نمیشود، ازعمل جراحی « ترمیم پرده گوش » ( تمپانوپلاستی ) برای درمان آن استفاده میشود .
این جراحی معمولاً موفق بوده و باعث بهبود شنوائی شده و از بروز عفونت گوش میانی جلوگیری میکند .

• پیشگیری از پارگی پرده گوش :
رعایت موارد زیر برای پیشگیری مفید میباشد : -در هنگام ابتلا به درد گوش و شک به عفونت گوش میانی سریعاً به پزشک مراجعه کنید . - از فرو کردن اجسام تیز بداخل گوش خود جلوگیری کنید . تا آنجا که ممکن است خود را به محلهائی که صداهای مهیب وجود دارد نزدیک نکرده و یا از وسائل حفاظتی گوش استفاده کنید . تهيه و تنظيم:محسن رستمي-رسول جعفري

محسن رستمي-رسول جعفري
© کپی رایت توسط سایت آموزشی گوش ، گلو و بینی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به این سایت است.)
برداشت مقالات فقط با اجازه کتبی و ذکر منبع امکان پذیر است.
نوشته شده در تاریخ: 1386/2/16
سلام آقای دکتر من دختر 26 ساله هستم که خارج از ایران زندگی میکنم اینجا درس می خونم و تنها هستم یک ماه پیش تو دعوا یک سیلی محکمی تو گوشم خورد گوشم انگار هوا توش جمع شده بود ولی میشنیدم رفتم دکتر دکتر اول گف باید عمل کنی و antibiotic بخوری دکتر دوم که متخصص بود گفت به مرور زمان خوب می شه و قطره داد و شنوایی منو امتحان کرد با گوشی گفت خوبه همرو می شنوی احساس می کردم تو گوشم خالی یه و از همه بدتر نفس عمیق با بینی میکشدم هوا به داخل گوشمم میرت وقتی هوا رو داخل لپم نگه میداشتم بینیمو می گیرفتم هوا از گوشم که ضربه خورده خارج می شد انگار گلو و بینیم کاملا متصلا ...الان بعد از یه ماه دیگه اینجوری نیست دیگه وقتی نفس عمیق می کشم هوا تو گوشم نمیره نمی دونم ترمیم شده یا نه انگار مثه اینکه یه چیزی گیر کرده راهشو بسته شایدم ترمیم شده ولی الان دو روزه که گوشم تیر میکشه دیروز کمتر بود ولی صبح که رفتم حمام فکر کنم آب تو گوشم رفته الان خیلی تیر می کشه دکتر من ایران نیستم به دکترای اینجا هم اطمیان ندارم لطفا کمکم کنید خیلی ازتون ممونم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال email
sarasaba
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 آبان 1389 - 00:17    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دکتر ببخشید من گوشم حتی اون موقع که ضربه خورد هیچ ترشح یا خونی نیومد تقریبا داشت خوب میشد ولی امروز صبح فکر کنم هم تو گوشم آب رفت و سرما دیده که انقدر تیر میکشه البته دیشب هم کمی تیر میکشید

بازگشت به بالای صفحه

sarasaba
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 آبان 1389 - 00:21    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

sarasaba نوشته است:
دکتر ببخشید من گوشم حتی اون موقع که ضربه خورد هیچ ترشح یا خونی نیومد تقریبا داشت خوب میشد ولی امروز صبح فکر کنم هم تو گوشم آب رفت و سرما دیده که انقدر تیر میکشه البته دیشب هم کمی تیر میکشید
سلام آقای دکتر من دختر 26 ساله هستم که خارج از ایران زندگی میکنم اینجا درس می خونم و تنها هستم یک ماه پیش تو دعوا یک سیلی محکمی تو گوشم خورد گوشم انگار هوا توش جمع شده بود ولی میشنیدم رفتم دکتر دکتر اول گف باید عمل کنی و antibiotic بخوری دکتر دوم که متخصص بود گفت به مرور زمان خوب می شه و قطره داد و شنوایی منو امتحان کرد با گوشی گفت خوبه همرو می شنوی احساس می کردم تو گوشم خالی یه و از همه بدتر نفس عمیق با بینی میکشدم هوا به داخل گوشمم میرت وقتی هوا رو داخل لپم نگه میداشتم بینیمو می گیرفتم هوا از گوشم که ضربه خورده خارج می شد انگار گلو و بینیم کاملا متصلا ...الان بعد از یه ماه دیگه اینجوری نیست دیگه وقتی نفس عمیق می کشم هوا تو گوشم نمیره نمی دونم ترمیم شده یا نه انگار مثه اینکه یه چیزی گیر کرده راهشو بسته شایدم ترمیم شده ولی الان دو روزه که گوشم تیر میکشه دیروز کمتر بود ولی صبح که رفتم حمام فکر کنم آب تو گوشم رفته الان خیلی تیر می کشه دکتر من ایران نیستم به دکترای اینجا هم اطمیان ندارم لدکتر ببخشید من گوشم حتی اون موقع که ضربه خورد هیچ ترشح یا خونی نیومد تقریبا داشت خوب میشد ولی امروز صبح فکر کنم هم تو گوشم آب رفت و سرما دیده که انقدر تیر میکشه البته دیشب هم کمی تیر میکشید دکتر ببخشید من گوشم حتی اون موقع که ضربه خورد هیچ ترشح یا خونی نیومد تقریبا داشت خوب میشد ولی امروز صبح فکر کنم هم تو گوشم آب رفت و سرما دیده که انقدر تیر میکشه البته دیشب هم کمی تیر میکشید...خیلی ازتون ممونم خیلی میترسم شاید دردش هیچ وقت بندنیاد لطفا بگین چیکار کنم مرصی

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 آبان 1389 - 15:36    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز سلام
پرده گوش شما پاره شده بوده است که اینحالت بعد از یکماه تا سه ماه خوبخود بهبود میابد. نیازی به دارو و درمان معمولا نیست
فین نکنید و مواظب باشید سرما نخورید
دستکاری گوش باعث عفونت میشه اگه در لمس لاله گوش درد شدید دارید قطره آنتی بیوتیک موضعی باید استفاده کنید اگر در لمس درد ندارید و سرما خوردگی داشته اید احتمال عفونت گوش وجود دارد
توجه داشته باشید که دردهای دندان و گلو نیز به گوش تیر میکشد

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

sarasaba
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 آبان 1389 - 16:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

srabiei نوشته است:
دوست عزیز سلام
پرده گوش شما پاره شده بوده است که اینحالت بعد از یکماه تا سه ماه خوبخود بهبود میابد. نیازی به دارو و درمان معمولا نیست
دستکاری گوش باعث عفونت میشه اگه در لمس لاله گوش درد شدید دارید قطره آنتی بیوتیک موضعی باید استفاده کنید اگر در لمس درد ندارید و سرما خوردگی داشته اید احتمال عفونت گوش وجود دارد
سلام دکتر یک دنیا ممنون که جواب دادید مرصی... من سرمای شدیدی خوردم دیشب گوشم خیلی درد می کرد از قطره antibacteria/anti inflamation استفاده کردم دردش الان بهتره فقط خیلی خیلی کیپه درد دندانو گلو ندارم احتمالا گوشم عفونت کرده چیکار کنم گوشم باز بشه مرصی که جواب می دین واقعا ازتون ممنونم

بازگشت به بالای صفحه

sarasaba
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 آبان 1389 - 16:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

sarasaba نوشته است:
srabiei نوشته است:
دوست عزیز سلام
سلام دکتر یک دنیا ممنون که جواب دادید مرصی... من سرمای شدیدی خوردم دیشب گوشم خیلی درد می کرد از قطره antibacteria/anti inflamation استفاده کردم دردش الان بهتره فقط خیلی خیلی کیپه درد دندانو گلو ندارم احتمالا گوشم عفونت کرده چیکار کنم گوشم باز بشه مرصی که جواب می دین واقعا ازتون ممنونم
سلام دکتر یک دنیا ممنون که جواب دادید مرصی... من سرمای شدیدی خوردم دیشب گوشم خیلی درد می کرد از قطره antibacteria/anti inflamation استفاده کردم دردش الان بهتره فقط خیلی خیلی کیپه درد دندانو گلو ندارم احتمالا گوشم عفونت کرده دکتر در لمس لاله گوش درد شدید ندارم دکتر توی بعضی سایت ها نوشته احتماله آبسه مغزی و چسبندگی هست اگر عفونت باشه من اینجا دسترسی به دکتر ندارم چیکار کنم گوشم باز بشه مرصی که جواب می دین واقعا ازتون ممنونم

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 19 آبان 1389 - 00:57    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست گرامی نه آبسه مغزی و نه چیز مهم دیگری، فقط یک عفونت ساده گوش است که با درمان خوراکی بخوبی خوب میشه

نگران نباشید
وسواس بخرج ندید

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

abia
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 16 دی 1390

نمره ( point ): 2

پست تاریخ: شنبه 17 دی 1390 - 01:47    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

هزينه عمل ترميم (تمپانوپلاستی) با بيمه جقدر هست؟

بازگشت به بالای صفحه

srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 21 دی 1390 - 07:40    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
هزینه های عمل بسته به مراکز عمل جراحی فرق میکنه

Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید